סיכום שבועי!

סיכום שבועי! ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו טוב/רע שקרה השבוע: קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: ציטוט: השבוע במילה אחת: תכנונים לשבוע הבא: מתנגן בראש/בפלייליסט: תמונת השבוע: עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר:

עונה.../images/Emo9.gif

שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע לא של דה יוזד: 30STM- Buddha For Mary 30STM- Oblivion אקוסטית. 30ATM- From Yesterday אקוסטית. 30STM-Attack אקוסטית. (תודה אלפקה!
) Atreyu -No One Cares Atreyu -Becoming The Bull Atreyu- Blow השיר הזה כלכך עושה מצב רוח.
Atreyu -Epic Coldplay - Fix You Coldplay - Yellow Blessthefall - Black Rose Dying Blessthefall - Times Like These Blessthefall - Rise Up Blessthefall - Could Tell A Love Blessthefall - Guys Like You Make Us Look Bad Blessthefall - Higinia Blessthefall - Wait For Tomorrow כמה של אסקייפ דה פייט: Reverse This Curse, There's No Sympathy For The Dead ו-The Flood
כל TBP ו-בולטס של MCR.
+ כמה של לינקין שאני שומעת כרגע בחרישות. <: להקת השבוע: אטריו.
אלבום השבוע: Lead Sails Paper Anchor של אטריו.
משהו טוב/רע שקרה השבוע:
עברה המיני מתכונת בתנ"ך.
הכל הסתדר. <:
פסיכולוגיה! נו מה, זה מעניין. למרות שרק אותי, כולם בשיעור נרדמים.
אמא של חברה קנתה לי ולחברות כרטיסים להופעה של שחר חסון!
קיבלתי מחזור בסוף, ומחר אני נוסעת לים המלח.
הרבה מתח.
הרבה שיעורים ובחנים!!!$R%#$@!
הרבה טלפונים מחרפנים. קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: האח הגדול. <: ציטוט: ~מעתיקה גם את של שבוע שעבר כי לא כתבתי כאן~ 1) מיכאל המורה המסטול למת' צועק לי במסדרון: "בוגדת!!!!!!" הוא הרג אותי.
[הו, זה כי ירדתי ל-4 יחידות
] 2) הלנה [מורה לתנ"ך]: "פה מתחת לעץ התפוח הזה ההורים שלה עשו כזאת אהבה..." מטיאס: "אלוהים אדירים! הוא חיבל בה!"
3) הלנה: "אם זוג מחליט לקיים אהבה..." מטיאס קוטע אותה: "אז שישתו תפוחים!" [בתנ"ך תפוח מסמל תשוקה] XD 4) הלנה: "מה הבעיה של הנערה הזאת??" עידו: "שאין לה שדיים!" מטיאס: "הם היו מתחתנים בגיל 12 לאף אחת לא היה!"
5) שרי [מורה לאזרחות]: "עידו, תעבוד על עצמך!" עידו: "אה, לא קשרתי שרוכים...~מסתכל על הנעליים~ חה! עבדתי עליי!" XDDD 6) ועכשיו ציטוטים רק של המורה הסטלן שהיה לנו בפיזיקה שנה שעברה [ושמו מיכאל]: - "תכניסי את הצעצוע לנרתיק!!" [במקום לתיק
] - "לא קרה לו כלום - הוא פשוט מת." - "איתי, מפריע לך לצאת?... אז תצא!" - "אם יש 25 ס"מ, ויש 25 ס"מ" [תודו שזה נשמע סוטה אחושניצל!!
] - "אתה יכול לסוע לאילת דרך נתניה, אני רוצה קל!!!" - "כל שנה עושים בבגרות שלתלמידים יהיה יותר קל- במרכאות כמובן!" [הוא אומר את זה כלכך מצחיייק XD] - "איך א-איך אתה- איך אתה מצליח?! איך?!" - "באו מדענים... להר אררט, חפרו, אתם יודעים מה הם גילו? 3 מטר! 3 מטר! גילו."
- "לא חשוב עכשיו, 3 דקות, 3 דקות, 4 דקות מסוף שיעור. עוד מילה אתה תהיה בטיפול!" - "תלמיד פתר נכון- מקבל ציון נמוך. זה מרגיז אותי!!" - "מסכן, לא נותנים לו להיכנס..." [מיכאל מסביר על נייטרונים, אלקטרונים ופורטונים] - "אולי תעשה קצת יותר רעש, עדיין לא שמעו בחד השני." - "נו תבואו! נו בבקשה, תבואו! מי-שרוצה-כמובן." - תלמיד: "אבל מיכאל אני דיסגרף.." – מיכאל: "לא היית צריך להגיד את זה..." - "אם קשה אז קשה ואם מכוער אז מכוער." - "סליחה ניוטון, סליחה אבל אני לא יכול!! אתה טעית!!"
- "תפסיקי לדבר, הסוף לא יהיה טוב!" - "במרכז מערכת השמש יש שמש! לא כדור הארץ! שמש." זהוווווו
השבוע במילה אחת: מעייף. תכנונים לשבוע הבא: אוהו!!! ראשון - ים המלח עם 2 חברות. שני - חזרה מים המלח. שלישי - חופש! רביעי - חופש! הו וזה כי אני לא יוצאת לטיול השנתי. ^^ מתנגן בראש/בפלייליסט: דונט סטיי של לינקין פארק.
תמונת השבוע: ס'משפחה מתוקה. עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר:|סגדש| עוד מעט חורף!%T%@$%#$@#!

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif ../images/Emo6.gif איזה ציטוטים

שרי [מורה לאזרחות]: "עידו, תעבוד על עצמך!" עידו: "אה, לא קשרתי שרוכים...~מסתכל על הנעליים~ חה! עבדתי עליי!" פחחחחח
~מתה~ אוי איך אני מתגעגעת לציטוטי בי"ס במיוחד לציטוטי המורה לביולוגיה ~מבטנוסטלגי~

חחחחחחחחח כן, זה היה ענק!../images/Emo6.gif

כל הכיתה הייתה על הריצפה. וציטוטי בית ספר זה מצחיק, אבל אני -מתה- לסיים כבר. כיף לך. ;;

I pray, beg for anything

to hit me in the faceeee שיר השבוע של דה יוזד: כל אין לאב אנד דת' איןןןןןןןןןןןןןןןן איזה אלבום מלך כל יום אני שומעת אותו שיר השבוע לא של דה יוזד: אין דבר כזה. חח סתם.. אהמהמאהמ.. החדש הזה של מטאליקה מהשמו.. the day that never comes או וואטאבהה. להקת השבוע: היוזדים.D: אלבום השבוע: אין לאב אנד דת' אמרתי!1 משהו טוב/רע שקרה השבוע:טוב- הוא חמוווד
. רע- כולן חושבות ככה. חח אומייגאד טוב! - רזיתי!! D: שני קילו!D: קצת אבל לא חשוב כל ירידה זה טובXD קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: איסטאנדרססס ציטוט: ~חברה שלי שרה~ "c is for cookie, that's good enough for me. X2121 cookie cookie cookie cookie cookie cookie cookie starts with c!!" *היא באה לכתוב את זה ביומן* "c is for.. איך כותבים קוקי לעזאזל" השבוע במילה אחת: אופטימייי. תכנונים לשבוע הבא: להישאר אופטימית LOL מתנגן בראש/בפלייליסט: במוח איים א פייק תמונת השבוע: אנערףףףףףףףףףף עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: הקארמה שלי טובה בזמן האחרון

למעלה