סיכום שבועי

YaEl 15

New member
סיכום שבועי ../images/Emo42.gif../images/Emo10.gif

שבוע לא גשום עבר על תושבי המרכז שמבינינו. נקווה ששבוע הבא יהיה טוב יותר
אז מה היו השרשורים הבולטים שלנו השבוע?
mordillogirl פתחה דו קרב בין "מלך השכונה" ל"כן מותק" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=891&msgid=108266862
גליה שלנו, פתחה את השרשור "10 הגברים הלוהטים של הוט- שלב ההצעות" אם יש לכם עוד רעיונות לגברי סקסיים שעדיין לא הוכנסו לרשימה, זה הזמן להציע... באמת כדאי להתקדם עם זה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=891&msgid=108219493
כמו שגליה אמרה, אין מנוס, וכמו כל פורום שפוי, התפקדנו לכבוד תחילת נובמבר http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=891&msgid=108177399
שרשור פרק לא פורה במיוחד של "בוסטון ליגל". מי שרוצה להגיב, עדיין מוזמן. גם לא שמתי תמונות עדיין. פאדיחות
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=891&msgid=108271015
שרשור
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=891&msgid=108175941
ולבסוף\ מסתבר שלפעמים יש לסיפורים מפחידים הפי אנדינג. האוס שלנו ניצח את אמריקאן איידול, ומכושפות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=891&msgid=107908379 אז, איך היה השבוע שלכם?
משהו חשוב שהספקתם לעשות?
משהו שלא הספקתם?
משהו חדש?
תוכנית השבוע?
ספר השבוע?
שחקן/שחקנית השבוע?
תיכנונים לסוף שבוע, ולשבוע הבא? ולבסוף - כולנו מכירים את הפרסומת המעצבנת של הוט3, עם כל התכנים החדשים שנרכשו "לכבוד הסתיו". מה דעתם? ראיתם משהו שאהבתם? סשוף שבוע נחמד, שיהיה לכולנו
רק בריאות.

afterglow1

New member
אממ... ../images/Emo98.gif

משהו חשוב שהספקתי לעשות - קראתי 3 ספרים השבוע...
משהו שלא הספקתם - לא משהו מיוחד...
משהו חדש - חזרתי לראות בוסטון ליגל אחרי תקופה ארוכה שלא יצא לי לראות.. (ועדיין הבנתי מה קורה)
תוכנית השבוע - לא עולה לי תוכנית כלשהי שעשתה לי את השבוע
ספר השבוע - 2 ספרים שקראתי השבוע ואהבתי: "לוליטה" של נאבוקוב ו"המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" של מארק האדון
שחקן/שחקנית השבוע - ריין ווילסון מ"המשרד" השבוע ראיתי אותו בסצינה עם העטלף שתקף את מרדית'... קלאסיקה.
תיכנונים לסופ"ש ו/או לשבוע הבא - אין משהו מיוחד... חה! לא רק אני חושבת שהפרסומת מעצבנת! לא יודעת מה עובר על הערוץ אבל אין שם משהו שמשך אותי... אולי הפרומו הורס את הרושם שלי מהסדרות... נחיה ונראה. שיהיה לכולם סופ"ש מעולה ושבוע טוב

YaEl 15

New member
עונ הלעצמי :

משהו חשוב שהספקתם לעשות? כלום :( היו לי "פול" דברים לעשות..
משהו שלא הספקתם? ראו למעלה. בעיקרון, שיעורים בלשון ובבקיאות הכי חשוב... ולא עשיתי.
משהו חדש? כלום.
תוכנית השבוע? האוס - עונה2
ספר השבוע? האיר פוטר הראשון... מה לעשות? אין בית ספר - אין ספרייה.
שחקן/שחקנית השבוע? כרגיל. יו לורי. וגם טום מה שמו... מ"שוב מתאהב" ו"אד" חח הוא חמוד.
תיכנונים לסוף שבוע, ולשבוע הבא? לעשות משהו, לשם שינוי.

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifעונה../images/Emo13.gif

משהו חשוב שהספקתם לעשות? להוריד כביסה? ><' משהו שלא הספקתם? הממ.. כלום משהו חדש? ירד גשםD: תוכנית השבוע? היפה והמרובע ספר השבוע? לא קראתי
שחקן/שחקנית השבוע? לא יודעת תיכנונים לסוף שבוע, ולשבוע הבא? לקנות בגדים לחורף!! הודגש באמצעות מדגישומטיק

always be me mc

New member
יו יעלוש הפתעת אותי../images/Emo2.gif

כמובן שהפתעת לטובה עם הסיכום
כל הכבוד לך!
ובאשר לשאלותייך אז: משהו חשוב שהספקתם לעשות? לקנות מתנה ולפגוש את החברה הכי טובה שלי שחזרה השבוע מחו"ל
משהו שלא הספקתם? לנמנם/לנוח הרבה ולראות בוסטון ליגל(כי עוד הייתי על האוטובוס בחזרה מהקניון) משהו חדש? בזמן שהייתי בקניון השתמשתי בכרטיס המיוחד הזה של סטימצקי וקניתי את יומני הנסיכה 4 :) תוכנית השבוע? סמולוויל, "מה זה השטויות האלה"
ספר השבוע? אין ממש האמת
שחקן/שחקנית השבוע? טום וולינג וקריסטין קרוק מהסדרה שציינתי לעיל :) תיכנונים לסוף שבוע, ולשבוע הבא? חח לסוף השבוע->לישון ולנוח לפני שבשבוע הבא->אני אסדר את החדר ואתיש את עצמי
ולבסוף - כולנו מכירים את הפרסומת המעצבנת של הוט3, עם כל התכנים החדשים שנרכשו "לכבוד הסתיו". מה דעתם? ראיתם משהו שאהבתם: גם אם ראיתי אני לא זוכרת
אז אני אצטרך לראות שוב
ושיהיה לנו סוף שבוע לא רק נחמד יעלוש אלא גם מיוחד

danielle23

New member
עונה :) ויפה לך על ההשקעה

איך היה השבוע שלכם? סביר.. משהו חשוב שהספקתם לעשות? לדבר עם מישהו על דברים חח משהו שלא הספקתם? לקנות לחברה מתנה ליומולדת משהו חדש? נופ תוכנית השבוע? Runaway ספר השבוע? מר ורטיגו שחקן/שחקנית השבוע? בראדלי קופר
תיכנונים לסוף שבוע, ולשבוע הבא? אממ אין ממש.. רק מקווה לא לחזור לבצפר סוף שבוע טוב לכולם!
נצלו אותו

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifמה זה ראנאוואי? משפחה במנוסה?

ראיתי את זה וחשבתי על השיר של אבריל.. שיר יפה

YaEl 15

New member
יאאאא !!! עונה 2 ל"בטיפול" !!! יופי :)

למרות שכל השאר לא כזה יופי. מישהו באמת היה מעוניין בעוד עונה של גיל ריבה????!!!!!?????!!!? מי, למען ה', ****מי**** צופה בתוכנית הזאת???? איך יש להם מספיק רייטינג להמשיך לעונה 2 ???~~~???! כנ"ל לגביי בנות. מזל שאין עונת חורף. למרות שזה לא מפתיע. הם יצטננו אם הן ילכו עם בקיני בחורף
גם גיא פינס... מי החזיר אותו ?? מי? מי? מי? איך. אני לא מסינה איך אנחנו יכולים להיות גאים בטלוויזיה שלנו. רק חרא משודרת בה. כל היום. כמו שאמרתי בעבר, ואני מרגישה צורך לומר את זה שוב. אנחנו מדינה עם פוטנציאל ענק. ב60 שנה צמחנו באופן לגמרי יוצא דופן, אבל משום מה, הטלוויזיה שלנו ממש גרועה... טוב נו, אי אפשר לקבל הכל. ויש דברים חשובים יותר. בלי ספק. בכל אופן, מסביב לכל החרא הזה, נחמד שיש לנו עונה שנייה של בטיפול.

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifדווקא גיא פינס חביב לדעתי..

זה לא משהו שאני רואה קבוע אבל אם אין לי מה לראות לא אכפת לי.. בקשר לבנות ו(במיוחד) גיל ריבה אני מסכימה לגמרי
זה מסוג הדברים שאני מעבירה פשוט כי אני לא רוצה שיהיה להם רייטינג.

always be me mc

New member
גם לדעתי גיא פינס זה חביב../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

וזה שלא צפיתי בזה לאחרונה זה מסיבות שונות לגמרי

danielle23

New member
../images/Emo45.gif

אם זה היה משפיע באמת, זה מה שהייתי עושה עם גיל ריבה (מסכן XD) רק חבל שזה לא עובד ככה

danielle23

New member
חח אם רק :)

איך באלי לפעמים להיות מהאנשים האלה שיש להם ממיר מיוחד.. הרי ככה בודקים, זה כזה מגניב
חחח

danielle23

New member
בנוגע לגיל ריבה מסכימה מאוד.. והשאר...

שישימו בהוט בידור ישראלי או משהו.. שונאת את זה. בנות - לא רואה, לא אוהבת, אבל עוד איכשהו נסבל (אני אישית הייתה מעדיפה שגם את זה יעבירו ערוץ). גיא פינס - דווקא דיי מגניב.. חח פעם אהבתי.. יהיה נחמד להתעדכן ולשמוע המלצות על סרטים מידי פעם.

למעלה