סיכום שבועי
:

just adiki

New member
סיכום שבועי../images/Emo61.gif:

סרט השבוע: תוכנית השבוע: קליפ/סרטון השבוע: שיר השבוע: דבר טוב שקרה השבוע:): דבר לא טוב שקרה השבוע:(: תכנונים לסופ"ש: תכנונים לשבוע הבא: מבחנים צפויים: ספר: ציטוט: תמונה:

Robin Sparkles

New member
סופשבוע..

סרט השבוע: אוף התחתי להוריד את הסרט 21 והמחשב כל הזמן נתקע ככה שאין לי אותו ואני רוצה לראות.. תוכנית השבוע:איך פגשתי את אמא,עקרות בית נואשות [שבוע הבא פרק אחרון לעונה
] קליפ/סרטון השבוע:חחח אתמול ראיתי שיא א"ב באנגלית וזה קורע!! ואיזה תגובות חמודות יש לאנשים. אני אשים אח"כ שיר השבוע:heartbroken דבר טוב שקרה השבוע:):יש לי בושם חדש דבר לא טוב שקרה השבוע:(: המורה לפסיכולוגיה עושה אפליות תכנונים לסופ"ש:לחרוש לפסיכולוגיה תכנונים לשבוע הבא:צו ראשון.. אה ואני גם לומדת רק ביום חמישי:) מבחנים צפויים: בגרות בפסיכולוגיה! ספר: מיקוד בפסיכולוגיה 2008 ציטוט:שיעור היסטוריה: המורה רצתה שנבוא איזשהו יום שישי כי עדיין נשאר לנו חומר [היא מבריזה יותר מאיתנו] תלמיד-"אני לא יכול לבוא ביום שישי יש לי דבר שקר כלשהו...(אחרי כמה זמן) אני שומר שישי." מורה-"שתוק" *תלמיד אחר צוחק* התלמיד שהמורה אמרה לו לשתוק לתלמיד שצחק-"שתוק!" מורה-"צא החוצה! " תמונה:

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

סרט השבוע: אני אגדה תוכנית השבוע: חברים קליפ/סרטון השבוע: -- שיר השבוע: את שלי אני שלך-אייל גולן דבר טוב שקרה השבוע
- המסיבה אתמול
דבר לא טוב שקרה השבוע
-
אבל יהיה בסדר.. בעז"ה
תכנונים לסופ"ש: ללמוד לתושב"ע תכנונים לשבוע הבא: ללמוד ול"ג בעומררררר- יומולדת לחברה
מבחנים צפויים: ראשון- 2 בגרויות בתושב"ע ספר: -- ציטוט: חלק אתם לא תבינו, אבל לא משנה.. זה מצחיק
-"הוא הקריא את זה כ"כ לאט כאילו להרוויח זמן מסך" -"יאא נראלי שזה מושתל בחלון!!!"
-"הלכתי להביא אוכל, פתאום אני רואה את הפרוייקט שלי בתנור"
-"היא חמה?" "לא, היא פושרת"
-אנחנו למורה לאנגלית לפני הבגרות בע"פ: "יו המורה, אנחנו בלחץ!!
" המורה:"אתן בלחץ? אני שילשלתי כל הלילה!"
-חברה שלי על הבוחנת באנגלית-"אני מפחדת מהלסבית הזאת!"
"בטח שהיא צעקה עלייך! היא נדלקה עלייך אז היא הרסה לך את הציפיות"
-המורה לאנגלית לחברה שלי: "מיכללל, איפה תמי?!" חברה שלי: "במזכירות" המורה: "לכי תקראי לה מהר ותגידי שאם היא לא באה.." חברה שלי: "מה? את מפרקת אותה מכות?!" המורה: "כן, משו כזה.."
-"ערסים כבדים?! :O הוא מתכוון לזה שהם שמנים? חחח נו טוב.. לפחות יהיה לנו על מה לצחוק"
-"אכלתי בשר!!!" "אחחחח בשר זה טעים!" "שיהיה לך בתיאבון! אני אוכלת רק כי אני מפחדת מהזריקות בצבא!" "שו זריקות? עונש למי שלא אוכל בשר?!"
-"תביאי ת'אוזן שנייה"
-"בא לי מקופלת! בא לי מקופלת"
<<< שיר שהיה אתמול במסיבה
איזה הזוי
- אני: "ים התיכון באנגלית זה לא The hige school see?"
-אני: "אם דגל באנגלית זה פלג, אז דגלון זה פלגון?"
-אחות של חברה שלי: "בגלל הישרדות אין אורז בעולם!!
"
- אברי גלעד לאחת המתמודדות: "מה את עושה?" המתמודדת: "מדריכת סימולטור" חברה שלי: "מה אתה מתלהב, היא בקריה!" חברה שנייה: "לא!! אם היא מדריכה סימולטור היא בשטח!" אני: "חחחחח היא התבלבלה עם סוליטר"
תמונה: אין.. לא הסכמתי להצטלם.. חחחחחחח

just adiki

New member
כמה ציטוטים../images/Emo2.gif

וזה מה שיש לי להגיד: איך פרוייקט הגיע לתנור?
המורה שלך לאנגלית דוחה!! וגם הציטוט עם המפרקת אותה במכות היה מעולה
!
את לא מכירה את השיר הדוחה של המקופלת?
זה נראה לי הולך להיות להיט בסגנון "קיץץץץקיץץץץץץץ שיו איזה כיף הקיץ בא בא בא בא בא בא בא!"
אחות של חברה שלי: "בגלל הישרדות אין אורז בעולם!!"-
זה טוב.

linoy7

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

האוקיי, אז לגבי הפרוייקט- מדובר על הפרוייקט גמר בעיצוב שאנחנו עושות
חברה שלי הכינה משו מעיסת נייר וזה עדיין לא התייבש.. אז אמא שלה אמרה לה לשים אותו בתנור כדי שזה יתייבש מהר יותר
חברה שלי לא הסכימה, ובזמן שאנחנו מדברות היא הולכת שנייה למטבח ורואה את הפרוייקט בתנור
זה היה מצחיק
כן, המורה שלי.. כן
מה זה השיר הזה?

just adiki

New member
את לא מכירה?

"כברנמאס לי ממעיל ונמאס ממטריה, היום אני מראה את הפופיק בבריכה, יש לי בקיני-חוטיני, בלילה לובשת מיני, איזה חום אני צריכה חמצן לצבוע לבלונדיניייי"
איזה שיר מפגר

linoy7

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אוי ואבוי../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

NITSAN6

New member
מסכמת../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

סרט השבוע:לא ראיתי תוכנית השבוע:העונה החדשה של CSI NY
קליפ/סרטון השבוע:אין שיר השבוע:אממ לא יודעת דבר טוב שקרה השבוע:):98 במתמטיקה
אני ב-א'1
ובר מצווה לילד אחד דבר לא טוב שקרה השבוע:(:כלום
תכנונים לסופ"ש: ללמוד להיסטוריה תכנונים לשבוע הבא: ל"ג בעומררר
מבחנים צפויים:היסטוריה ואנגלית ספר:אין ציטוט: *חברה שלי "בא לי להיות בא'1 במתמטיקה" המורה למתמטיקה "חח כן, עם עופרה" (חברה שלי לומדת עם מורה אחרת כי היא לא מבינה טוב את החומר) אני "חח איזה זלזול" המורה "צאי מהכיתה!" אני "אנחנו במסדרון"
*המורה "תסתובבי" ילדה אחת "שניה אני רק שואלת אותה מה השעה" המורה"את לא נהנת מהשיעור?!" *בבר מצווה היה קיטרינג ובהתחלה מלצרים עברו עם דוגמיות בין האורחים אז לקחתי פעמיים מאותה מלצרית. אחר כך המלצרית רואה אותי ואומרת "את רוצה עוד?" חח תמונה:--

linoy7

New member
../images/Emo6.gifאני רואה שהשבוע לכל המורים היו יציאות..../images/Emo41.gif

../images/Emo221.gifאניאניאני

סרט השבוע: מה שקורה בווגאס
קמרון ואשטון
. תוכנית השבוע:אממ, הישרדות(נו, הגמר וזה.) ו..נמלטים. ואיך פגשתיאת אמא
. קליפ/סרטון השבוע:אמממ מעבר לשירים,חח יש סרטון אחד ביוטיוב מממש מזעזע על שדרות
אם באלכם - שיר השבוע:Oasis - Lyla דבר טוב שקרה השבוע:):97 במתמטיקה
ואודישן למגמת תיאטרון. דבר לא טוב שקרה השבוע:(:אממ.. אודישן למגמת תיאטרון
תכנונים לסופ"ש:מסיבה אתמול. ובגדים ופעולה. והיום זה. אממ.. לחרוש. ולרחוש ולרחוש. ופיצרדות. תכנונים לשבוע הבא:מבחן באנגלית
ל"ג בעומר. מבחנים צפויים:לשון ואנגלית.>< ספר:יומני הנסיכה
ציטוט:אם אנחנו כבר בציטוטי מורים - היה שיעור חינוך נדמה לי, ופשוט לא יכלנו לשבת. כולם קמו מהמקום וההלכו לדבר והתחילו לזרוק ניירות ומהשלאתרצו. בסוף המחנכת שלנו ישבה אל השולחן עם המרפקים עלהשולחן ושתי הידיים שלה כאילו מחזיקים בפרצוף כזה[אני ותיאוריםזה משהו
] וחברה שלי עושה לה "התייאשת?" - "כן.." חחחח והיא נראתה ממש ממש חמודה!
וגם אתמול... המורה לספרות לא בא.ה שהיא המורה הכי מפחידה. לפני שהיא באה נגיד כולם מדברים וזה, ואז מישהו צועק "היא באאאה" וכולם באטרף מטורף רצים, ואז היאנכנסת וכולם בשקט. זה תמידכ"כ קורע! קיצר אתמול היא לא הגיעה. והתחלנו מלחמת ניירות
זה דווקא מספק כשפוגעים במישהו חחחח... קיצר היא נכנסת כולם יושבים. היא אומרת שהיא מצטערת שהיא לא יכולה להגיעבלהבלהלבלהלבלהבה והולכת. ואז כולם צועקים "3...2...1 מלחמה!!!!" זה היה כ"כ מצחיק איך התחרפנו
תמונה:אין לי כוח
והיי! חחח.. מי שזוכר אותי
היו לי ממש הרבה בעיות עם המחשב ואח"כ עם תפוז אז בכלל לאהייתי באף פורום כבר המון המון זמן. ופה עוד אני חייבת התנצלות על החולייה החלשה חחחח. יואו הדבר הזה היה פשוט מזעזע! מצטערת.
עכשיוי זה כבר לא אקטואלי אבל אני מבטיחה שאם אני אפתח אי פעם משחק הוא לא יעבור ככה
. קבלו אותי בחזרה?

למעלה