סיכום שבועי

S p r i n g B

New member
סיכום שבועי../images/Emo187.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: היום הכי הכי של השבוע: שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע טוב חבר'ה!

S p r i n g B

New member
רק אני חושבת שממש מת פה?../images/Emo4.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:אממ ימי הולדת לאנשים, טיול של"ח... משהו רע שקרה לך השבוע: מבחנים, יום הורים...? היום הכי הכי של השבוע: חמישי שיר השבוע של ביט 69: --- שיר השבוע לא של ביט 69: It's alright- useless id
סרט השבוע:--- סדרת השבוע:--- ספר השבוע:--- מאכל השבוע:במבה מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: אמממ הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: ילדה מקסימה בלה בלה בלה בלה בלה בלה ביום הורים. אני פשוט לא אוהבת את כל המעמד הזה. התחדשות השבוע: מלא אוכל לטיול השנתי D: יציאת/בילוי השבוע: פעולה בנוע"ל משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טיול שנתי
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: הבאתי לשלושה אנשים שיש להם יומולדת באותו יום מאפינס וקישטתי אותם אז אחת אחלה אותם ועושה: "זהו עכשיו אי אפשר להגיד שיש לי סוכר בדם! יש לי דם בסוכר!"
תמונת השבוע: useless
/m\ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אין כבר כחחח רק שיגיע הטיול ונוכל להשתחרר טיפה...

dweck2k

New member
קצת מת...

אישית אני עובד בטירוף אז אין לי זמן לכתוב... סורי דוויק

מסכמשת../images/Emo113.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ליאב בא אלי
משהו רע שקרה לך השבוע: ליאב נסע:( היום הכי הכי של השבוע:חמישי שיר השבוע של ביט 69: - שיר השבוע לא של ביט 69: JOLENE סרט השבוע: - סדרת השבוע: השרדות ספר השבוע:- מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: ליאב הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: יפה- את מדהימה את יודעת?!?! התחדשות השבוע:- יציאת/בילוי השבוע:אתמול בערב עם ליאב משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:אולי לסוע לראות את ליאב ציטוט\יציאת\מילת השבוע:אני אוהב אותך! תמונת השבוע:- ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifטובנו...

משהו טוב שקרה לך השבוע: 0.0" שיט משהו רע שקרה לך השבוע: באמת שלא חסר היום הכי הכי של השבוע: חחח אומייגאד לא היה אחד כזה... כל הימים שראיתי בהם CSI אולי... שיר השבוע של ביט69: המשחק הלא נכון שיר השבוע לא של ביט69: 30STM- Battle Of One סרט השבוע: כל סדרת אושן סדרת השבוע: CSI
ANTM [רק בגלל קרידי] ספר השבוע: ספר ממוזיאון ת"א שמתעד את הגרפיטי שהיה בכיכר רבין מאכל השבוע: תותים מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: הדיסקים של 30STM והרבה דברים לא מיוחדים, דר כנראה עולה הקבצה! D: הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: הדברים שליזה אמרה עליי אתמול במחויבות אישית :) התחדשות השבוע: מכנס קצר, חגורת ניטים יציאת/בילוי השבוע: תחרות אתלטיקה בחיפה, איזה בילוי
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טיול שנתי של 3 ימים [רקשלאיתבטלרקשלאיתבטל] ציטוט/יציאת/מילת השבוע: ולד נותן ביד, 'אוף דה וורלד' תמונת השבוע: יום אחד גם לי יהיו כאלו
ולסיכום איך עבר עליך השבוע: נ-ג-מ-ר-!

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifאוי פאק

רגע התמונה נראהלי שזה מכאן...

tal iero

New member
מסכמת../images/Emo152.gif../images/Emo66.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא יודעת משהו רע שקרה לך השבוע: האמ פי מת
היום הכי הכי של השבוע: --- שיר השבוע של ביט 69: אולי שיר השבוע לא של ביט 69: נאממ היו מלא סרט השבוע: המנסרים מטקסס, ג'ונו סדרת השבוע: --- ספר השבוע: ספר באנגלית=] מאכל השבוע: עוגת גבינה מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: לא יודעת הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: נאממ לא יודעת אבל אתמול פגשתי שתי ילדות שהיו איתי בכיתה א'.. זה היה מוזר. התחדשות השבוע: כלום נארה לי יציאת/בילוי השבוע: --- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טיול שנתי
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זוכרת
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

Arctiic Monkeys

New member
אני

משהו טוב שקרה לך השבוע: בצפר
משהו רע שקרה לך השבוע: התחלתי לתפור חולצה שנקרעה לי , ואז גיליתי שתפרתי בצבע תכלת במקום לבן
היום הכי הכי של השבוע: לא זוכרת שיר השבוע של ביט 69: לא שמעתי
שיר השבוע לא של ביט 69: in bloom סרט השבוע: לא ראיתי
סדרת השבוע: הדוגמניות
ספר השבוע: לא קראתי
מאכל השבוע: אוכל מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: פנינה |ריר| הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: אממ התחדשות השבוע: כלום יציאת/בילוי השבוע: יומולדת לחברה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לאדעת ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "לכי להתקלח" "אבל עוד לא ראש חודש" תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה אש מגיל 6

Xx MaayaN xX

New member
...I don't think you're worth a second glance

משהו טוב שקרה לך השבוע: נהיה קיץ פתאום =]]] משהו רע שקרה לך השבוע: --- היום הכי הכי של השבוע: רביעי שיר השבוע של ביט 69: ---- שיר השבוע לא של ביט 69: Carry This Picture- Dashboard Confessional סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: הישרדותתת העיפו את ליה!!! D: ספר השבוע: --- מאכל השבוע: סושיי
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: סהר הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: ^^ התחדשות השבוע: 3 סקיני חדשיםם וחצאית =] יציאת/בילוי השבוע: ישב"צ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סופסוף ניגמרים המבחניםםם ציטוט\יציאת\מילת השבוע: יא חביבתייי תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

ברלץ

New member
סיכום.....

משהו טוב שקרה לך השבוע:אין משהו רע שקרה לך השבוע: חברה שלי התחילה להתמכר לנרגילה (אין לי מושג אם אפשר להתמכר לזה בכלל אבל היא לא מפסיקה לעשן נגילה!!!!!!! זה עצוב) היום הכי הכי של השבוע: שלישי שיר השבוע של ביט 69: רק ידידים שיר השבוע לא של ביט 69: RING OF FIRE- DILANA סרט השבוע: אין סדרת השבוע:אפקט הפחד פסייקו ספר השבוע: אין מאכל השבוע: לזניה מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: החברה הכי מושלמת בעולם!!!! (לא , אני לא לסבית תרגעו) הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: אין!!! כלום שונאים אותי התחדשות השבוע: מיקודים!!!! יציאת/בילוי השבוע: טיול הכנה... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לישון ציטוט\יציאת\מילת השבוע:" את כזאת חמודה שזה מעצבן" וודפאק???? תמונת השבוע: משהו יכול להגיד לי כבר איך מקטינים תמונות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא!!!!!! אם משהו ראה מישהו חמוד שיגיד לי כי איבדתי אחד....

just gaya

New member
מסכמת../images/Emo109.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:ממ ת"א עם אמא וקיץץץץץץץץץץץץץץ
משהו רע שקרה לך השבוע:אתמול השיחה עם טל וחבריו היום הכי הכי של השבוע:לאדעתPP= שיר השבוע של ביט 69:אין שיר השבוע לא של ביט 69:שירים של אביב גפן סרט השבוע:just me luck עם לינזי לוהן סדרת השבוע:שנות ה-70 עונה שמינית סימתי תעונה והווווווו
ספר השבוע:אין מאכל השבוע:סושי
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:ממ אין... הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:אין משהו מיוחד
התחדשות השבוע:2 חולצות ונעלים
יציאת/בילוי השבוע:איןןןן משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:טיוללללללל ולעשות ראסטות
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"ציפור קטן עושה קקי מתוק"
תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:פנאן

למעלה