סיכום שבועי^^

סיכום שבועי^^../images/Emo23.gif

אלמוג לא ממש הגיבה באוף אז כתבתי שאם לא אכפת לה הפינה עוברת אליי. נו שויןXD שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו טוב/רע שקרה השבוע: קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: ציטוט: השבוע במילה אחת: תכנונים לשבוע הבא: מתנגן בראש/בפלייליסט: תמונת השבוע: עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: שבוע טוב שיהיה לכם

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif אניניניניניני

שיר השבוע של דה יוזד: /
שיר השבוע לא של דה יוזד: הרבה של בולט, אנטווין living in a world without you של ראסמוס
להקת השבוע: בולט
, אנטווין
אלבום השבוע: אינלי כוח לפרט
משהו טוב/רע שקרה השבוע:
עשיתי לייזר בעינייייייייייייייייייייייייייייייייייים!!#$$#$ ואינלי משקפיים יותר
קניתי משקפי שמש חדשות והם כאלה חמודות
מפגש בולט ראשון
אני מנהלת את פורום בולט חודש D:
אני צכה לשים טונה טיפות ולקחת טונה כדורים מגעילים
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: הקליפ החדש של ראסמוס http://www.youtube.com/watch?v=PHxwx6Kd4Ac
ציטוט:
מצ'רלי וחצי: פלורה: "קו הבריאות שלך ארוך-ארוך-ארוך... יהיה לך גם הרבה עושר" האבא: "אושר בא' או עושר בע'?" פלורה: "בג'ובות"
מהמפגש של בולט: אני: "למאטאק יש שביל באמצע וזה מכוער לו רצח" צ'אקי: "לא נכון זה יפה לו" אני: "אני אוהבת כמו השיער של ג'יי שכולו לצד" צ'אקי: "כן כולו על הפנים, זה מה שאומרים 'שעיר לעזאזל'"
השבוע במילה אחת: אחלה שבוע
תכנונים לשבוע הבא: מסיבת גיוס, קניות לטירונות
מתנגן בראש/בפלייליסט: 4 words to choke upon של בולט בלייב
תמונת השבוע: מאטאק ופאדג'
עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: עברתי ניתוח לייזר ואינלי משקפיים יותר#!@$!#$!$ [זה בערך הדבר הכי מעניין שקרה לי בשנה האחרונה]

אני דווקא אוהבת משקפיים ;;

חחח גם את כתבת שתי מילים במקום אחת ב"השבוע במילה אחת"!!! שיר תחיליפי את זה ב"השבוע בשתי מילים" כי זה לא הולך!

חחחח סליחה לא שמתי לב ;;

אממ בכיף שיר השבוע של דה יוזד: מממ כל Shallow beliver
שיר השבוע לא של דה יוזד: BMTH - Diamonds arn't forever להקת השבוע: Bring me the horizon, Suiecide Silence אלבום השבוע:
משהו טוב/רע שקרה השבוע: רבתי עם ההוא
קניתי חולצה של דה יוזד!!! תראו בתמונה וזה
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: העין!!! אחד המלחיצים
ציטוט: א..לא!!! לא!!! אני כמו אבא פה!!! (מאיה לממטרות) ~אני ומאיה חוזרות ממסיבה בחמש בבוקר אנחנו רואות משאית מבאיה לחמניות למאפיה.~ אני: "ערביקוש?" הערבי: "אני לא ערבי" אני: "אההה אפשר לחמניה?" הערבי: "קחו" זה לא מצחיק אבל אני סתם מתגאה >< השבוע במילה אחת: מלא הרפתקאות זה שתי מילים
תכנונים לשבוע הבא: דיזינגוף סנטרר בלאטטטטטטטטטטטט מתנגן בראש/בפלייליסט: BMTH - Medusa תמונת השבוע: >> עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: שבוע שעבר פגשתי את קארין ואת שיר ואת עדי בדיזינגוף כשהלכתי לפגוש את יערה ונועה עם חברה שלי מאיה הפריקית והייתי משחה כי התגעגעתי אליהן ולא ראיתי אותן מלא זמן >< ומאיה עשתה לאחת שקוראים לא אוקסנה סייד ליפ על גג עזריאלי!!!! אני וחבר שלי נפרדנו ;;; וחזרנו!!! ורבנו שוב היום ;;; ויערה!!!!!!!!!!!!!!!! שלשום דניס בא לפולג את לא מבינה איזה צחוקיםםםםםםםםםםםם!!!!!!! בקיצורורורורור אני שונאת ביתספר וזה

איזה סתומה אני

שכחתי לציין שזה היה לפנות בוקר בחמש וחצי ככה ובדיוק הביאו לחמניות למטרו וערבים תמיד עובדים בדברים האלה >< (הציטוט,כן?)

O L g i T

New member
הרבה זמן לא הייתי פה

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: down - lysergik funeral procession down - landing on the mountains of meggido pantera - goddamn electric להקת השבוע: death salt the woun אלבום השבוע: down - II: a bustle in your hedgerow משהו טוב/רע שקרה השבוע: יצאתי ואשכרה היה כיף קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סקס והעיר הגדולה ציטוט: השבוע במילה אחת: מעייף אך משעשע תכנונים לשבוע הבא: לעבוד.. ממ מתנגן בראש/בפלייליסט: venom - sacrifice תמונת השבוע: עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: אין לי כוח ללכת לעבודה היום

nesta girl

New member
בו!1

שיר השבוע של דה יוזד: לא שמעתי שיר השבוע לא של דה יוזד: first time - lifehouse להקת השבוע: - אלבום השבוע: הארוך ההוא של הפו פייטרס משהו טוב/רע שקרה השבוע: נגמרו החגים;[ קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: אוורווד ציטוט: חייל לסמל תורן: "סמלתו כאן בונקר, האם שומע?" סמלתו: "המשך בונקר" חייל: "על מה אני צריך לשמור?" אני והסמלתו מסתכלים אחד על השני ונשפכים מצחוק. החייל הזה עשה לי את הסופש השבוע במילה אחת: בלה תכנונים לשבוע הבא: ללמוד מתנגן בראש/בפלייליסט: my immortal תמונת השבוע: - עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: עודמעט הולכים לנאפיס!^^

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif איזו תמונה יפה. ../images/Emo23.gif

שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע לא של דה יוזד: כל מיני פופ למיניהם.
וגם HIM.
להקת השבוע: HIM?
אלבום השבוע: שמעתי רק את RR של HIM, אבל גם עוד שלהם פשוט לא מסודר כזה~
משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב - חופש, חברה שלי חגגה יומולדת במסעדה ביום שישי והיה כיף. ^^ רע - מתמטיקה.
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סרט - הטרמפיסט 2007, אל תגלה, שקרן שקרן, אייס ונטורה 1+2, המסכה, בילי מדיסון, ביג דדי ונראלי שעוד אבל לא זוכרת.
סדרה - האח הגדול, איך פגשתי את אימא, איליי סטון.
ציטוט: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1799&MessageId=122825354
השבוע במילה אחת: נחמד.
תכנונים לשבוע הבא: מבחנים.
מתנגן בראש/בפלייליסט:
תמונת השבוע:
עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: חלמתי על דהיוזד!!1 איכשהו אני וקארין קראנו ראיון שלהם בעיתון באנגלית, וברט היה כזה עם השיער כמו בקליפ של בוקס, ואני כזה מרפרפת ופתאום קולטת "My Chemical Romance" בשאלה שהמראיין שאל והתחלתי לצעוק:"אמגג MCR!!" ושיר איכשהו הופיעה והתלהבה, ואז המראיין שאל על ג'רארד.
וברט אמר שהוא דווקא אוהב אותו אבל הם.. והמראיין נדחף ואמר:"זוג?", ואז ברט:"נו לא, זה לא מצחיק".
ואז המראיין שאל משו על פמלה אנדרסון [
] וברט אמר עליה משו, ואיכשהוווו הראיון בכתב הפך להיות סרטון שמראים את ברט שוכב כזה על הבטן במיטה קטנה כזאת כמו אצל הקוסמטיקאיות, ופתאום פמלה מופיעה והולכת לאט כדי שלא ישמע אותה, ואז קופצת על המיטה ונשכבת כמוהו, והוא כזה קם ובשוק ואז נישק אותה.
נו, חלומות, לכו תבינו.

Broken sound

New member
חחחח באיחור אעש!!!!

שיר השבוע של דה יוזד: Maybe Memories (live) שיר השבוע לא של דה יוזד: blind- lifehouse להקת השבוע:mgmt אלבום השבוע: משהו טוב/רע שקרה השבוע:גשםם.כזה בא בטוווב. קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע:מגרש ביתי. ציטוט: השבוע במילה אחת:אעש תכנונים לשבוע הבא: מתנגן בראש/בפלייליסט: תמונת השבוע: עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר:

למעלה