סיכום שבועי

סיכום שבועי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שמו לי אתמול אינטרנט תודה לאללל!!! חזרתי לציוויליזציה ולפורום שאני אוהבת! אני פותחת סיכום שבועי, שלא היה כבר הרבה הרבה זמן! אז סיכום שבועי : השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): ת ה נ ו !

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif ראשונה לראשונה D:

השבוע שהיה: נחמד שיר השבוע של 30: valhala שיר השבוע: valhala להקת השבוע: 30 :) אלבום השבוע: a beautifaul lie מאכל השבוע: טוסט D: משהו טוב שקרה השבוע: יותר מדי דברים משהו רע שקרה השבוע: לא קרה :) ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גד'ל" אתר השבוע: תפוז ספר/סרט/סדרת השבוע: המומיה 3 תמונת השבוע :
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לקנות דברים לבצפר D: ועוד כמה ... משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): נקווה שלא יקרה כלום F: שבת שלום ואחלה שבוע :):)

30secondstostav

New member
סופשבוע =]

השבוע שהיה: מעורב =] שיר השבוע של 30: capricorn שיר השבוע: a little piece of heaven להקת השבוע: Avenged Sevenfold אלבום השבוע: Avenged Sevenfold [מקורי האה? XD ] מאכל השבוע: שניצל :p משהו טוב שקרה השבוע: נפגשתי עם חבר שלא ראיתי הרבה זמן :) משהו רע שקרה השבוע: לא משו מיוחד, כמו תמיד-הורים- ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: would you take this man in death for the rest of your unnatural life?[נידבקתי:p] אתר השבוע: פייסבוק כנראה ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר- שוליית הצל / סרט - מסע אל בטן האדמה / סדרה - על טבעי שבוע הבא : טורקיה :p

i am777

New member
../images/Emo205.gifפיל סגול...

השבוע שהיה: היה נחמד...... שיר השבוע של 30: The Mission שיר השבוע: ....של ריאנה..... Disturbia....אתם חייבים לשמוע אותו...( מי שלא שמע:) ) להקת השבוע: קולדפליי למרות שאני לא אוהבת אותם....פשוט יצאו גדולים אלבום השבוע: X מאכל השבוע: צ'יפס משהו טוב שקרה השבוע: ... משהו רע שקרה השבוע: בקשה מכם - אל תלכו לסרט "שחק אותה סמארט" - משעמממממםםםם!!!!!!! נרדמתי אחרי ההפסקה.... , בחיים שלי לא נרדמתי בסרט....חחחח... ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: X אתר השבוע: האתר הרישמי של סאות' פארק ספר/סרט/סדרת השבוע: X... תמונת השבוע : MUPPET SHOW

ShAhArnavonXD

New member
שבוע טוב!!!

השבוע שהיה: היה בסדר... שיר השבוע של 30: Attack שיר השבוע: Disturbed - Ten Thousand Fists להקת השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע: סיגרים משהו טוב שקרה השבוע: נסעתי לת"א וקניתי מעיל (כן כן...) ממש יפה... משהו רע שקרה השבוע: אני קצת בדיכי....החזרה לבה"ס לא עושה לי טוב.. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: הלכנו בשוק...צעקות,חם,כולם מזיעים..ואבא שלי צורח:"4 בשקל!!!" וסוחר אחר צועק עליו:"הלו הלו ילד לא לצעוק פה..!" עכשיו שתבינו...אנחנו בשוק וכולם צועקים..כולל אותו סוחר...!!! אתר השבוע: yotube ספר/סרט/סדרת השבוע: סיימתי את "הצופן האלכסנדרוני" של ויל אדמס..ממליצה בחום תמונת השבוע:
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: אממ...שומכלום משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): אממ...גם כלום... הודגש באמצעות מדגישומטיק

DashX

New member
סיכום

השבוע שהיה: בסדר שיר השבוע של 30: SAVIOR שיר השבוע: COME ON, COME ALL - ALL TIME LOW להקת השבוע:ALL TIME LOW, BOYS LIKE GIRLS אלבום השבוע:BOYS LIKE GIRLS - BOYS LIKE GIRLS מאכל השבוע: שניצל ברוקולי משהו טוב שקרה השבוע: לא שזכור לי משהו רע שקרה השבוע: היה משעמם ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אין אתר השבוע: BUZZNET? ספר/סרט/סדרת השבוע: סוויני טוד ופאניק רום (החדר) של ג'ארד(למה הוא תמיד מת בסוף?- -") תמונת השבוע: מרטין גונסון מBOYS LIKE GIRLS השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שיעור גיטרה משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):שיעור גיטרה

etmiys

New member
../images/Emo191.gifמתפקדת לי../images/Emo191.gif

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30:echelon
שיר השבוע:hey stupid- alice cooper
להקת השבוע:the dubliners
אלבום השבוע:irish folk favourites
מאכל השבוע:טורטיות של אמא!!
משהו טוב שקרה השבוע:אהההה!!! קניתי היום חולצה וסווטשירט מהחנות של 30!!! אני מאושרת...
משהו רע שקרה השבוע:אמממ... נגמר?...
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:freedom is the freedom to say 2 plus 2 equals 4. if that is grounded, all else fallows- George Orwel, 1984
אתר השבוע:youtube, לגמרי...
ספר/סרט/סדרת השבוע:שייקספיר מאוהב, שוב... השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:שיגיע יום חמישי...
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):שלא יגיע יום חמישי...

בולגריה!

השבוע שהיה: שבוע שלם בבולגריה - השבוע הכי טוב שהיה לי אי פעם. אני פשוט לא מאמינה שנגמר. לא יכל להיות יותר טוב. היה מושלם. כל כך כל כך טוב. שיר השבוע של 30: X שיר השבוע: Muse - Unintended / בואי כלה, ורק בגלל אלמוג. להקת השבוע: מיוז אלבום השבוע: X מאכל השבוע: פירה XDDDD. נו די הייתי חולה בטרוף. משהו טוב שקרה השבוע: כל שנייה שעברתי בבולגריה. משהו רע שקרה השבוע: כלום. היה מושלם. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: יותר מדיי. בולגריה מלאת וויות. אתר השבוע: לא היה אינטרנט [: ספר/סרט/סדרת השבוע: לא היה זמן תמונת השבוע : אני ורָש, הכוריאוגף הבולגרי הכי סקסי בארץ. סתומרת, בבולגריה. השבוע שיבוא: להתמודד עם החזרה לארץ. משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לא משהו מיוחד. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): כלום. רק שאני לא אתגבר על הבאסה.

מסכמת. :)

השבוע שהיה: בסדר, אני מניחה. לא משהו מיוחד. הלכתי פעמיים לסרט השבוע, דיי נחמד. שיר השבוע של 30: R-Evolve שיר השבוע: Nightwish -Ghost Love Score להקת השבוע: Nightwish, Metallica אלבום השבוע: Nighwish - Once מאכל השבוע: פופקורן? משהו טוב שקרה השבוע: יציאה עם חברה ביום שלישי לקניון, יציאה עם אחותי אתמול לסרט בעזריאלי. משהו רע שקרה השבוע: מצברוח ירוד, האשמה נעוצה בי. D: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: Need the end to set me free אתר השבוע: יוטוב, כרגיל, בזכותו ראיתי את כל הDVD של נייטוויש - end of an era. ספר/סרט/סדרת השבוע: מעודדות צמודות (הראשון), נוסטלגיה. תמונת השבוע: ;_; השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: יום שלישי, מסתפרת סופסוף וצובעת כנראה. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): מצברוח ירוד.

אני ../images/Emo210.gif

השבוע שהיה:קשה שיר השבוע של 30: Oblivion שיר השבוע: I kissed a girl - Kary perry (מה!? הוא ממש מגניב סליחה.) להקת השבוע: coldplay אלבום השבוע: dark light מאכל השבוע: סלט עם תירס ובולגרית. משהו טוב שקרה השבוע: ירדתי במשקל משהו רע שקרה השבוע: לא ישנתי מכעט ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "We will sleep when we are dead. - I am so hungry... - We will EAT when we are dead" ג'ארד. אתר השבוע: כמעט לא הייתי באינטרנט ספר/סרט/סדרת השבוע: דמדומים של סטפני מאייר וכפרה של יואן מקיואן תמונת השבוע : זה פיליפ! חד קרן מושי מושלם בצבע ורוד מנצנץ!!
השבוע שיבוא: מקווה שיהיה טוב יותר משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לרדת יותר במשקל והנסיעה לאילת משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שאני לא אספיק לסגור את כל הדברים האחרונים לפני שהבנות מאסטוניה מגיעות

הסיכום שלי...

השבוע שהיה: קצת משעמם שיר השבוע של 30: Capricorn שיר השבוע: kings of Leon - On Call / Infected Mushroom - Artillery להקת השבוע: Infected Mushroom אלבום השבוע: אין מאכל השבוע: שיפוד פרגיות של סבתא משהו טוב שקרה השבוע: קניית החולצה והצמיד..!! משהו רע שקרה השבוע: לא קרה.. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אין אתר השבוע: וואלה ספר/סרט/סדרת השבוע: הבאזזז.. לא היה מה לעשות אז רואים מה שבחינם ב- V.O.D... תמונת השבוע : אני ממש אהבתי את הורד הזה.. השבוע שיבוא: אילת...!!!... משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: נסיעה לאילת .. ואם ירצה ה' אז גם הדברים שלי יגיעו.. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): להתחיל ליהיות בלחץ בגלל בי''ס..!

Rock Terri

New member
אוקיי!

השבוע שהיה:קצת מעצבן, אבל בסדר בכללי שיר השבוע של 30: From Yesterday שיר השבוע :Somewhere I Belong- Linkin Park להקת השבוע:MxPx אלבום השבוע: Secret Weapon- MxPx מאכל השבוע:צ'יפס 3> משהו טוב שקרה השבוע: סוף סוף יש אינטרנט במחשב הנייד =] וקניתי כרטיס להופעה של MXPX משהו רע שקרה השבוע: נהייתי חולה... סתם ככה, באמצע הקיץ! מערכת חיסונית מטומטמת שלי... ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "Take all you can, give nothing back" אתר השבוע: FANFICTION.COM ספר/סרט/סדרת השבוע: Fruits Basket! רואה מחדש בפעם האלף... לא יודעת למה אני כזה אוהבת את זה... תמונת השבוע : סתם משהו שציירתי... לא מיוחד השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: ההופעה של MXPX. אני יודעת שהם לא מוכרים אבל אני פשוט מתה עליהם!!! לא יותר משאני מתה על 30, אבל עדיין... משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): אז הבצפר שלנו מטומטם ולכן יש לי כל השבוע קורס קיץ... איכסה, לא רוצה! מקווה שיהיה לכולם שבוע מצויין!!!!!!!!!!!

למעלה