סיכום שבועי
:

just adiki

New member
סיכום שבועי../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif../images/Emo164.gif:

סרט השבוע:
תוכנית השבוע:
סרטון/קליפ השבוע:
שיר השבוע:
מאכל השבוע:
בילוי השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר לא טוב שקרה השבוע:
התחדשות השבוע:
תכנונים לסופ"ש:
תכנונים לשבוע הקרוב:
מבחנים קרובים:
איך ביליתם עצמאות 60:
תמונה: יום שישי שמחחחח לכולםםםםם

NITSAN6

New member
../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif../images/Emo110.gif

סרט השבוע:פסגת דנטה..הסרט היחיד שראיתי תוכנית השבוע:אממ CSI סרטון/קליפ השבוע:אין שיר השבוע:i can wait forever-simple plan מאכל השבוע:פילה מניון
בילוי השבוע:יום העצמאות
דבר טוב שקרה השבוע:יום העצמאות
דבר לא טוב שקרה השבוע:שתי חברות טובות שלי רבו
אבל הן השלימו..
התחדשות השבוע:שרשרת וצמיד לרגל
תכנונים לסופ"ש:לישון
תכנונים לשבוע הקרוב:אין מבחנים קרובים:במחשבים ובערבית איך ביליתם עצמאות 60:בשוהם עם שלוש חברות שלי וידיד שלי..חח הם הביאו את אמיר פיי גוטמן ומירי אלוני
תמונה:אין

Robin Sparkles

New member
סיכומיק

סרט השבוע: אימה באמיטוויל תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות סרטון/קליפ השבוע: שיר השבוע:Santana Feat. Jennifer Lopez This Boy's Fire Busta Rhymes & Linkin Park-We Made It מאכל השבוע:רביולי בילוי השבוע: טיול עם הכלב דבר טוב שקרה השבוע: ביום שלישי הייתי בבצפר חצי שעה בערך [עשיתי מבחן] וחזרתי.. דבר לא טוב שקרה השבוע:מועד ב' בפסיכולוגיה ובהיסטוריה התחדשות השבוע: תכנונים לסופ"ש: חרישה לספרות תכנונים לשבוע הקרוב: להתחיל חרישה לפסיכולוגיה [עוד 11 ימים זה נגמר לנצח!!] מבחנים קרובים: השובע יש לי מגן בספרות ומתמטיקה איך ביליתם עצמאות 60:אצל חברה תמונה:

linoy7

New member
מסכמת!../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

סרט השבוע: -- תוכנית השבוע:-- סרטון/קליפ השבוע:-- שיר השבוע: כשאת עצובה מאכל השבוע: על האש בילוי השבוע: עצמאות$$^&%*)
דבר טוב שקרה השבוע: עצמאות#$%$&
דבר לא טוב שקרה השבוע: ההפסד של מכבי
ועוד כ"כ הרבה דברים שאני לא אפרט פה. התחדשות השבוע: כפכפים
תכנונים לסופ"ש: ללמוד לספרות
מתכונת ביום ראשון. תכנונים לשבוע הקרוב: בעז"ה
היום התנחלות, מחר יומולדת שנה לבת דוד שלי
המתכונת.. ובנתיים זהו
מבחנים קרובים: ^^ איך ביליתם עצמאות 60: בנתניה!
הפיג'מות, עידן יניב, עברי לידר, נינט[שלבשה טייץ סגול
אבל זה כבר סיפור אחר
], סינרגיה ומשינה. חזרנו ב- 5 בבוקר. היה כ"כ שולטטט!
תמונה: בנתיים אין, כנראה מחר.. שבת שלום!

RayoDeLuz

New member
נהנהנה..

סרט השבוע: 27 שמלות תוכנית השבוע: ימי חיינו סרטון/קליפ השבוע: UNLOVE U שיר השבוע: ראו הנ"ל מאכל השבוע: אין בילוי השבוע:אין דבר טוב שקרה השבוע: יש הרבה דבר לא טוב שקרה השבוע: נפלתי על הקרח (אני מחליקה על קרח) וקיבלתי כוויה :S התחדשות השבוע: 2 חולצות וDVD תכנונים לסופ"ש: לעבוד, להכין שיעורים, לראות סרטים.. תכנונים לשבוע הקרוב: יש לי פגישה ביום חמישי על חשבון הלימודים לגבי איכות הסביבה...>< מבחנים קרובים: יום שלישי בגיאו... :S איך ביליתם עצמאות 60: כמו כל יום רגיל תמונה: אין

למעלה