סיכום שבועי

Dorin555

New member
סיכום שבועי../images/Emo41.gif

מצטערת שלא פתחתי את ההודעה אתמול, המחשב מת
אז הגיע הזמן לספר על השבוע, עם מי רבתם השבוע? מה עשיתם השבוע? איך אחייכם התנהגו השבוע? וכל מה שתרצו-תרשמו פה

סיכומו של שבוע ../images/Emo66.gif

לא דיברתי עם אחותי שגרה בחו"ל כבר יותר משבועיים אם איני טועה, זה גורם לי האמת להיות יותר רגועה. השיחות איתה סתם גורמות לי לפקפק בהחלטות שלי אז מוותרת על ה"תענוג" הזה. חוץ מזה- לכל דבר שעושים יש השלכות וההתנהגות שלה עם העודף ביקורתיות עברה כל גבול, אז הנה התוצאה. והאמת שלא נראה לי שמזיז לה במיוחד שאנחנו לא מדברות. עם אחי די בסדר, מדברים מפעם לפעם אבל לא שיחות רציניות, לא רבנו ממש השבוע שזה הישג

אחי חזר מחול לאחר חודשיים

וה]גישה הייתה משמחת. עם אחותי ביליתי די הרבה והיה כיף יחד איתה- כמו תמיד. היא עברה דירה ומחר היא עושה חנוכת בית (למרות שזה בשכירות עם עוד 2 שותפים).

סיכום שבועי

ברגעים שבהם הרגשתי מספיק טוב לזוז, ניקיתי יחד עם אחותי ובת דודה שלי לסבתא את הבית. ברגעים הנוספים שנשארו פגשתי קצת חברים, ניקיתי את הדירה החדשה (ממש קצת, לא מספיק בשביל לעבור אליה). אחותי הצטרפה להרמת כוסית לכבוד חברה שלי ששילבה את ראש השנה עם סיום התואר שלה, והיה מאוד נחמד. לאח שלי פרצו לאוטו וגנבו את השוקולדים של השי לחג, אבל למרבה המזל היות שהפורץ השלומיאל בחר לפרוץ באור יום במרכז העיר, עוברי אורח מקסימים הזעיקו משטרה והנ"ל נתפס ושללו גם. איך אחותי התנהגה אתמול, תוכלו לקרוא בשרשור שפתחתי עליה.

dominogrose

New member
השבוע...

עם אחותי הגדולה מאילת אני מדברת פעם ב... ככה שהשבוע לא דיברתי איתה. אחותי הקטנה מעצבנת כרגיל ולא מקשיבה.. ואין מה לעשות

lolypop12

New member
בעיקרון די בסדר...

רק רציתי לשתף שאני נורא שמחה שאחותי הגדולה באה לביקור אחרי חודשיים שלא ראינו אותה!!!

allheart

New member
שמחה בשבילך לליפופ../images/Emo45.gif

השבוע היה בסימן האיחולים של שנות טובות. אז ככה יצא שלא רבתי עם שום אח או אחות, תודה לא-ל. היה שבוע מעולה חולה על החגים.

למעלה