סיכום שבועי!

סיכום שבועי!../images/Emo210.gif

מזמן לא היה לנו אחד הא? הגיע הזמן ואוי אתמול היהל י תקרית ממש מקסימה בקניון. אני עובדת לי בעבודתי בסחוט ומישהי ניגשת לקנות פרי שייק ויש לה עגילים של 30, ואחרי כמה שניות של דיבורים (כי היה הרבה לחץ) גיילתי שהיא קוראת בפורום. כמה נחמד
השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

DarkSecretLove

New member
עונה ../images/Emo13.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:ABL והשיר הזה שג'ראד עשה לthe cure
שיר השבוע: it is all tear-HIM להקת השבוע:HIM,PLACEBO,TIAMAT
אלבום השבוע:DVD של HIM והדיסקוגרפיה של טיאמט. מאכל השבוע: עוגה של דודה שלי משהו טוב שקרה השבוע: קניתי את החולצה של הג'וקר,שמצאו את הגופה של רוז. משהו רע שקרה השבוע: בחן בתימומטיקה,שמצאו את הגופה של רוז. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:"mufft up!!" [אין לי מושג איך לרשום את זה שני תקני אותי
] אתר השבוע: פייסבוק/מייספייס ספר/סרט/סדרת השבוע:דמדומים[סרט!]והמסור תמונת השבוע : רוז,של מארק ריידן
הוא כזה צייר מדהים. השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שום דבר מיוחד משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):לקבל את הבחן הזה במת',כ"כ נכשלתי!

yaaruka

New member
וואו O.O המון זמן לא הייתי בתפוז.

נחמד לחזור ^^ עונה D: השבוע שהיה:|סהדגשה|
שיר השבוע של 30: נמנמ... לא שמעתי אותם השבוע X=
שיר השבוע: My Chemical Romance - Give 'Em Hell, Kid
להקת השבוע: my chemical romance
אלבום השבוע: Three Cheers for Sweet Revenge
מאכל השבוע: ביולי למרות שלא אכלתי השבוע.. אבל הלוואי והייתי אוכלת
משהו טוב שקרה השבוע: הוו הרבה... השבוע יש לי מצברוח מעולה! כבר הרבה זמן יש.. אין לי כוח להסביר XD
משהו רע שקרה השבוע: חלומות משונים..
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "איזי פיזי פאמפקין פיזי פאמפקים פאי מאדרפאקר" זה משפט מאוד חכם שמיסטר ג'רארד וואי השיכור אמר.
אתר השבוע: אין.
ספר/סרט/סדרת השבוע: לא זכור לי שומדבר.. אבל.. הפיג'מות D:
תמונת השבוע : ס'גמד
|הדגשה|השבוע שיבוא:|סהדגשה|
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: נמנמ... לאיודעת.. נראה לי שהוא גם יהיה מושלם כמו שהיה עד עכשיו מתחילת הלימודים ^^
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני? לא.): אין

TheMarsArmy

New member
וואו שנים!../images/Emo39.gif

יואו התגעגעתי לפה ולכולכן!!! לא הייתי פה מאתיים שנה מנסיבות כאלה ואחרות... אבל עכשיו אני פה! :) השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: ממ לא היה אחד כזה... שיר השבוע: I dont like the drugs של מרלין להקת השבוע: מרלין מנסון אלבום השבוע: אין מאכל השבוע: חח ממש אין משהו טוב שקרה השבוע: לא נכשלתי בבגרויות!? :O משהו רע שקרה השבוע: הרבה. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "מה את חמורה בראש!?" גיליתי שאנשים מאשקלון חכמים. אתר השבוע: אין. ספר/סרט/סדרת השבוע: לא יצא לי לראות טלוויזיה בכלל. תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שכולם פה יסיימו כבר לארגן את הבית מארגזים.. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שאני אכשל במבחן מחר שאני לא טורחת ללמוד אליו.

i am777

New member
I CaNT CONTrOL mYsELF

ואואאואוואואאו סיכום שבועעייי השבוע שהיה: אחלה.....אתמול נהנתי במיוחד....אמממ... שיר השבוע של 30: Praying for a Rio + Santa Through The Back Door שיר השבוע: ....... להקת השבוע: ....X: אלבום השבוע: !...
מאכל השבוע: עוגה נחמדה כזאת שאמא הביאה...חח..,לזניה משהו טוב שקרה השבוע: אני וחברה שלי קראנו יומנים סודיים שלה מכיתה ו' - וזה היה ממש מצחיק! משהו רע שקרה השבוע: שגיליתי משהו מפחיד על ידיד שלי... ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: זה קשור לקטע עם היומן שאני וחברה שלי קראנו , היא רשמה "תפו , תפו, תפו"(טפו)....חחחחח
......ושהיא רשמה שהיא טסה להונגריה אז היא "תסה" להונגריה...חחח.. אתר השבוע:XXXX ספר/סרט/סדרת השבוע: על-טבעי! ... תמונת השבוע : דובי חמוד שקניתי לחברה ליומהולדת השבוע שיבוא: עבודה , TV-דאנס...., ואני מחכה ליום הולדתי!......אני אהיה בת 17.....עוד חודש.....זקיינהההה משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:מממממ משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): ..

Rock Terri

New member
משתפי"ת!!!

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: The Mission שיר השבוע: Linkin Park- Somewhere I Belong להקת השבוע:Three Days Grace, KYO אלבום השבוע:One X- Three Days Grace מאכל השבוע:אמ... פסטה?... משהו טוב שקרה השבוע: לא הייתי בבצפר כמעט כל השבוע משהו רע שקרה השבוע: לא הייתי שם כי נחתכתי בצורה זוועתית ביד! ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:"נחיה- נראה, נגיע- נדע, נשרוד- נזכור"... זה נשמע קצת נכה, תרגום חופשי מרוסית... אתר השבוע:deviantart.com ספר/סרט/סדרת השבוע:"Sunshine" או בעברית "שמש". סרט פשוט מדהים, מומלץ לכולם למרות שהוא קצת מפחיד ונורא עצוב. אבל ממש ממש סרט טוב!!!! תמונת השבוע : "יום אחד אהיה גדול!" השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: אמ... שיבוא כוסון פתע ויהיה החבר שלי? חח משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): בוחן בפיזיקה ומבחן במתמטיקה... זוועה!

ShAhArnavonXD

New member
../images/Emo1.gifהתעוררתי משנתי../images/Emo1.gif

Shaaaaalom שיר השבוע של 30: אין... שיר השבוע: בואו נגיד שכל השבוע זה MIKA וDISTURBED ונסגור עניין. להקת השבוע: DISTURBED אלבום השבוע: אין מאכל השבוע: הכנתי עוגת שוקולד חמה! היא הייתה טובה.. משהו טוב שקרה השבוע: עבר מהר וקיבלתי ציון טוב באנגלית! משהו רע שקרה השבוע: קיבלתי ציון לא כ"כ משמח במתמטיקה והיה בוחן בערבית שלא ידעת עליו...:-\ ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: המורה לערבית: "יש לי לב...אבל אני כותבת לך הפרעה.." מטומטמת..יש לה לב שחור משחור! לא צוחקת... אתר השבוע: YOUTUBE ספר/סרט/סדרת השבוע: 2 ספרים
: "רכות של זאבים"\סטף פני,"המרדף"\קלייב קאסלר. תמונת השבוע : אין השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: אין משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): ציון בערבית... הודגש באמצעות מדגישומטיק

30stm boo

New member
תוריי!!

איזה שבוע מרתק היה לי...
השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:the fantasy... שיר השבוע: Boulevard Of Broken Dreams של Green Day....אני לא מפסיקה לזמזם אותו.!!:L להקת השבוע:Green Day אלבום השבוע:לא היה כזהה..XXD מאכל השבוע:ספגטי!! ולחם שום של סבארו!! משהו טוב שקרה השבוע:עשיתי שופינג מטורף!!! חורף עוד מעט ,לא?? משהו רע שקרה השבוע:קיבלתי מכה ממש חזקה בראש...יש חשש לזעזוע מוח..
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:ואני מצטטת את חברה שלי:"אני רוצה לישון!!!!" אתר השבוע:---X--- ספר/סרט/סדרת השבוע:שעות אפלות בAXN לא יודעת איך ולמה אבל התחלתי לאהוב מדע בדיוני וערפדים זה סקסי!!:mad: תמונת השבוע : תמונה שמצאתי במחשב של חברה שלי!... השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:איזה פרוייקט ענק שהכיתה שלי מכננת הולך לצאת לפועל!!!:D משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):התוצאות של מבחני הקבצות..אמאלה!!:O

A Modern Myth

New member
ואור אחרון יגווע בלאט בלי קול... וקץ לכל

שיר השבוע של 30: מממ ABL ו- Attack שיר השבוע: עברי לידר - גשם אחרון
להקת השבוע: INXS אלבום השבוע: - - - מאכל השבוע: סושי הומייד מדהים שהכנו היום
משהו טוב שקרה השבוע: המצב רוח עלה מעט. משהו רע שקרה השבוע: לימודים, כמובן \: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אחד שלומד איתי באנגלית: "וואו איך קיבלת 98 במבחן?? כמה שילמת לוונסה (המורה)?" חברה שלי: "היא שכבה איתה"
זה היה מצחיק באותו הרגע חחחח
אתר השבוע: www.roiworld.com ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר- "עולם אחר" של פט בארקר, סדרה- גוסיפ גירל נמלטים ומגרש ביתי (העונות החדשות!), סרט- לא יצא לי לראות ממש תמונת השבוע: אד
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: להתחיל ב11
ומלא סטודיו. מלא מלא סטודיו. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): לימודים

אנוכי אני מניחה

השבוע שהיה: בסדר שיר השבוע של 30: נופ. שיר השבוע: Paramore- when it rains. להקת השבוע:paramore. אני לאהוב פאראמור פאראמור להיות נחמדים אלבום השבוע: riot מאכל השבוע: פקאן סיני מצופה. יאמי יאמ משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי את הספר האחרון בסדרה של "דמדומים" breaking dawn משהו רע שקרה השבוע: סיימתי את הספר תוך יומיים (אין לי מושג איך קראתי 700+ עמודים כל כך מהר) ועכשיו נגמרה הסדרה ואני עצובה
הו בלה ואדוארד.. ואמט, ורוזלי..ואסמה..וקרלייל...וג'ספר...ואליס.. אוח אוח אוח ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אוי יש כל כך הרבה. אבל הם כולם מbreaking dawn אתר השבוע: הממ.. האתר של הסרט של twilight אני מניחה. אני כל כך סקפטית לגבי הסרט. מעניין אם הם יעשו אותם טוב כמו בספר, כי הקאסט כבר לא כזה משהו. אולי חוץ מבלה.. היא נחמדה. ספר/סרט/סדרת השבוע: נו ב א מ ת BREAKING DAWNNNN תמונת השבוע : אין
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: הממ.. לא משהו מיוחד משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): כנ"ל

ShAhArnavonXD

New member
גם אני קראתי את סדרת דמדומים..ואני לא..

הולכת ליראות את הסרט...הקאסט של השחקנים לא טוב לדעתי.. ואני מניחה שזה גם יהרוס את מה שקראתי...כל מה שדמיינתי... ומילה טובה לסיום- TWILIGHT זו סדרת ספרים מדהימה! ואני אוהבת את סטפני מאייר!

אני אלך לראות

כי הטריילר נראה אחלה והחלקים שהם שמו נראים אחלה. אני מקווה שזה לא יהיה אכזבה.. ואם כן, אז לא נורא
אני לא יכולה להתאפק. וגם סטפאני מאייר מעורבת בהפהקה, אז אני מקווה שזה יצא דומה לספר. בינתיים מלבד הקאסט (אני בייחוד מאוכזבת מג'ספר!
) הכל נראה טוב

3shsh3

New member
אני זו עם העגילים

היי לכולן, רק רציתי לומר שאני זו עם העגילים שהמנהלת המקסימה שלנו פגשה בקניון, שדרך אגב שלחתי לך שני מסרים ולא ענית לי.. רציתי לומר לך שהיה ממש מצחיק לראות אותך בקניון שהרגשתי כאילו אני פוגשת איזו סלבריטי..חחח וכל הכבוד על העבודה על הפורום! ומגניב לדעת שאת גרה בעיר שלי... אולי עוד ניפגש.. אני מסתובבת שם הרבה.. חח

למעלה