סיכום שבועי.

viko222

New member
סיכום שבועי.../images/Emo140.gif

- שיר השבוע (של עלמה זהר): - שיר השבוע (לא של עלמה זהר): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק\ריגש אתכם\איפיין את השבוע שלכם): - מאכל השבוע: - דבר שהשגתם השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע\מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - שיר שפתחתם איתו את השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: - תמונה (שלכם\שאהבתם השבוע): שאלת בונוס:מתי לדעתכם צריך לפתוח את הסיכום השבועי-ביום שישי או בצאת שבת?.. שבוע טוב ומבורך

lifie

New member
אני אני ...

- שיר השבוע (של עלמה זהר): אין עליך... - שיר השבוע (לא של עלמה זהר): אסף אבידן- WEAK - אלבום השבוע: דברי- עלמה זהר...(כמובן!!!) - האדם שעשה לכם את השבוע: לולה... ועלמה ... (הייתה אחל'ה פגישה) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק\ריגש אתכם\איפיין את השבוע שלכם): "אני אוהב אותך" (חי-בעלי) - מאכל השבוע: מוסקה -אני הכנתי ... - דבר שהשגתם השבוע: שיחה עם עלמה - משהו שעשה לכם את השבוע: שיחה עם עלמה - משהו שהרס את השבוע: עבודה - מסקנה מהשבוע\מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חייה ותן לחיות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חופש מחר.... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה רק טוב - שיר שפתחתם איתו את השבוע: המופלאה בנשים - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חבר טוב שלי שמתחתן מחר שאלת בונוס:מתי לדעתכם צריך לפתוח את הסיכום השבועי-ביום שישי או בצאת שבת?.. מוצאי שבת ... שיהיה שבוע טוב מופלא וקסום!

ה אiר

New member
שמעתי על אסף,

יותר מידי אנשים שומעים אותו. נראה לי שאני אאלץ להקשיב לו, שוב. אולי הוא באמת ירגש אותי בכוח

ה אiר

New member
"...הרסתי לה את הצורה ועכשיו אני מתגעגע."

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של עלמה): מיגל. - שיר השבוע (כללי): נוגעת בחלום \ א. אמדורסקי, עדיין! - אלבום השבוע: עלמה \ דברי, הרי את \ אמדורסקי - האדם שעשה לכם את השבוע: אמור - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): if you love somebody, set it free if it comes back to you, it's yours if it doesn't, it never was - דבר שהשגתם השבוע: רי-ש-יון. הנסיעה עם אחי. הנסיעה עם ההורים לישוב מסויים שאני מאד אוהבת את המשפחה שם, בשבת... (נסיעה ארוכה!). - מאכל השבוע: פסטה עם רוטב שלי. - משהו שעשה לכם את השבוע: המורה שלי שעבד עליי עם הרישיון...אבא שפירגן לי בסוף.שיחות עם גילי ושאחותי תשאיר לי ת'אוטו כשהיא תטוס!!! - משהו שהרס את השבוע: הנסיעה הראשונה עם אבא... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא לנסוע עם אבא כמלווה יותר מידיי, יש לו דחף להמציא חוקי תנועה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הוווווופעה!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נשל הנחש. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: וואלה, מלא. - תמונה (שלכם\\שאהבתם השבוע):

גע גע

שיר השבוע (של עלמה זהר): אחרי הנפילה - שיר השבוע (לא של עלמה זהר): שמוליק קראוס- צרות במשפחה - אלבום השבוע: ג'וני קאש-לייב אט פולסום פריזון. - האדם שעשה לכם את השבוע: נופר. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק\ריגש אתכם\איפיין את השבוע שלכם): 'מה לי משתגע? לא יודע את נפשי' - מאכל השבוע: הפסטה של סבתא - דבר שהשגתם השבוע: תקווה - משהו שעשה לכם את השבוע: אהבה - משהו שהרס את השבוע: חוסר וודאות - מסקנה מהשבוע\מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חיו ותנו לחיות, או משהו כזה נוותר על השבוע שבפתח, יותר נחמד לסכם.

למעלה