סיכום שבועי

Nimrod121

New member
סיכום שבועי ../images/Emo176.gif

הגיע לו סוף השבוע וזהו הזמן לסכם את השבוע שחלף. יהיה נחמד אם תשתפו פעולה. שיר השבוע שלכם (של יפתי)- שיר השבוע שלכם (לא של יפתי)- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/דיסק/ספר השבוע שלכם- משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע (והייתם מוכנים לוותר עליו)- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- משפט השבוע שלכם- האם פגשתם את יפתי השבוע? אם כן, איך היה? שאלת בונוס: הייתם השבוע בים? אם כן, איך היה? שיהיה לכולם סוף שבוע נעים

../images/Emo27.gif//////////עונה/////////////../images/Emo37.gif

שיר השבוע שלכם (של יפתי)- הלילה יעבור... סרט/תוכנית/דיסק/ספר השבוע שלכם- השטן לובשת פראדה משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-סושי
משהו שהרס לכם את השבוע (והייתם מוכנים לוותר עליו)-מתכונת במתמטיקה...מחר ציונים משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-בגרות(שיסתיים כבר) משפט השבוע שלכם- יא מאמא(המבין יבין) האם פגשתם את יפתי השבוע? אם כן, איך היה? אפשר לספור על יד אחת את מספר המעריצים מהפורום שנפגשו איתו כרגע שאלת בונוס: הייתם השבוע בים? אם כן, איך היה?הלואי

עונה..

שיר השבוע שלכם (של יפתי)- נגמר בחזרה שיר השבוע שלכם (לא של יפתי)-איציק שמלי-כמה חסר בילוי השבוע שלכם-אין סרט/תוכנית/דיסק/ספר השבוע שלכם-סרט-next משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הסרט שכתבתי למעלה משהו שהרס לכם את השבוע (והייתם מוכנים לוותר עליו)-חולה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-שביתהה האם פגשתם את יפתי השבוע? אם כן, איך היה?לא פגשתי שאלת בונוס: הייתם השבוע בים? אם כן, איך היה?לא הייתי-אני שונאת ים!!

עונה :)

שיר השבוע שלכם (של יפתי)-הלילה יעבור ברימיקס ששחר יודעת להגיד
שיר השבוע שלכם (לא של יפתי)- makes me wonder- maroon 5 בילוי השבוע שלכם- מסיבה מעולה אתמול סרט/תוכנית/דיסק/ספר השבוע שלכם- ספר- "עולם הסוף", תכנית "כוכב נולד 5 " והאלופה, דיסק: tracy chapman, משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שבועות :) משהו שהרס לכם את השבוע (והייתם מוכנים לוותר עליו)- נתפס לי הגב והייתי מרותקת למיטה יומיים... :( והמצב באיזור הרצועה כמובן... מסכנים כל תושבי שדרות. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- חתונה של אח של חברה שלי- מתה על חתונות... משפט השבוע שלכם- מי שלא נשם אבק דרכים לא ישאף אוויר פסגות! (זה עוד רעל מהצבא שאני צריכה להפטר ממנו :)) האם פגשתם את יפתי השבוע? אם כן, איך היה? - לא! כי הוא לא מוכן לבוא למסיבות חסרות הסלקציה באיזור שלי :( שאלת בונוס: הייתם השבוע בים? אם כן, איך היה? הייתי בשבת האחרונה והיה אדייייייייייייר. אין כמו הים, תאמינו לי, לא סתם יפתי כתב על זה שיר :) לסיום אני רוצה לספר לכם שממש היום עברו חמישה חודשים מיום השחרור (??) שלי, רק תראו איך שהזמן טססססס... שבת נפלאה, מלאת שמש וכיייייף, נשיקות

HeNoOsH

New member
עונה :]

שיר השבוע שלכם (של יפתי)- נגמר בחזרה שיר השבוע שלכם (לא של יפתי)- איציק שמלי - כמה חסר, Akon - Don't Matter בילוי השבוע שלכם- חח לא ביליתי השבוע בכלל...=\ סרט/תוכנית/דיסק/ספר השבוע שלכם- האלופה, כוכב נולד, עדי אשכנזי משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- האוכל של שבועות..היה טעים! מתה על זה..חח אבל זה לא עשה לי ת'שבוע...סתם טעים חח משהו שהרס לכם את השבוע (והייתם מוכנים לוותר עליו)- המתכונת בתנ"ך מוגבר שהייתה אתמול.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- בגרות במתמטיקה משפט השבוע שלכם- ? האם פגשתם את יפתי השבוע? אם כן, איך היה? חח ברור כל יום נפגשת איתו.. שאלת בונוס: הייתם השבוע בים? אם כן, איך היה? לא הייתי בים מהחופש הגדול

עונה...

של יפתי- זה נגמר בחזרה לא של יפתי- always של בון ג'ובי בילוי השבוע-הנסיעה לאחותי היפה תוכנית-ים של סודות חח יום שני נגמר :) משהו להמליץ- בואו לירדן חח משהו שהרס- שדיברתי עד 5 בבוקר עם ידיד שלי ואז העירו אותי בשבע בבוקר :( אין לי למה לחכות שבוע הבא משפט השבוע- "מה זה האחים בלוז?!?!?" אייייי זה היה כזה מצחיק
חח ממש לא פגשתי אותו.. אין לנו ים בקריית 8 :( סופ"ש נפלאאא

ליחנוש 1

New member
עונהה..

שיר השבוע שלכם (של יפתי)- הלילה יעבור שיר השבוע שלכם (לא של יפתי)-כשאת כאן-דניאל זילברשטיין בילוי השבוע שלכם-שבועות!! סרט/תוכנית/דיסק/ספר השבוע שלכם-האלופה משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אממ לא יודעת משהו שהרס לכם את השבוע (והייתם מוכנים לוותר עליו)-מבחן.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-יומולדת לדוד שלי משפט השבוע שלכם-זרוק ביצה לראש..
האם פגשתם את יפתי השבוע? אם כן, איך היה?לא..הלואאיי שאלת בונוס: הייתם השבוע בים? אם כן, איך היה?גם לא..אבל בא לי.. שבוע טוב!!

MANY MEN

New member
קיצר

שיר של יפתי-הלילה יעבור . שיר כללי-RE UP‎ של אמינם ו50 , סרט השבוע-ספיידרמן 3 . מחכה השבוע-ליומולדת שלי בתאריך העברי . עשה לי את השבוע-שום דבר . וזהו

למעלה