סיכום שבועי [:

May Tisdale

New member
סיכום שבועי [: ../images/Emo218.gif

שיר השבוע (של מיילי) :
שיר השבוע (לא של מיילי) :
בילוי השבוע :
סרט\תוכנית\סדרת השבוע :
ספר השבוע :
סקופ השבוע (אם יש) :
תמונת השבוע :
משהו אחד שעשה לכם את השבוע :
משהו שהרס לכם את השבוע :
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא :
משהו שקשור למיילי \ האנה מונטנה שראיתם \ גיליתם השבוע ואתם רוצים לשתף אותנו :
מסר לאומה : שבת שלום לכולם

יאאאא אני אדומה?!?!!?!?../images/Emo12.gif

חחחח
תודה מור
תודה מאי שפתחת סיכום, כל הכבוד לך
שיר השבוע (של מיילי) : wake up america שיר השבוע (לא של מיילי) : hallelujah- Kate Voegele בילוי השבוע : חחח הלכנו לראות את GAP שנפתח בארץ, איזו חנות משעממת סרט\תוכנית\סדרת השבוע : האנה מונטנה, טופ מודל ווויל וגרייס. ספר השבוע :
סקופ השבוע (אם יש) : אין אחד תמונת השבוע :
משהו אחד שעשה לכם את השבוע : הילדה החדשה בכיתה ממש חמודה, אני מקווה להתקרב אליה יותר
משהו שהרס לכם את השבוע : רק 4 ימים למדנו ואני מותשת משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא : אממ לא יודעת משהו שקשור למיילי \ האנה מונטנה שראיתם \ גיליתם השבוע ואתם רוצים לשתף אותנו : חח ראיתי מדבקה פיצית לקיר של האנה מונטנה עונה 3 שבא יחד עם מדבקה גדולה של הקיר. 2 50 ש"ח, תקנו רק בגללה
מסר לאומה : שנה טובה!!

hannah montana

New member
עונה:../images/Emo235.gif

שיר השבוע (של מיילי) :Goodbye שיר השבוע (לא של מיילי) :paparazzi של ליידי גאגא בילוי השבוע :בקניון;-P סרט\תוכנית\סדרת השבוע :האנה מונטנה,המכשפים מווברלי פלייס הסרט ספר השבוע :
סקופ השבוע (אם יש) :
תמונת השבוע : משהו אחד שעשה לכם את השבוע :קניתי כמה דיסקים שהייתי חייבת אותם
משהו שהרס לכם את השבוע :נשבר לי האייפון
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא :האייפון המתוקן
משהו שקשור למיילי \ האנה מונטנה שראיתם \ גיליתם השבוע ואתם רוצים לשתף אותנו :מיילי כזאת מוכשרת חחח
מסר לאומה :peace&Love

May Tisdale

New member
עונה [: ../images/Emo218.gif

שיר השבוע (של מיילי) : Before the storm עם ניק
שיר השבוע (לא של מיילי) : Catch me של דמי
בילוי השבוע : בעיר [: סרט\תוכנית\סדרת השבוע : בקושי ראיתי טלוויזיה O: אממ ניראלי הישרדות XD ספר השבוע : ניו מון [: משהו אחד שעשה לכם את השבוע : יום חמישי היה היום הכי טוב בחיים שלי ואני שונאת את העובדה שהוא לא יכול לחזור על עצמו \= משהו שהרס לכם את השבוע : 1. יום חמישי היה היום הכי טוב בחיים שלי ואני שונאת את העובדה שהוא לא יכול לחזור על עצמו \= 2. סבתא שלי לא נוסעת לאמריקה בסוף וכ"ככככככ רציתי שהיא תקנה לי את Miles to go ): וחיפשתי אותו בארץ בסטימצקי ולא מצאתי \: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא : חמישי לאילת D: מסר לאומה : ":) Don't let anyone tell you that you're not strong enough"

../images/Emo239.gif

שיר השבוע (של מיילי) : The Time Of Our Lives
שיר השבוע (לא של מיילי) : Breathe - Taylor Swift A Gift Of A Friend - Demi Lovato
בילוי השבוע :עם אבא ואחותי בת"א,קצת שופינג ומסעדה ממש טובה
סרט\תוכנית\סדרת השבוע :27 שמלות,אם הכדורגל.
ספר השבוע :In The Loop של האנה
אני לא מצליחה לסיים אותו
משהו אחד שעשה לכם את השבוע :שופינג והפרסומות בערוץ דיסני
קיבלתי קידום בעבודה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא :ערוץ דיסני!!!!!!!!!
משהו שקשור למיילי \ האנה מונטנה שראיתם \ גיליתם השבוע ואתם רוצים לשתף אותנו :פרק מהעונה הראשונה גרם לי לבכות
לא בגלל שהוא היה עצוב,פתאום הבנתי כמה אני באמת אוהבת את מיילי ואיך היא גדלה. אמא צחקה עליי
מסר לאומה :Disney Channel Is Coming To Your Way,Sababa?

עונה :]

שיר השבוע (של מיילי) : the time of our lives שיר השבוע (לא של מיילי) : כל הדיסק של לי בירן!! בילוי השבוע : מפגש בקניון עם הבירניות!! סרט\תוכנית\סדרת השבוע : האנה מונטנה לייק דא ספר השבוע : דימדודמים סקופ השבוע (אם יש) : אין >< תמונת השבוע : אין << משהו אחד שעשה לכם את השבוע : הדיסק של ליבי!! משהו שהרס לכם את השבוע : בצפר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא : ערוץ דיסנייי משהו שקשור למיילי \ האנה מונטנה שראיתם \ גיליתם השבוע ואתם רוצים לשתף אותנו : >< מסר לאומה : נממ... "לא תוכלי להכיל אם לא תרוקני את הכיסים"

למעלה