סיכום שבועי :)

Orush the Best

New member
סיכום שבועי :)../images/Emo137.gif../images/Emo41.gif../images/Emo188.gif../images/Emo215.gif

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו מצחיק\פדחני\מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע:
להקה\זמר\ת השבוע:
משפט משיר שליווה אותך השבוע:
סדרת השבוע:
סרט השבוע:
סלב השבוע:
תמונת השבוע:
התחדשות השבוע:
תכנונים מיוחדים לשבוע הבא..:
משו להוסיף?
מקווה שהשריפה הזאת תיגמר, כמה שיותר מהר... זה כבר נהיה לא מציאותי|:

../images/Emo60.gifעונה../images/Emo137.gif

איזה כייף שלא רק אני פה בשעות כאלה
משהו טוב שקרה השבוע:יום ראשון-יום כייף עם חברות
משהו רע שקרה השבוע:השריפה
משהו מצחיק\פדחני\מוזר שקרה השבוע:ממ הרבה.. שיר השבוע:Emanuel Ortega - Adonde Te Vas להקה\זמר\ת השבוע:Willow משפט משיר שליווה אותך השבוע: "Señal que te he perdido es algo que me dice le corazón maldita sensación"
סדרת השבוע:"יומני הערפד"/אלן דג'נרס סרט השבוע:שומרת אחותי סלב השבוע:איאן
תמונת השבוע: התחדשות השבוע:מאפרה מגניבה שחברה שלי קנתה לי
תכנונים מיוחדים לשבוע הבא..:להמשיך בחיפושי עבודה
משו להוסיף?שרק תסתיים כבר השריפה הזאת...

../images/Emo60.gif../images/Emo45.gifגם אני../images/Emo9.gif

נזכרתי בו לפני שבוע ומאז אני לא מפסיקה לחרוש על השירים שלו

מסכמשת../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif

משהו טוב שקרה השבוע: האירוע שארגנתי במסגרת ההתמחות שלי היה ממש מעולה והפרסום המוצלח הביא מלא אנשים מעבר לציפיות אפילו
משהו רע שקרה השבוע: יותר מדי נדודי שינה...אבל מי יכול להתלונן על השבוע כשקיבלנו פרק חדש??
משהו מצחיק\\פדחני\\מוזר שקרה השבוע: שהצלחתי לקום ב7 ללימודים????הכי מוזר...ועוד השותפה האהובה שלי לחדר לא הצליחה כך שזה בכלל הישג לא נורמלי עבורי!
שיר השבוע: LOVE'S TO BLAME-JOEL AND LUKE שהרגע שמעתי מתוך פסקול של הפרק האחרון!!מדהים מדהים מדהים!
להקה\\זמר\\ת השבוע: Lifehouse,שלמות! משפט משיר שליווה אותך השבוע: "והנה אני,כבר ישן לבד ורוקם לעצמי חלומות.."
סדרת השבוע: TVD ברור...! סרט השבוע: שרלוק הולמס-פשוט מעולה ומפתיע לטובה! סלב השבוע: נינוש דוברב תמונת השבוע:.....
התחדשות השבוע: מלא מלא בגדים חמים ומגפיים לקראת הנסיעה לברלין המושלגת בעוד שבוע!! תכנונים מיוחדים לשבוע הבא..: לימודים,התמחות,וכמובן עוד קניות של בגדים חמים!
ובהזדמנות זו רציתי לחזק את תושבי הצפון,ליבי איתכם
שהכל יסתדר במהרה..

תודה!הציפייה לטיול הזה היא הדבר היחיד שהחזיק

אותי מעמד בלימודים...שנה ב' מעאפנהההה

Ayelet 363

New member
מסכמת

משהו טוב שקרה השבוע: השתפרתי בנהיגה ונהייתי האדומה החודשית בפורום איך פגשתי את אמא. משהו רע שקרה השבוע: השריפה. משהו מצחיק\פדחני\מוזר שקרה השבוע: - שיר השבוע: הפתיח של באפי ושירים שהיו בבאפי Chris Colfer & Lea Michele- Defying Gravity ושירים שהיו בגלי בזמן האחרון בגלל הרדיו של המורה לנהיגה- Kattie Perry- Teenage Dream להקה\זמר\ת השבוע: גלי. משפט משיר שליווה אותך השבוע: כמעט כל משפט מ-defying gravity (אני מכורה, אני יודעת). סדרת השבוע: יומני הערפד, גלי, בונז וקוגר טאון. סרט השבוע: - סלב השבוע: אמבר בנסון, נינה דוברב ואיאן סומהרהולדר. תמונת השבוע: התחדשות השבוע: - תכנונים מיוחדים לשבוע הבא..: מקווה לעשות שיעורי נהיגה. משו להוסיף? שהשריפה תיגמר כבר... שהנעדרים יימצאו, בריאים ושלמים, שהפצועים יחלימו ומהר...

Orush the Best

New member
../images/Emo183.gif

משהו טוב שקרה השבוע:
יצאנו לחופש, הייתי בהופעה של הדג נחש... :)
משהו רע שקרה השבוע:
השריפה... וזה שהחג הזה פאקינג משמיןןן !
משהו מצחיק\פדחני\מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע:
The Black Eyed Peas The Time The Pretty Reckless Light Me Up Black Eyed Peas Where Is The Love
להקה\זמר\ת השבוע:
בלאק אייד פיז ניראלי..
משפט משיר שליווה אותך השבוע:
People killin', people dyin' Children hurt and you hear them cryin' Can you practice what you preach? And would you turn the other cheek Father, Father, Father help us ...Send some guidance from above 'Cause people got me, got me questionin' "Where is the love?"
סדרת השבוע:
יומני הערפד.
סרט השבוע:
מפתיע משו
סלב השבוע:
איאן סאמרהולדר, טיילור סוויפט - הקשבתי לשירים מהאלבום החדש שלה^^
תמונת השבוע:
איך היה יפה לו במאה ה19
התחדשות השבוע: חולצה מברשקה
תכנונים מיוחדים לשבוע הבא..:
חופששש
אבל מלא שיעורים ועבודות לבי"ס.. ודגם להכין >_> משו להוסיף?
הלוואי שיבוא גשם ענק שיכבה שם הכל..

Orush the Best

New member
לגמריייייייי../images/Emo45.gif../images/Emo183.gif

הכל התחיל מMake me wanna die ואז התאהבתי בשאר
מי היה מאמין שג'ני האמפרי יודעת לשיר ככה

דידושה94

New member
עונה!

משהו טוב שקרה השבוע: חופש חנוכה !!! משהו רע שקרה השבוע: השרפה =// משהו מצחיק\פדחני\מוזר שקרה השבוע: שחררו אותנו מבית ספר פעמים ב1 (אנחנו בית ספר שגומר אחרי 4) ואחותי החליטה שהיא מאוהבת בדימון בלי להכיר אותו יותר מדי.. שיר השבוע: "כך או כך" של רוני דלומי להקה\זמר\ת השבוע: רוני דלומי (כן היה לי שבוע מעניין איתה) משפט משיר שליווה אותך השבוע: סדרת השבוע:the fallen זה סרט סדרה כזה ישן של פול... היה חמוד^^ סרט השבוע:כנ"ל סלב השבוע: נינה... סתם כי היא חמודה^^ תמונת השבוע: אין.. התחדשות השבוע: אין תכנונים מיוחדים לשבוע הבא..: מרתון באפי!!! משו להוסיף?

Ayelet 363

New member
מרתון באפי? תכנון אדיר!

רק לפני איזה חודשיים בערך סיימתי לראות באפי ואנג'ל בפעם הראשונה... והלוואי שהיה לי זמן לראות את הכל שוב מההתחלה (טוב, אני גם מאושת שלא ראיתי את זה בזמן בית הספר- לא הייתי מצליחה להתרכז! עובדה שכרגע אני כל הזמן חושבת על זה...
)...

דידושה94

New member
כיף לך!!!

אנחנו באיזה עונה שניה רק ... (יש לנו הרבה מה להשלים...) וד"א.. זה עוד משהו שיש לנו במשותף...

Ayelet 363

New member
יאפ ../images/Emo6.gif

כמה פעמים כבר ראית את הסדרה (או שראית אותה רק פעם אחת, גם כן? כי אמרת "להשלים"- אז אני רק רוצה לוודא שהבנתי...)?

דידושה94

New member
חחחח

אני עוד בפעם הראשונה.. אני כרגע במרתון של How I Met Your Mother (מאתמול ... ואני עוד מעט מסיימת את העונה הראשונה
) ויום שלישי אני רק אתחיל את העונה השניה.... אני ממש מחבבת את הסדרה הזאת!!(גם באפי וגם HIMYM)

Ayelet 363

New member
../images/Emo45.gif סדרות מעולות :]

כשתגיעי לנקודה ממנה מתחילה הסדרה של אנג'ל, את מתכננת לצפות במקביל? (ואם אין לך מדריך לצפייה במקביל- אבל ייתכן שעדיף לך רק לשמור את הקישור, אם את בכלל רוצה, כי שמות פרקים עלולים להיות ספויילרים... - http://www.squidoo.com/buffy_angel_viewing_guide. למרות ששמעתי גם על אנשים שרואים פרק אחחד מבאפי-פרק אחד מאנג'ל-פרק אחד מבאפי... אבל אני אישית חושבת שעדיף על פי המדריך, אם כבר). בכל אופן- איזה כיף לך!

למעלה