סיכום שבועי

pc girl

New member
סיכום שבועי ../images/Emo156.gif../images/Emo188.gif

איך עבר השבוע?
שיר השבוע של ריטה?
שיר השבוע לא של ריטה?
אלבום השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
המלצת השבוע:
מה עשיתם השבוע? למה מחכים שבוע הבא? תמונת השבוע: סופ"ש נעים ושלא יהיה יותר מידי קר

pc girl

New member
מוהאהאהא ../images/Emo3.gif

איך עבר השבוע? חביב :) שיר השבוע של ריטה? המכתב הראשון שיר השבוע לא של ריטה? נאום היונה של הנשמות הטהורות :p אלבום השבוע: הנשמות הטהורות :p סרט השבוע: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה ספר השבוע: נקסט :p המלצת השבוע: אולי שבוע הבא תהיה לי המלצה :p מה עשיתם השבוע? מסיבת הפתעה לחבר מאוד טוב, שינה, פרוייקט בביולוגיה ושוב פעם שינה :p למה מחכים שבוע הבא? שתגמר הבגרות של הגדרת הצמחים בביולוגיה ושיגיע כבר פסח! תמונת השבוע:

אוזניהו

New member
Me

איך עבר השבוע? סבביישן שיר השבוע של ריטה? ילדים זה שמחה שיר השבוע לא של ריטה? מירי מסיקה - ילדה שהתבגרה אלבום השבוע: מירי מסיקה - שלום לאמונות סרט השבוע: לאדע ספר השבוע: לא קורא ספרים... המלצת השבוע: אורז בסמתי עם גזר מה עשיתם השבוע? עבדתי כל השבוע ואתמול יצאתי למסיבה למה מחכים שבוע הבא? לא משהו מיוחד...

me ../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? ס'דר... שיר השבוע של ריטה? אממ... האמת שאין משהו ספציפי... שיר השבוע לא של ריטה? אינטרמת- היהודים אלבום השבוע: סקאזי
והיהודים LIVE הדיוידי סרט השבוע: אין אחד כזה.. ספר השבוע: התחלתי לקרוא את קורות הציפור במכנית אבללא ממש המשכתי... הוא נראה טוב אבל אין לי סבלנות לספרים לאחרונה... המלצת השבוע: הסרט מישהו לרוץ איתו- מומלץ ביותר. ומסיבה טובה- מאווווד משחרר! מה עשיתם השבוע? עבודה עבודה ושוב עבודה.. והייתי במסיבה עיברית והיה מעולה
למה מחכים שבוע הבא? ליומהולדת של חברה ולסופשבוע.... תמונת השבוע: אני יעלה מאוחר יותר תמונה מהמסיבה
שבת שלום

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo23.gifאני../images/Emo23.gif

איך עבר השבוע? בכייף... שיר השבוע של ריטה? האמת היא שהתמכרתי למשי
שיר השבוע לא של ריטה? הכאב הזה- עיברי לידר ופונינט אלבום השבוע: אין משהו מיוחד סרט השבוע: אחוות הג'ינס ספר השבוע: יתומים- סמי ברדוגו המלצת השבוע: לכו לבלות עם החבר..
מה עשיתם השבוע? עבדתי..ונישקתי את הדובי היפה שלי.. למה מחכים שבוע הבא? אני נוסעת בתור הורה מלווה ביום שני לטיול של הכיתה של אחותי...כיתה ג'1 תמונת השבוע: מממ..אין לי מיוחדת..

ofek777

New member
לשם שינוי , אנסה לענות ... ../images/Emo113.gif

איך עבר השבוע? - מאוד מהר שיר השבוע של ריטה? "כמו בתמונה" שיר השבוע לא של ריטה? "זכיתי לאהוב" (אפע"פ שגם אותו ריטה חידשה) אלבום השבוע: אין סרט השבוע: לא אוהב לראות סרטים .... סדרה : "אבודים" עונה 3 - פרק 12 היה חזק !!! ספר השבוע: יש אלוהים / קארין ארד המלצת השבוע: ללכת לטייל בקור / בגשם / בשלג - מפיח חיים !!! מה עשיתם השבוע? חגגתי יום נישואין למה מחכים שבוע הבא? יום ההולדת של רעיתי , התחלת תפקיד חדש במשך שבת של שלום ורוגע !!!

sapirs1

New member
../images/Emo188.gif שבוע סוער ביותר .

איך עבר השבוע? אמ שבוע נוראי ביותר ,במיוחד אתמול בשבט . שיר השבוע של ריטה? חמצן . שיר השבוע לא של ריטה? חמי רודנר -אמפריות נופלות . אלבום השבוע: סער בדישי -משיכה מגנטית . סרט השבוע: - ספר השבוע: - המלצת השבוע:תגדילו ראש. מה עשיתם השבוע?אמ כעיקרון הייתי בית חברות וזה . למה מחכים שבוע הבא?לא משהו מסיום . תמונת השבוע: אין.

למעלה