סיכום שבועי

PerfectSP

New member
סיכום שבועי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo152.gif ../images/Emo190.gif

שם: שיר לוסטפרופטס השבוע: שיר לא של לוסטפרופטס השבוע: להקת השבוע: זמר/ת השבוע: מאכל השבוע: משקה השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: יציאת השבוע [הכוונה למקום שיצאת אליו]: הדבר הכי מצחיק השבוע: ציטוט השבוע: משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: תמונת השבוע:

../images/Emo3.gif

שם: דניאלה שיר לא של לוסטפרופטס השבוע: יותר מדי להקת השבוע: כנ"ל זמר/ת השבוע: פינק יציאת השבוע [הכוונה למקום שיצאת אליו]: טיילת בכיפור
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: חופש! לא היה לי כח לענות על חצי

PerfectSP

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

שם: מסעוד שיר לוסטפרופטס השבוע: אולוויז אול וויס(או להפך^^) שיר לא של לוסטפרופטס השבוע: אה.. רוקט קווין - גאנס להקת השבוע:גאנס זמר/ת השבוע: אקסל*-* מאכל השבוע: מרק קוףD: כאילו עוף<: משקה השבוע: אווירXD דבר טוב שקרה השבוע: אה.. שיחות של שעות עם חברה שלי דבר רע שקרה השבוע: צום>< יציאת השבוע [הכוונה למקום שיצאת אליו]: בצפר?XD הדבר הכי מצחיק השבוע: וואי היה איזה משהו..חחח ציטוט השבוע: אממ משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: לסיים את כל הדברים לבצפר
[בלתי אפשרי בעלילXD] תמונת השבוע:

^^

שם: מורן שיר לוסטפרופטס השבוע: לא שמעתי השבוע אותם שיר לא של לוסטפרופטס השבוע: Pink - So What להקת השבוע: דה טינג טינגס זמר/ת השבוע: פינק מאכל השבוע: אין משקה השבוע: פאנטה בטעם טרופי, יאמי
דבר טוב שקרה השבוע: רוב השבוע היה חופש D: דבר רע שקרה השבוע: אתמול בלילה שאני וחברים וחברות שלי חזרנו מיום הולדת מאוחר, הבנים הלכו ללוות בת אחת ושאר הבנות כולל אני חיכינו להם בתחילת הרחוב ואז באה חבורת שיכורים והם באו אלינו אבל הלכנו אז הם בסוף לא באו ואז שמענו אותם מתקרבים אלינו כי היה שקט וחושך ואנחנו נכנסו לסמטה והם יכלו לעשות לנו משהו ופחדנו ורצנו את הריצה של החיים שלנו לכביש הראשי...היה מפחיד
יציאת השבוע [הכוונה למקום שיצאת אליו]: אתמול, ליום הולדת של חברה
הדבר הכי מצחיק השבוע: אין ציטוט השבוע: דו שיח בין אחיינים שלי [בני 2 וחצי ו3] שני: "עידן, אתה בטטה." עידן : "אני לא בטטה, אני גזר ועגבניה." שני: "לא אתה בטטה." עידן: "אז את מלפפון חמוץ." שני: ~שואלת אותי איזה עוד ירקות יש~ משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: ח ו פ ש תמונת השבוע: אין

StartSomething

New member
בלה בלה בלה

שם: מתן בן מתן שיר לוסטפרופטס השבוע: Rooftops (שידור ליבריישן או משו כזה) שיר לא של לוסטפרופטס השבוע: Rise Against - Hero of War להקת השבוע: Rise Against זמר/ת השבוע: אבי ביטר כמובן מאכל השבוע: סטייק עסיסי משקה השבוע: תה פסיפלורה מרענן דבר טוב שקרה השבוע: יום כיפור XD דבר רע שקרה השבוע: יום כיפור XD יציאת השבוע [הכוונה למקום שיצאת אליו]: הרחוב. הדבר הכי מצחיק השבוע: לא צוחקים ביום כיפור. ציטוט השבוע: - משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: החופשששש תמונת השבוע: -

למעלה