סיכום שבועי!

סיכום שבועי! ../images/Emo13.gif

בנות לענות! וואו זה חרוז!!!!!
אני אוהבת חרוזים 33> שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו טוב/רע שקרה השבוע: קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: ציטוט: השבוע במילה אחת: תכנונים לשבוע הבא: מתנגן בראש/בפלייליסט: תמונת השבוע: עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר:

!@#!@@

שיר השבוע של דה יוזד: Sound effects Cut up angels Slit your own throat I'm a fake וכל מיני כאלה שיר השבוע לא של דה יוזד: Skipknot הכללללללללללל Children - Lake bodom Eyes set to kill - Give you my all להקת השבוע: סליפקנות
אלבום השבוע:
משהו טוב/רע שקרה השבוע: מצב רוח חרא כזה
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: כל מיני שטויות של דה יוזד בקניון וזה ציטוט:
השבוע במילה אחת: מסריח תכנונים לשבוע הבא: לקנות סיגריות
מתנגן בראש/בפלייליסט: Before I forget סליפקנות תמונת השבוע:
עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: אני צריכה להתמיד בדיאטה ויש לי חיים מסריחים ובא לי למות!!! חוץ מזה שיש לי טונה של וואנביז בביתספר ואני שונאת אותם!!!! אני שונאת את כולם! בא לי למות!!!!!!

"חסה-כן, חסה-כן בלי סיפון ומעקה

שנחייה ושנזכה רק לשוט בחסה-כן!" <:
שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע לא של דה יוזד: Alesana - Ambrosia Alesana - The Last Three Letters Coldplay - Clocks Coldplay - We Never Change Coldplay - Trouble Coldplay - Lost Disturbed - Down With the Sickness Gun N' Rose - Don't You Cry Seether - Rise Above This Nightwish - Planet Hell Nightwish - Passion And The Opera From First To Last - Ride the wings of pestilencet 30 Seconds To Mars - Attack (Acoustic) 30 Seconds To Mars - Oblivion (Acoustic) הגירסאות האלה מדהימות.
אסקייפ - Friends And Alibis
להקת השבוע: LP ו-אטריו.
אלבום השבוע: שוב - Lead Sails Paper Anchor.
משהו טוב/רע שקרה השבוע:
הייתי אתמול בהופעת סטאנדאפ עם חברות שלי והיה כלכך קורע! ירדו על אנשים מהקהל, כולל עלינו, והיה ע-נ-ק.
+ הייתי בתחילת השבוע בים המלח עם חברות והיה פשוט מושלם.
באנו להופעה הזאת במיוחד בשביל שחר חסון והזבל הזה התעכב בטירוף! והמנהל אמר לנו שהוא יעלה לבמה אולי רק ב-2 וחצי לפנות בוקר. והיינו חייבות לחזור ב-2 בגלל שאמא של חברה הייתה צריכה להחזיר אותנו.
אז יצא שפיספסנו את שחר. אבל לא נורא, ה-15 סטאנדפיסטים שונים פיצו על כך!
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע:
ציטוט: 1) הסטאנדפיסט: "בנות כמה אתן?" אני: "17." הסטאנדפיסט: ~מחקהאותיבקולפאקצילמדישאיןלי!
~ "17...
" אני: ~מתהמצחוק~ הסטאנדפיסט: "את ניראת מליינית רצח עם הגופיה הזאת. איך קוראים לך?" אני: ~באהלענות~ הסטאנדפיסט: "בטח דולר." אני: ~מתהמצחוקשוב~ הסטאנדפיסט: "מאיפה אתן?" אני: "אשדוד" ~חברותשלימוחאותכפייםבטירוף~ הסטאנדפיסט: "איזה מליינית ואיזה נעליים.." XD 2) סטאנדפיסט אחר: "יש פה מעשנים בקהל??" ~הקהלשותק~ ~הקהלממשיךלשתוק~ אני אומרת לחברה שלי: "ט'ח, נהרס לו הקטע!
" הסטאנדפיסט: "תראו אותהההה.."נהרס לו הקטע!" ממש מבקרת. בטח את מהאלה שמתעסקים בקטנות. את בטח חושבת עכשיו:"וואו, איזה וילון אדום ויפה יש מאחוריו...מעניין ממה הוא עשוי..." XD לא נכון!!
3) מישהו שיכור רצח בהקהל: "איזה מכוער אתה, הייתי חוזר למאחורי הקלעים במקומך!" הסטאנדפיסט: "במקומך לא הייתי נולד." ~השיכורממשיךלהפריע~ הסטאנדפיסט: "שמע אחי, אל תפריע לי במקום העבודה שלי. אני לא בא אליך לרחוב ומתחיל לטאטא אנשים ולהפריע לך."
4) הסטאנדפיסט: "נכון יש את הערסים האלה שמשלבים מילים גבוהות במשפטים? נגיד למשל איזה ערס בא לחבר שלו: "תראה אחי, אין לי בעיה עם אישתך. היא סבבה, וזה לגיטימי לגמרי. זה לא שאני קומוניסט או משהו!" 5) הסטאנדפיסט: "נכון הריקודים של הערסים מתאימים לכל סוגי המוזיקה?? נגיד כשיש מזרחית...כשיש מוזיקה יוונית..כשיש מוזיקת חתונות..כשיש מוזיקת אינדיאנית...כשיש מוזיקת רוק - לא! עד פה!"
6) הסטאנדפיסט לאח של חברה שלי: "הופה גבר אחד ומסביבו 4 כוסיות. יש לך רישיון בטח." אח של חברה שלי: "לא..." הסטאנדפיסט: "אה, אז אתה בטח הומו." XDDDDDDD לא זוכרת עוד.
השבוע במילה אחת: מושלם.
תכנונים לשבוע הבא: לא יודעת עדיין.
מתנגן בראש/בפלייליסט:
תמונת השבוע:
עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: חורףףףףףףףףףףףףףףףף!

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif פחחחחח ../images/Emo6.gif איזה מסטולה

חחחח איך אני אוהבת את המופעי קומדיה

Because Of May

New member
ס'תמונה יפה 3>../images/Emo109.gif

חחחח הציטוטים מצחיקים XDD זה מזכיר לי את המופע של אורי חזקייה
: אורי: "אתם יודעים שב-yellow התחנת דלק מוכרים קונדומים? כאילו מה, יש לך קטע עם העז?!" XDDDD או שהיה קטע שהוא אמר: "קבעתי עם מישהי ללכת לסרט, עכשיו איך היא התלבשה? שמה חגורה על גופייה. עכשיו מה דפוק, החגורה תלויה כאילו על הגופיה, אין מה שמחזיק אותה, זה כאילו שהיא (הגופיה) אמרה לדייט שלי: 'תוציאי אותי מפה בבקשה גם אני רוצה ללכת לסרט!!!'". אני חייבת מופע של שחר חסון

תודה!../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

וכן, גם אני חייבת מופע של שחר חסון ;; המניאק הבריז.
והקטע הזה קורע! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif מסכמ"שת

שיר השבוע של דה יוזד: listening-עד לא מזמן לא רציתי לשמוע את השיר הזה אבל השאפל משום מה אוהב אותו שיר השבוע לא של דה יוזד: הרבה של בולט, החדשים של אוונג'ד Counting Crows- big yellow taxi כל fatal design של אנטוויין להקת השבוע: בולט
אוה ואנטווין [ככה כותבים בעברית?] אלבום השבוע: the poison, fatal design משהו טוב/רע שקרה השבוע:
פתחו פורום לבולט בהנהלתי!!!!!!!!!!!!!
הייתי בגן החיות התנ"כי
יצאתי מהבית, עבדתי
קיבלתי כסף
אבא לקח אותו קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סרט- קיל ביל 1+2 סדרת- עקרות בית נואשות, בובספוג קליפ- אדם לזארה ומאט רובנו מTBS החולי נפש
http://www.youtube.com/watch?v=QSUsKclYXHI&playnext=1&playnext_from=QL ציטוט: "גידול אריות" -חברה שלי צרפתיה והיא התכוונה להגיד גילוי עריות
השבוע במילה אחת: אחלה/מעולה תכנונים לשבוע הבא: לישון והרבה מתנגן בראש/בפלייליסט: living is a problem 'cause everything die-biffy clyro תמונת השבוע: סיימון הפנדה האדומה היחידה בארץ
עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: קיבלתי את הרשיון שלי בתחילת השבוע ואתמול הסעתי את כל המשפחה והיה מגניב

Rose131

New member
ממ

שיר השבוע של דה יוזד: Box. סתם כי הלכתי לי בעיר עם ידיד ופתאום שמענו את זה מאחד הבארים, וזה היה כזה איזה 4 בצהריים, ופשוט נכנסנו לבאר ושתינו ב4 בצהריים רק בגלל שהיה שם בוקס. אח"כ גם היה BMA וTTOI וכזה. היה מגניב. שיר השבוע לא של דה יוזד:מממ.. סטמבלין של סמאשינג פאמפקינס [כאן היה המון לאדעתים] מתנגן בראש/בפלייליסט: Shiny Happy People- REM תמונת השבוע: המ. עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: יש לי מחר מבחן.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif "I am Synyster Gates and I am awesome"

שיר השבוע של דה יוזד:
:O שיר השבוע לא של דה יוזד: הרבה.
להקת השבוע: לא דעת.
אלבום השבוע: עד כמה שזכור לי אין
משהו טוב/רע שקרה השבוע:
פורום ל-BFMV.
בריתה של בת של בת דודה שלי.
היה לי היום מבחן [רק אנסין] באנגלית, ונראה לי שהלך די טוב, אז אני מצפה לציון טוב.
חופש.
ולע עולה לי דבר רע, אבל בטח היה.
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: LOTMS של מכ"ר.
וההופעה המשעשעת הזאת של A7X, החזיה והתחתונים.
http://www.youtube.com/watch?v=UPSMJXT__Fg סדרה - איך פגשתי את אימא ציטוט: 1) ~שיעור של"ח~
המורה יניב מדבר על הטיול שנתי.. "למה אסור לעקוף את המורה, או שאם נאבדים להישאר באותו מקום?" ספיר:"כי נו.. יש חיות.. חזירי בר.." גל קוטע אותה:"כן, אריות, דרקונים"
יניב:"אסור לבוא עם גופיות או חולצות בטן.." עומרי:"אבל אם אני רוצה לבוא עם חולצת בטן?! ואם אני רוצה לבוא עם חצאית?!"
יניב:"אסור נשק קר או חם.." לירן:"יש לי פושר" 2) ~ שיעור ביולוגיה~
חנן המורה:"אני אכבה את האור, אתם פחות מפחידים בחושך" ~מכבה את האור~ "הו, ככה אתם נראים יותר טוב!" 3)
נינה:"ולריה, אני אפתח לך את התחת ואוציא משם את כל החרא" 4)
אני והלית מדברות על ההופעה של Bat Country [הוידיאו] אני:"תגידי מזה הדבר הזה שנפל ליד סינ'?
" הלית:"בטח חזיה או משו" אני:"לאלא, זה משו ענק O: אימתי O:" הלית:"חזייה בגודל דאבל D?
" אני:"כמו שהם אוהבים
" הלית:"אולי המוח התחלק לו מהאוזן, אבל אין מצב שזה כלכך גדול
"
הלית:"איזה מצחיק זה ב-Dancing Dead שמאט אומר את הטיק טאק, הוא נשמע כמו מדונה
" אני:"מאטונה
"
על ההופעה של Walk שהם העלו מעריץ לשיר.
הלית:"דאמ הם העלו מישהו לשיר, שווה" אני:"נו אמרתי לך
בן זונה! אמג אם הייתי במקומו... טוב לא הייתי במקומו, הייתי עם מאט במקום אחר |גבגבות|" הלית:"אהבלה
מה את לסבית? עם מאטונה?
... כשהוא יהיה בן 50 הוא כבר לא יתפדח ללבוש בגדי גוף ובקליפים שלהם לרקוד" השבוע במילה אחת: שגרתי תכנונים לשבוע הבא: לראות נמלטים, סרטים, לעשות ולסדר את כל שיעורי הבית ולנצל את החופש בר"ג. ^^ מתנגן בראש/בפלייליסט:
תמונת השבוע: שיהיה.
עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: בסוף לא ראיתי היום את LOTMS שוב. ;; רציתי להשאיל ספר של הרלן קובן מהביצפר אבל הכל היה מושאל.
אני עייפה.. שנה טובה וחג שמח D:

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif חח תודה ../images/Emo9.gif

גם את כפרע, נשמה, חיים!
אגב, אני לפעמים שולחת לך הודעות במסן ואת לא עונה;; בכ"מ, שני-רביעי אני בר"ג, אז אם תרצי להיפגש דברי איתי.

it's kinda funny how i'm not listening anyway

שיר השבוע של דה יוזד: מה לא?
כפרה על הלהקה הזאת. לא לא. כפרה עליהם. נראה לי כל השבוע שמעתי רק אותם. ואת בולט חח שיר השבוע לא של דה יוזד: כמה של בולט.. ואיזה אחד של סקילט.. וכמה של הימ.. ואני מסודרת חח להקת השבוע: היוזד3> אלבום השבוע: כלללללל האלבומים של היוזד, ונוס דום של הימ, שני האלבומים של בולט משהו טוב/רע שקרה השבוע: רע- אני מפגרת. טוב- לפחות רזיתי. קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: איסטאנדרס, שוב ונמלטים וגוסיפ גירל, למרות שהעונות השניות של שניהם חרא משהו רצח ציטוט: אחי- "לא זהו.. יום שלישי אני הולך להעתיק מאלירם תכרטיס" "מה איזה כרטיס" "של נמלטים, הסילה הזה... מה איזה כרטיס?!?! של הפלייסטיישן יא טמבלית" השבוע במילה אחת: סבבה? תכנונים לשבוע הבא: יומהולדת!!!!!!!1 כיכגדכגדהג. מתנגן בראש/בפלייליסט: איזה שיר אחד של טניישס די שאח שלי שם פה.. חחחחח תמונת השבוע: אה..אין שום תמונה שמצדיקה מעבר מתגובה מהירה חח עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: קניתי הארטגרם, והוא מסוקס חבל שאנלא אוהבת את הימ עד כדי כך.. אבל בקטנה וזה..XD

למעלה