סיכום שבועי!

סיכום שבועי!../images/Emo14.gif

שיר השבוע של מיילי-
שיר השבוע לא של מיילי-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו
- רשימת הפורומים המועדפים עליכם השבוע - 1. כוכב נולד 2. זיהוי שירים 3. הילארי דאף 4. אבריל לאבין 5. ניק - נט הגולשים הפעילים של השבוע - 1. 400 - liraz love siral 2. 114 - פשווט סאפ xD 3. 84 - uoston 4. 71 - אין אין אין כמו רוני 5. 56 - santal שבוע טוב לכולם

עונה^^../images/Emo14.gif

שיר השבוע של מיילי- one in a million
שיר השבוע לא של מיילי- אין
משהו שעשה את השבוע- זה שראיתי את הסרט היירספריי
משהו שהרס את השבוע- כלום
בילוי השבוע- היירספריי
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סרט - "היירספריי" תוכנית - האנה מונטנה
ו-CSI
סדרה - ^^ ספר - אין הפעם עיתון - ראש 1
מה קניתם השבוע?- כלום, אבל ביום שלישי אני כנראה קונה חצאית
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שומדבר
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו
- לכולם:)

Sweet Dark Life

New member
עונה :)

שיר השבוע של מיילי- I've got nerve
שיר השבוע לא של מיילי- Monsoon - Tokio Hotel משהו שעשה את השבוע-בילוי משותף עם חברים בקולנוע משהו שהרס את השבוע-שומדבר בילוי השבוע-שוב, בילוי משותך עף חברים בקולנוע סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-הארי פוטר ומסדר עוף החול\האנה מונטנה\מעריב לנוער.. מה קניתם השבוע?-פופקורן
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-נוסעת..... תמונה שבא לשים-אין~ שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-גם אין^^ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-חברה שלי

Hilary דאף

New member
עונה P;

שיר השבוע של מיילי- Nobody's Perfect שיר השבוע לא של מיילי- מממ , When You're Gone של אבריל לאבין משהו שעשה את השבוע- ממ , כלום משהו שהרס את השבוע- חברה שלי ^^ בילוי השבוע- קניון ? חחח סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האנה מונטנה והחיים היפים של זאקודי מה קניתם השבוע?- אולסטאר חדשדשות ;] משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יש לי מחנהה של 3 ימים חח P: תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- ממ , לא יודדעתת P: תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למיילי חחחח :]]

hagarbls

New member
עונה [באיחור אופנתי] חחח

שיר השבוע של מיילי- if we were a movie שיר השבוע לא של מיילי- dont funk in my hy hurte משהו שעשה את השבוע- כלום שבוע נאכסס:[[[ משהו שהרס את השבוע- שאימא שלי יכלה לקבל פלאפון חדש טוב רצחח בחינם והיא החליטה לשלם כסף על הפלא הישן שלהה:[[ בילוי השבוע- נסיעה לדודים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סרט "ידידות אחרת" ... סרט מדהים ... מיש'ו ראה? מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- נסיעה לים /צימר תמונה שבא לשים- לא בא :[[ שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- כלום תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם=]

hadi13

New member
אני

שיר השבוע של מיילי- Who said? שיר השבוע לא של מיילי- The way I are משהו שעשה את השבוע- - משהו שהרס את השבוע- - בילוי השבוע-אילת
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סרט-הארי פוטר ומסדר עוף החול למרות שלא ממש הבנתי את הסרט
תכנית- Americas next top model וגיבורים
סדרה-כנ"ל ספר- מולי מון עוצרת את העולם עיתון-ראש1 מה קניתם השבוע?- לא משהו מיוחד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודעת
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות------------------------ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

uoston

New member
עונה!

שיר השבוע של מיילי- IF WE WARE A MOVE שיר השבוע לא של מיילי- I CAN DO BETTER אברילוש!! משהו שעשה את השבוע- לשחק במחשק החדש של הראי פוטר ומסדר עוף החול( פלסטיישן 2) משהו שהרס את השבוע- הרגשתי לא טוב כמה ימים והתור האריך לכרטיס של הארי פוטר! בילוי השבוע- בריכה והסרט הארי פוטר!!!! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ראש1!!! מעודדות צמודות ביותר!!! האלופה!!! מה קניתם השבוע?- אוכל!!! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לחברה שלי שתבוא לבקר אותי!!!! תמונה שבא לשים-
החתול שלי ז"ל......
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-הפורם ממש מעניין אותי וכיף לי להיכנס לכאן!! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לכל חברי הפורום הנפלאים!!!

sapirze

New member
עונה ../images/Emo140.gif

שיר השבוע של מיילי- one a million שיר השבוע לא של מיילי-Nelly Furtado - Maneater משהו שעשה את השבוע-חברות עשו לי מסיבת הפתעה
משהו שהרס את השבוע-גיליתי את זה עוד לפני שהם באו אלי.. בילוי השבוע-חזרתי השבוע מאילת.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מעריב לנוער...הגליון שולט - גליון שלם של הסימפסונס מה קניתם השבוע?- מלא דברים מאילת... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אין משהו מיוחד.. תמונה שבא לשים-אין לי ממש שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-כלום.. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאחותי , שהחליטה שהבלונים שחברות שלי הביאוי לי הם שלה...חחח והיא בת שנתיים וחצי
|סגדש|

../images/Emo210.gifעונה!!

שיר השבוע של מיילי-who said?(אני לא מפסיקה לשיר אותו!) שיר השבוע לא של מיילי- משהו שעשה את השבוע-קיבלתי פון חדש משהו שהרס את השבוע-השעמום של החופש בילוי השבוע-לא היה אחד כזה לצערי.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-סדרות דיסני והאלופה מה קניתם השבוע?-מצרכים בשביל אמא שלי
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לא ידוע תמונה שבא לשים-אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-הצטרפו לפורום ניקולודיון ובובספוג תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו
-khzh120...

עונה../images/Emo12.gif

חחחח אוי ממתי זה? שיר השבוע של מיילי- this is the life שיר השבוע לא של מיילי-more then i needed to know-scooch משהו שעשה את השבוע-כלום משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-מרתונים! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-חחחח יש מלא מה קניתם השבוע?-צ'ופה צ'ופס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ללמוד תמונה שבא לשים-איןאין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-ממ... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
אמילי

מילללקי

New member
עוננה../images/Emo109.gif

שיר השבוע של מיילי- האלבום שלה - כל השירים
שיר השבוע לא של מיילי- אין כזה
משהו שעשה את השבוע- האלבום של מיילי
משהו שהרס את השבוע- לא היה
בילוי השבוע- אתמול הלכתי לברכה עם חברות , השלמתי עם מישהי שמה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- רטטוי
מה קניתם השבוע?- כלום ... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין כזה עדיין
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- סליחה שלא הייתי פה הרבה ... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לירז

למעלה