סיכום שבועי

1mayush

New member
סיכום שבועי ../images/Emo166.gif

שיר השבוע שלכם של גילת -
שיר השבוע שלכם בכלל -
בילוי השבוע שלכם -
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם -
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש) -
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו -
משהו שהרס לכם את השבוע -
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא -
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם:
משהו נוסף להוסיף?! : סופ"ש טוב ושבת שלום לכולכם

CuteRic

New member
עונה[=

שיר השבוע שלכם של גילת - ממ.. שיר השבוע.. נראה לי ש"שוב." שיר השבוע שלכם בכלל - 2pac - Changes. בילוי השבוע שלכם - יצאתי לקניון אתמול בלילה והיה דיי נחמד :S סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם - רציתי מאוד לראות את "פשוט מאוהבת", ואתמול בלילה (בערך בשתיים עשרה) שידרגו בהוט גולד, היה דיי נחמד. אבל הסוף לא משהו. (למה הם לא היו ביחד?!) תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - אם לומר ת'אמת, לא שמעתי רדיו כל השבוע. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש) - ראיתי תמונה של גילת באיזה כתבה בנענע10, הנה: משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא - מיום רביעי עד יום שבת אני הולך עם אבא שלי להתנחל באוהל בגג של דודה שלי. :S

CuteRic

New member
שחכתי להוסיף את התמונה. ><

http://f.nau.co.il//Upload/32008/Article/Article_Paragraph_1798391.jpg איך מוסיפים תמונה שיהיה בצד?

1mayush

New member
ככה ../images/Emo26.gif

לוחצים על עיון, מוסיפים את הקובץ שרוצים ואז על שלח קובץ (צריך לחכות שהקובץ יעלה) אחרי שמסיימים לכתוב והקובץ עלה לוחצים על שליחת הודעה (:) [הצילום מסך לפי המראה החדש של הפורומים]

חנוש124

New member
עונה :]

שיר השבוע שלכם של גילת - מתי כבר תלמד לאהוב שיר השבוע שלכם בכלל - כשהלכת -שירי מימון בילוי השבוע שלכם - קניון סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם - צחוק מעבודה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא - יום העצמאות מאכל השבוע: פיצהההה משפט השבוע שלכם: אמ... משהו נוסף להוסיף?! : שבת שלום ו ארי וספירי חולה עליכן

עוננה !

שיר השבוע שלכם של גילת - מתי כבר תלמד לאהוב שיר השבוע שלכם בכלל - חח מלא אבל במיוחד זה הזמן-משה פרץ:) סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם -על השואה :S משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו - נאמממ לא יודעת D: משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא - יייוום העצממאווות =] מאכל השבוע: מופלטה חחח (לא מרוווקאית) משפט השבוע שלכם: הקָדוּש בָרוּך הוּא אָנַי אוהַבִת אותְךָ !

doshie

New member
גם אני רוצה לענות ../images/Emo24.gif

שיר השבוע שלכם של גילת - שוב שיר השבוע שלכם בכלל - 4 minutes -ג'סטין טימברלייק ומדונה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם -הלוחשת לרוחות/קליק-סרט תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -100 fm תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם אתם מוזמנים להוסיף אם יש- משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו -שיש לי יום הולדת שבוע הבא... משהו שהרס לכם את השבוע -מבחן בהיסטוריה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא -יום הולדת מאכל השבוע:עוף של מאמא ותפוחי אדמה... משפט השבוע שלכם:כןן היה לי קטע עם אחד הידידים שלי שרבנו והוא אמר לי :"נשים צריכות להיות במטבח ולעשות אוכל לגברים שהם חוזרים הבייתה "כאילו שאנחנו הנשים לא יכולות לנסוע על הכביש חצוף!!! משהו נוסף להוסיף?! :היי חברה שבת שלום בילוי השבוע-דיסקו השנה של בויאר

1mayush

New member
עונה ../images/Emo26.gif

שיר השבוע שלכם של גילת - שוב שיר השבוע שלכם בכלל - נקמה - שירלי לילו ואני לא - יוני פוליקר בילוי השבוע שלכם - נוכחות בטקס יום השואה ביד ושם נחשב בילוי? סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם - תוכניות שואה. תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - חומר מקומי :] 101FM תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש) -
משהו שהרס לכם את השבוע - לימודים , שואה. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא - לעבור מתכונת ראשונה לשנה הזאת, הר הרצל(יום זיכרון), יום העצמאות. מאכל השבוע: אורז
משהו נוסף להוסיף?! : תלמדו טוב !!! זה ישתלם לכם תאמינו או לא :)

למעלה