סיכום שבועי

סיכום שבועי../images/Emo204.gif

מה שיר השבוע שלכם (של רן)? מה שיר השבוע שלכם (לא של רן)? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסר לאומה- ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. ולמעוניינים:
המשחק-הכר את הפורום ייחל בקרוב

gal255

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם (של רן)? רובין הוד מה שיר השבוע שלכם (לא של רן)? Because Of You של קלי. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם: אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- נופ.. משהו שהרס לכם את השבוע- חיסון משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מבחן במתמטיקה, בוק ריפורט באנגלית והכתבה באנגלית:S:S:S:S:S. מסר לאומה- צריך להרוג את בני גורן!

נועוW

New member
אניי../images/Emo214.gif../images/Emo95.gif

מה שיר השבוע שלכם (של רן
התנשאי לי
מה שיר השבוע שלכם (לא של רן)
דרך המלך-כלא 6
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם
מצורפת
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
שוקו שוקולדה של יטבתה
משהו שהרס לכם את השבוע
ה-ג-ש-ם
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
ממ ..נראה לי טיול שיהיה לנו
קצת חופש
מסר לאומה
חחיכו
זה תמיד עוזר

o0o0GalusH0o0o

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

מה שיר השבוע שלכם (של רן)
התינשאי לי
מה שיר השבוע שלכם (לא של רן)
Black Eyed Peas - My Hump
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע-סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
התהום
סרט יפה שווה לראות מי שלא ראה
משהו שהרס לכם את השבוע
הייתי חולהה..
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
2 מבחנים(באותו יום!סיוטטט) ועוד מבחן
מסר לאומה
חתול תמיד נופל על הרגליים, ואבוקדו הופך לסלט

sukrazit

New member
שלי../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם (של רן)? השיר שלך-רנינט מה שיר השבוע שלכם (לא של רן)? come clean הילארי דאף תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אממ לא אין... משהו שהרס לכם את השבוע- אין... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אין משו מיוחד מסר לאומה- אל תפסיקו לאהוב את רן!! חח ולמעוניינים: המשחק-הכר את הפורום ייחל בקרוב יופיייי!!! "

עונה../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של רן)
"אהבה היא שיר לשניים"
מה שיר השבוע שלכם (לא של רן):"כמה פעמים"-שירי מיימון תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>:
עוד משהו שעשה לכם את השבוע-סרט/ספר/דיסק וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:דיסק של השיר שלנו וחתימה מנינה
משהו שאתם מחכים שייקרה שבוע הבא:אין
מסר לאומה-חח אין

למעלה