סיכום שבועי

ady18

Well-known member
סיכום שבועי../images/Emo69.gif

שיר השבוע שלכם [של איתי]- שיר השבוע שלכם [לא של איתיי]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה?

shoba

New member
מסכמת

שיר השבוע שלכם [של איתי]- לפנות עצב שיר השבוע שלכם [לא של איתיי]- הרבה שירים של מוקי בילוי השבוע שלכם- ארוחת ערב עם אח שלי
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- חברים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שיעור פסנתר
משהו שהרס לכם את השבוע- אתמול.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-שום דבר מיוחד מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: "והשיכור שם בפינה זה לא אני, אבל בעצם, אולי כדאי לבדוק שוב מקרוב" האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה?

אושRתי

New member
עונה

שיר השבוע שלכם [של איתי]-אפילו לא אני שיר השבוע שלכם [לא של איתיי]-בשדות של המושב סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-משמורת תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגלצ מאכל השבוע: סלט טעים! האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה? לא היה

ady18

Well-known member
עונה

שיר השבוע שלכם [של איתי]-מים מתחת לגשר שיר השבוע שלכם [לא של איתיי]-חבל שחור לוחמת 1,2,3 בילוי השבוע שלכם-מפגש פורום והופעה של מירי מסיקה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-הראיון עם איתי ב24 תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגל"צ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-מפגשי פורום משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הצגה מאכל השבוע: מקדולנדס משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה?לא

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo121.gif

שיר השבוע שלכם [של איתי]-אפילו לא אני
שיר השבוע שלכם [לא של איתי]-יש מלא בילוי השבוע שלכם-ממ אין סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-משמורת, ליאור שליין, עדי אשכנזי תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-המורה למת' לא באה
משהו שהרס לכם את השבוע-אין משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-אין מאכל השבוע: ניוקי
משפט השבוע שלכם: אין האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה? נופ

למעלה