סיכום שבועי

1mayush

New member
סיכום שבועי ../images/Emo141.gif

שיר השבוע שלכם של גילת:
שיר השבוע שלכם:
אלבום השבוע:
ציטוט מוזיקלי שבועי:
משהו מעניין שקרה לכם השבוע:
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע:
התחדשות השבוע:
תוכנית/ספר/סרט השבוע:
מאכל השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
תמונת/פליקס השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:

oOosapiroOo

New member
מסכמת:)

שיר השבוע שלכם של גילת:מתי כבר תלמד לאהוב שיר השבוע שלכם:אממ לא יודעת יש מלאא אלבום השבוע:אין ציטוט מוזיקלי שבועי:וואי היה לי אחד ושכחתי אותווווווו=\\ משהו מעניין שקרה לכם השבוע:אממ אין משהו טוב שקרה לך השבוע:לא ידועת אוליייי 100 בשלון? משהו רע שקרה לך השבוע:לא קרה.. שיר שלא הפסקת לשמוע:שכחתייי חח התחדשות השבוע:בגדים:) תוכנית/ספר/סרט השבוע:אין מאכל השבוע:כל מה שאכלתי השבוע חחחחחחחחח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:אין אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:את גילת חחחח הלוואיייי תמונת/פליקס השבוע:אין התוכניות שלי לשבוע הבא:לא תכננתי..עוד לא נגמר השבוע הזה..חח מה שיהיה יהיה.

חנוש124

New member
מסכמת

שיר השבוע שלכם של גילת:שוב שיר השבוע שלכם:אמממ הרבה חח אלבום השבוע:.... משהו מעניין שקרה לכם השבוע: כלום חח משהו טוב שקרה לך השבוע:חתונה של בת דודה שלי משהו רע שקרה לך השבוע:כלום חח שיר שלא הפסקת לשמוע:שוב התחדשות השבוע:בגדים מפאנקייר חח תוכנית/ספר/סרט השבוע:כוכב נולד מאכל השבוע:פיצהה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:בנתיים כלום אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:הרבה חח

CuteRic

New member
שבוע אחד החזקים שהיו לי בחיים[=

שיר השבוע שלכם של גילת: כמו בכל שבוע, וכנראה שימשיך לכבב אצלי עד סוף חיי, "ממריאים". (שמעתי אותו כלכך הרבה פעמים.. אבל כדי לשמוע אותו באמת צריך רמקולים טובים, לסגור את החדר ולשים פול ווליום. רק ככה באמת שומעים את השלמות בשיר הזה. [גם בגירסה האנגלית. Breaking Free.]) שיר השבוע שלכם: ממריאים. ולא של גילת, Don't Tell Me. של אבריל לווינג, שיר שולט!D: משהו מעניין שקרה לכם השבוע: חברה חדשה!D: (דושי) משהו טוב שקרה לך השבוע: חברה חדשה.!! D: משהו רע שקרה לך השבוע: שבוע מושלם.[= שיר שלא הפסקת לשמוע: חיחי.. ממריאים..D: התחדשות השבוע:חברה חדשה כבר אמרתי?D: תוכנית/ספר/סרט השבוע: וואי, יש סרט ממש חזק שאני לא זוכר את שמו. סורי\: מאכל השבוע: טבעות עוף. (אמא שלי לא הרגישה טוב בתחילת השבוע, אז זה מה שאכלתי בהריים כמעט כל יום.O: ) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אני מאוד מקווה שההופעה של גילתי תתקיים סופסוף.D: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: דושיי!D: התוכניות שלי לשבוע הבא: המ... זורם..P:

1mayush

New member
מסכמת ../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם של גילת: 'מתי כבר תלמד לאהוב'
שיר השבוע שלכם: 'מוניות' של דנה לפידות בביצוע אקוסטי
אלבום השבוע:
ציטוט מוזיקלי שבועי: " ..וגם אם אבחר לא לטעות , חוזרת לכמה דקות , אותך לגלות .."
משהו מעניין שקרה לכם השבוע:
משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי כרטיס מתנה להופעה של קרן פלס
משהו רע שקרה לך השבוע: מבחנים!!!
שיר שלא הפסקת לשמוע: 'שוברת שתיקה' של מאיה בוסקילה
התחדשות השבוע:
תוכנית/ספר/סרט השבוע:
מאכל השבוע: פסטה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור עוד מתכונת ו2 בגרויות
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יש כל הזמן, הרבה :)
תמונת/פליקס השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: לחפש עבודה לקיץ וללמוד \=

למעלה