סיכום שבועי

sapir lee

New member
סיכום שבועי../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

שיר השבוע של LP שלכם
שיר השבוע לא של LP שלכם
להקת השבוע
אלבום השבוע
תמונת השבוע
ספר/סרט/תוכנית השבוע
משהו טוב שקרה לכם השבוע
משהו רע שקרה לכם השבוע
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא
שבוע טוב לכולם

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif ../images/Emo152.gif../images/Emo23.gif

שיר השבוע של LP שלכם אמממ... נראה לי GU :) ו TLTGUA שיר השבוע לא של LP שלכם כל השירים של MCR :) ושל HIM, BFMV, 30STM וכמה שירים של rise against :) להקת השבוע כל אלה שלמעלה xD אלבום השבוע לאדעת תמונת השבוע
ספר/סרט/תוכנית השבוע
משהו טוב שקרה לכם השבוע משו טוב... אתמול הייתי אצל דוד שלי והוא מנגן ממש יפה בגיטרה והוא הביא לי ספר וגם מפרט כי נאבד לי שלי D: משהו רע שקרה לכם השבוע היה לי שבוע ממש ממש ממש ממש ממש עמוס
בעעע ומתי שלא הייתי עסוקה רצח ישנתי כי הייתי ממש עייפה
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא שיהיה פחות עמוס ושאני אספיק להכנס למסנג'ר כבר כי אני מתגעגעת
;;;;;; שבוע טוב לכולם הלוואי

DrunkenBar

New member
דאלית! ../images/Emo23.gif

נשמאמי,מה קורה? לא דיברתי איתך שנים.. שבוע וחצי לא נגעתי במחשב!
את לא מתחברת,אני לא מתחברת.. צקצקצק.. שואה! בקיצור,תתחדשי על המפרט והספר :] אוהבת אותך המוןהמוןהמוןהמוןהמון!
אני עוד אתפוס אותך לדיבור. :)

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif 33333333333333>../images/Emo23.gif

כןןןן אני גם מתגעגעת אלייך בחייך ;;;;;;;;;;;;; היום אני יכנס תכנסי גם???
ותודהDDD:

DrunkenBar

New member
נשמות של אגזוז שלי! ../images/Emo23.gif פול זמן לא הייתי פה!

מה קורה???? :] שיר השבוע של LP שלכם: Shadow of the Day כל השבועיים האחרונים הוא פשוט נפל עלי. ברדיו או בטלויזיה. שיר השבוע לא של LP שלכם: אמונה-כפיר אפשטיין. להקת השבוע: הממ.. 26 אקספרס! אתם עוד תשמעו עלינו. :] אלבום השבוע: בוטן מתוק בקרקס-יום עדין. תמונת השבוע: אין. ספר/סרט/תוכנית השבוע: אוז! משהו טוב שקרה לכם השבוע: כל כך הרבההה. הקלטות,הופעות. חברים חברים חברים משפחה משפחה משפחה. :] משהו רע שקרה לכם השבוע: יום לא טוב בבית ספר. משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: מה שאני מצפה לו כבר בערך 4 חודשים. אבל זה לא יקרה. אז אני מצפה שיהיה טוב :] שבוע טוב סקסים :]

Rick0

New member
../images/Emo218.gifנשמה של אגזוז חחחחחחח ../images/Emo6.gif

"כמה אמבטיות יש להם בבית"? - "80 אמבטיות" "או 80 זה הרבה, מה זה יש לכם שם בית בושת? רגע, את פעם התקלחת במקלחת שלהם?" - "תגידי לי, מה יש לך?" "לא, אני שואלת אותך, הוא פעם תקע אותך במקלחת שלהם?" -"מה?!?!?!?!?!?!?!?!?
" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה הדבר הכי חזק שיש!!!!!!! חפשו ביוטיוב "רבקה מחברת מקורות" ותבינו....

Lp Fairy

New member
[=

שיר השבוע של LP שלכם: בליד איט אווט..לא יודעת כי זה השיר היחידי ששמעתי שיר השבוע לא של LP שלכם: שירי מוזיקה שחורה שצרבתי מאחי..[= להקת השבוע: ד"ר קספררררררררררררררר [= אלבום השבוע: כנל..[= תמונת השבוע: הממממ אני חשה סקסית..[= (אני עם החום..[= שחור בתמונה זו..חחחחח) אני וסתיבי..הבסנאדם שאני אוהבת הכייייייייי בעולם! ספר/סרט/תוכנית השבוע: הממממ מיכאלהההה [= משהו טוב שקרה לכם השבוע אתמול היה כיף..[= משהו רע שקרה לכם השבוע: המממממ דפנה מעפנה..[= אבל..! מה חדש?!?!?!?! משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: שיגיע כבר הקצין מיון הזה!!!!!!!!!!!!! שבוע טוב לכולם: גם לך כפרעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע [= וכן...אני קצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצת שתויה..[=

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif שבוע שלא נגעתי במחשב... ../images/Emo23.gif../images/Emo163.gif../images/Emo23.gif

שיר השבוע של LP שלכם כל HT שיר השבוע לא של LP שלכם A7X כל A7X
אייל גולן הרבה ודה יוזד להקת השבוע A7X, לינקעין, דה יוזד אלבום השבוע HT, A7X, THE USED תמונת השבוע תראו איזה צ'וצ'יייייים
^^ ספר/סרט/תוכנית השבוע אהמ אז ככה: ספר- תנ"ך
מבחן מחר סרט- מת לצעוק 3 תוכנית- הישרדות הישראלי גאד זה כל כך טווווווווב
משהו טוב שקרה לכם השבוע בר מצווה של אחי חלפה לה וזהו
משהו רע שקרה לכם השבוע שנגמר אין יותר
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא מבחן בתנ"ך ולהתחיל את העבודה במד"ח

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif תודע לשיתכן

וגמניייייייייייייייייייייייייי
פויה לי אני עייפה כל היום

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif גמאני!!

אני עייפה חוצמהזמן שאני על קפה
אני נהפכת להיות ג'רארד עם כל הקפה הזה ;;;;;

KaUrO DoNo

New member
באתי לבקר :)

שיר השבוע של LP שלכם - ממממ בקושי שמעתי מוזיקה ת'אמת =/ שיר השבוע לא של LP שלכם - בליד איט אאוט להקת השבוע - לינקין אלבום השבוע - אין תמונת השבוע - ספר/סרט/תוכנית השבוע - גם טלויזיה לא ראיתי... משהו טוב שקרה לכם השבוע - לא הרבה...עובדת כמו חמור קטן משהו רע שקרה לכם השבוע - אין הרבה זמן פנוי משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא - חופש אולי.....

XDme

שיר השבוע של LP שלכם: כמעט כולם. שיר השבוע לא של LP שלכם: 30 second to Mars - a beautiful lie להקת השבוע: second to Mars 30 אלבום השבוע: אין תמונת השבוע: נינט בקרחת>אין לי כוח להעלות את התמונה. ספר/סרט/תוכנית השבוע: "הישרדות" שולטטט משהו טוב שקרה לכם השבוע: קיבלית 80 במת' =] ונולד לי האחיין החמישי (בלי עין הרע) הוא כזה פושפושששש משהו רע שקרה לכם השבוע: בטוח היה משהו.. משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: שהכל יהיה טוב כאילו..

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif מזל טוב ../images/Emo24.gif D:

וכל הכבוד על ה80 :)

היה לי שבוע כזה טוב!

שיר השבוע של LP שלכם:A Place for my Head ו- One Step Closer
שיר השבוע לא של LP שלכם:
When I'm Gone- Simple Plan
להקת השבוע:
לינקין פארק, סימפל פלן, גוד שארלוט, טרי דורס גרייס
אלבום השבוע:
Meteora
תמונת השבוע:
=>
ספר/סרט/תוכנית השבוע:
מונית הכסף :p חולה על התוכנית הזאת ועל עידו רוזנבלום
משהו טוב שקרה לכם השבוע:
הייתה לחברות שלי מסיבת יומולדת והיה כיף
משהו רע שקרה לכם השבוע:
עשו לי גשר למטה ואני מתה מכאבים
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא:
להסתפר שבוע מגניב לכולם!

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif ../images/Emo99.gif D:

ו
על הגשר... תעלי לנו תמונה כשתסתפרי DDDD: ?

למעלה