סיכום שבועי!

LOLI152

New member
סיכום שבועי!../images/Emo6.gif

איך עבר עליי השבוע? סרט השבוע? ספר השבוע? שיר השבוע? תוכנית\סדרת השבוע? ציטוט \ פתגם השבוע? דבר מיוחד שעשיתי השבוע? עצבון \ ביאוס השבוע? הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? אייקון \ סמיילי השבוע? איש השבוע? תמונת השבוע ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) מאיזה יום הכי נהניתם השבוע? למה? איזה עוגה אתם הכי אוהבים? מה מחכה לכם שבוע הבא? מתרגשים ממשהו? מכירים את התאוריות הנאו מרקסיסטיות? רוצים לאחל משהו למישהו? משהו שמצחיק אתכם- שיהיה סוף שבוע נעים!

סכמ"ש שלי....

איך עבר עליי השבוע? היו ימים והיו ימים... סרט השבוע? הסרט שכיתה י"ב אכלו ביום ספורט ספר השבוע? השבת סיימתי את ילדי יום ראשון סוף סוף שיר השבוע? שיר לשירה תוכנית\סדרת השבוע? האמת העירומה ציטוט \ פתגם השבוע?או אה מה קרה כיתה י"ב אכלה אותה דבר מיוחד שעשיתי השבוע?זה היה השבוע שלי בפורום.... עצבון \ ביאוס השבוע?שלא שאלתם כנמעט שאלות!!!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?ניצחנו ביום ספורט בבי"ס אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?עודד תמונת השבוע יאללה לכבוד השבוע שלי נוסיף... ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) מאיזה יום הכי נהניתם השבוע?רביעי למה?היה היום ספורט איזה עוגה אתם הכי אוהבים?קרמשניט מה מחכה לכם שבוע הבא?הרבה מבחנים.. מתרגשים ממשהו?עוד שבוע היומולדת שלי..! מכירים את התאוריות הנאו מרקסיסטיות?כן גם אני לומד אזרחות... רוצים לאחל משהו למישהו?שני שיהיה לך אחלה שבוע... משהו שמצחיק אתכם-

../images/Emo214.gifאל תספרו לאפחד!

אבל לא תאמינו מה עשיתי
|||מאושרת||| איך עבר עליי השבוע? כעת אני רוצה להגיד שהיה שבוע טוב! אתמול הייתי אומרת דברים אחרת.. סרט השבוע? האח הגדול?! ספר השבוע? הספר בפסיכולוגיה!
שיר השבוע? כל מני..אין אחד ספציפי השבוע תוכנית\סדרת השבוע? האח הגדול
ציטוט \ פתגם השבוע?"את שלי פאר. ושלי יודעת מה לעשות" (משהו שאמרתי לחברה טובה שלי כששאלה אותי מה לעשות...) דבר מיוחד שעשיתי השבוע?הגשמתי חלום שחלמתי במשך כמה חודשים, נסעתי בלי להגיד לאפחד למקום הכי רחוק בארץ הזאת..וחזרתי מאושרת! עצבון \ ביאוס השבוע?המחשבות (כמו תמיד) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?הגשמת החלום סופסוף! אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?ידיד ממש טוב שלי שבזכותו החלום התגשם, כדי לא לחשוף יותר מדי פרטים..אמנע מלכתוב את שמו
תמונת השבוע NO! ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) מאיזה יום הכי נהניתם השבוע?היום! למה?כי הגשמתי חלום איזה עוגה אתם הכי אוהבים?שוקולד "כושית"
מה מחכה לכם שבוע הבא?אוניברסיטה פעמיים בשבוע, חופש פעמיים בשבוע, חברה מהאוניברסיטה באה לישון אצלי, להכין ממ"ן.. מתרגשים ממשהו?מכל מה שכתבתי האמת ^ מכירים את התאוריות הנאו מרקסיסטיות?הא?! ואט איט איז?! רוצים לאחל משהו למישהו?שבוע טוב לכולכם
משהו שמצחיק אתכם-לפעמים אני מרגישה פרחה... (רגע, זה מצחיק?)

LOLI152

New member
איזה שוס זה להגשים חלום!

נו מה,את חייבת לספר! חייבת!

../images/Emo214.gifאבל זה באמת סוד...

נסעתי לבד בלי שאף אחד ידע לאילת. ששש....

../images/Emo214.gifהיה מקסים

היה טעים, היה יפה, היה כיף, היה הכל, כל מה שרציתי וידעתי . היה אילת. ואילת בשבילי תמיד תהיה עיר החלומות. עיר של מימוש עצמי. עיר של אהבה. וגיליתי בפעם האחרונה, עיר של שלווה. כבר מתגעגעת לעיר הזאת. [וואי, יש לי רגשות כלפי עיר!!!!]

LOLI152

New member
מסכמת שבוע..

איך עבר עליי השבוע? מהר מאוד. כייפי בהחלט.:) סרט השבוע? לכשכש בכלב.. סרט נחמד. ספר השבוע? המדריך המלא לטרמפיסט-באנגלית. חזרתי אליו. היה לי קצת זמן. שיר השבוע? אוהב אותך (כ"כ מרגש.) תוכנית\סדרת השבוע? למי היה זמן לטלווזיה? ציטוט \ פתגם השבוע?"רוצה לעשות לי ילד?" -חחע! באחת מהשיחות הרבות שהיו לי עם היקר השבוע. דבר מיוחד שעשיתי השבוע? אוי המון. עבדתי. פעולת שכבה. שופינג עם חברה.ישיבת שכב"ג. יום פעליות מצוין. עצבון \ ביאוס השבוע? לא ממש היה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? אני חושבת.. שהיקר התקשר המון. שזה נדיר (טירון). אך מעולה!:) אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? היקר! תמונת השבוע -אין ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) מאיזה יום הכי נהניתם השבוע? שני. כ"כ! למה? שופינג עם חברה+פעולת שכבה. מושלם! איזה עוגה אתם הכי אוהבים? תפוזים!:) מה מחכה לכם שבוע הבא? פעולת שכבה, עבודה, סמינר שביעיות!:) מתרגשים ממשהו? בטח:) מכירים את התאוריות הנאו מרקסיסטיות? -לצערי- רוצים לאחל משהו למישהו? שלום ואהבה, לכולם!:) משהו שמצחיק אתכם- "את מתנחלת." -"אתה שמאלני."

למעלה