סיכום שבועי:

just adiki

New member
סיכום שבועי:../images/Emo23.gif

סרט השבוע: תוכנית השבוע: קליפ/סרטון השבוע: שיר השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר פחות טוב שקרה השבוע: ציטוט השבוע: יש תכנונים לשבוע הבא? שבוע טוב

CarmitF

New member
איזה שבוע מעולה!

סרט השבוע:היום אני אראה not another teen movie תוכנית השבוע:גוסיפ גירל ועקרות בית נואשות!!!!!! קליפ/סרטון השבוע:אין שיר השבוע:yesterday וגם Sweetest Girl Dollar Bill דבר טוב שקרה השבוע:בקושי למדתי וביום שלישי ואתמול לא הייתי בבצפר דבר פחות טוב שקרה השבוע: הייתי צריכה לחכות הרבה זמן בקור מוקדם בבוקר ציטוט השבוע: "קפא לי המוח" -"הוא אי פעם היה לא קפוא" יש תכנונים לשבוע הבא? מבחן בספרות

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

סרט השבוע: אין תוכנית השבוע: הישרדות, האי קליפ/סרטון השבוע: אין שיר השבוע: תאהבי קצת את עצמך
דבר טוב שקרה השבוע: הדיסק של שירי
והמבחן במתמטיקה שהיה מצויין
דבר פחות טוב שקרה השבוע: שלא היה לי זמן לעצמי
ציטוט השבוע: חברה שלי- "נו, אינלי 2 ידיים!"
יש תכנונים לשבוע הבא? לא

just adiki

New member
אני:../images/Emo9.gif

סרט השבוע:"Because i sad so" תוכנית השבוע:"הישרדות"! נגמר
, פעם אחרונה שאני אראה סטפני
. קליפ/סרטון השבוע:"תאהבי קצת את עצמך"מדהים
!http://www.youtube.com/watch?v=0s6FXtYcDDQ שיר השבוע:"iris" ו-"תאהבי קצת את עצמך" דבר טוב שקרה השבוע:ממ... שירי הוציאה אלסום חדש!!
דבר פחות טוב שקרה השבוע:משהו
ציטוט השבוע:"השקשוקה שלי מעולה. והעוף בקישואים."
יש תכנונים לשבוע הבא?מבחן בהיטוריה[?]

RayoDeLuz

New member
סוף סוף סוף שבוע../images/Emo9.gif

סרט השבוע: Licened to Wed תוכנית השבוע: gossip girl קליפ/סרטון השבוע: כל מיני סרטונים מהOC שיר השבוע: האמת היא stronger של Kenye west דבר טוב שקרה השבוע: ראינו סרטים
דבר פחות טוב שקרה השבוע: חזרנו ללמוד וגיליתי משהו על חברה שלי... ציטוט השבוע: אני:"אה את יודעת אני לומדת לנגן בפסנתר נכון?" חברה שלי:"לא
. כמה זמן? אני: כן..
חברה שלי:שמחה לשמוע גם פעם שהייתי צעירה יותר למדתי לנגן על האורגן אבל לא אהבתי את המורה והפסקתי אני:חח אני אוהבת את המורה.. הוא חתיךP: והוא שכן שלי
יש תכנונים לשבוע הבא? לא ממש..

סופ"ש

סרט השבוע: -- תוכנית השבוע: א"נ קליפ/סרטון השבוע: -- שיר השבוע: דו יו נואו- אנריקה, הוט - אבריל דבר טוב שקרה השבוע: עבודה ^_^ חברים ^_^ אפילו קצת בבצפר היה כיף
דבר פחות טוב שקרה השבוע: אממ שקיבלתי 65 במגן באינגליש <B> ציטוט השבוע: -- יש תכנונים לשבוע הבא? לימודים <בגרויות ומגנים> ועבודה ..

למעלה