סיכום שבועי

סיכום שבועי../images/Emo77.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: היום הכי הכי של השבוע: שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Arctiic Monkeys

New member
:]]

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום ראשון היה לנו סיור :] משהו רע שקרה לך השבוע: מיום שני אני בבית כי אני חולה. המדריכה שלנו עזבה
.. היום הכי הכי של השבוע: ראשון&רביעי שיר השבוע של ביט 69: לא יצא לי לשמוע S: שיר השבוע לא של ביט 69: Marilyn Manson - this is the new shit סרט השבוע: חרמן על הזמן - סרט מצחיקק
סדרת השבוע: הוו נמלטים ראיתי את כל העונה ה3 ברצף
ספר השבוע:
מאכל השבוע: פיצה
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: המדריכה
התחדשות השבוע: כפכפים D: יציאת/בילוי השבוע: יום חמישי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מיום ליות הפיפי שלי הולך ונהפך לצהוב יותר" XDDD היא כזאת טיפשה
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : לא באלי
תמונת השבוע: הייתי לבד בבית.. והיה לי משעמם אז התחלתי לסרוק כל דבר אפשרי XD ולסיכום איך עבר עלייך השבוע : פסדר.. היו שבועות טובים יותר ..

tal2452

New member
מסכמת../images/Emo66.gif../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא יודעת.. ראיתי את הבן של שאול!!!!!
משהו רע שקרה לך השבוע: המורה של שנה הבאה
היום הכי הכי של השבוע: אממ... ראשוןשנישלישיחמישי שיר השבוע של ביט 69: שיר 6 שיר השבוע לא של ביט 69: enter sandman סרט השבוע: תפוס את הרגע, המסור 4 סדרת השבוע: האנטומיה/מרפאה פרטית
ספר השבוע: -- מאכל השבוע: עוגה? מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: לא יודעת התחדשות השבוע: כלום
יציאת/בילוי השבוע: אממ.. הסנפלינג שבוע שעבר ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "רוצה לבוא אליי? יש לי בית לבד" " אם את רוצה את הנעל הזאת תגידי שאת לא ערסית שמנה וגמדה" *נטע ואלון מדברים על הניתוח.. שוב..* פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן: הידעת שאין לי 'הידעת' לכתוב? תמונת השבוע: ------- ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

מסכמשת../images/Emo77.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:הכל בערך משהו רע שקרה לך השבוע:- היום הכי הכי של השבוע: חמישי שיר השבוע של ביט 69:- שיר השבוע לא של ביט 69: יוצא לאור של אהוד בנאי סרט השבוע:- סדרת השבוע: אחת שיודעת ספר השבוע: באודלינה מאכל השבוע: סוכריות על מקל של מאסט מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: איילי התחדשות השבוע: בגדים:) יציאת/בילוי השבוע: ההופעה של אהוד בנאי ביום חמישי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מאמש! פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע מדהים!

שנינה92

New member
3>

משהו טוב שקרה לך השבוע: כל מניי דברים קטנים של אושר {: משהו רע שקרה לך השבוע: המון , בעיקר בצפר בצפר ומחנכת זונה -.- היום הכי הכי של השבוע: מחר שיר השבוע של ביט 69: לא שמעתי השבוע שיר השבוע לא של ביט 69: שייגעצ - אוי ואבוי / Daniel Powter - Bad Day
סרט השבוע: אמריקאן פאי 2 סדרת השבוע: שמש וחשופים XD ספר השבוע: אוח באלי שיהיה פה אמיתי ולא סתם מאגר /: מאכל השבוע: הפירה של אמא וואי 3> מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: הוא , היא , והכי הכי? אמא 3> התחדשות השבוע: ג'ינס :) יציאת/בילוי השבוע: השעיה מבצפר , בהחלט אירוע מסעיר ציטוט\יציאת\מילת השבוע: כל השיר - Bad Day פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת שאתמול גילתי שאני לא גוי? O: תמונת השבוע: לא עולה /: אז נסתפק בזה -> ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מינוס פלוס משהו .

helush716

New member
this week the trend..

משהו טוב שקרה לך השבוע: גיליתי שבכל זאת יש לי סיכוי ל-100 במגן במתמטיקה, שנה וחצי עם האייפוד שלי
כן כן, ככה זה, החברים הכי טובים
יש תאריך לטיסה לאוסטרליה בחופש
, והכי טוב - Relient K עם אלבום חדש!!! שזה.. טוב
. כל כך טוב =] משהו רע שקרה לך השבוע: ממ.. השלוש שעות סביב המגן במתמטיקה. מגעיל. היום הכי הכי של השבוע: רביעי. פעם ראשונה שחזרתי אחרי בי"ס ועשיתי.. כלום
שיר השבוע של ביט 69: כל הבנות
שיר השבוע לא של ביט 69: וואו, יש הרבה. התחלתי לשמוע קצת Jonas Brothers
דווקא נחמד
וכל הרגילים, mcfly, FOB, Cartel, Stevie Wonder וכו'... סרט השבוע: אינדיאנה ג'ונס
סדרת השבוע: --- ספר השבוע: מישהו לרוץ איתו מאכל השבוע: פיצה
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: היציאה של האלבום החדש והעובדה שגיליתי שאני לא נכשלת במגן
התחדשות השבוע: נופ יציאת/בילוי השבוע: ממ.. אתמול, יום הולדת לחברה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אף פעם לא זוכרת פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :הידעת שאני לא יודעת איך החברים של שתי הלהקות שאני הכי אוהבת נראים ומי בתפקיד מה? תמונת השבוע: כ"כ מחכה להגיע לשם טוב
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד.. משוחרר

מסכמת../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: התחיל יוחד יוני (החודש של היומולדת שלי [: ) משהו רע שקרה לך השבוע: 4 מבחנים היום הכי הכי של השבוע:שישי & שבת שיר השבוע של ביט 69: כל הבנות שיר השבוע לא של ביט 69: יש הרבה.. סרט השבוע: - סדרת השבוע: חשופים (במיוחד היום הזה שנגמר עם כמו שלך..) ספר השבוע: - מאכל השבוע: פנקייק מבית הפנקקייק1!! מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:ילד אחד.. התחדשות השבוע:אין יציאת/בילוי השבוע: הייתי אתמול בים [: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "סער תקע אותי בשרותים למעלה...XD" (ילד אומר) פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה יכול להיות יותר טובב..

יערולה13

New member
באיחור

משהו טוב שקרה לך השבוע: חופשה בבית מלון משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי חולה כל הזמן שהייתי בבית מלון אה ושלא הספקתי ללכת למקס ברנר בגלל שהקאתי היום הכי הכי של השבוע: אתמול, בגלל השופינג
שיר השבוע של ביט 69:לא שמעתי שיר השבוע לא של ביט 69: יש הרבה סרט השבוע:לא ראיתי אבל אני רוצה לראות את הסרט החדש של סיפורי נרניה
סדרת השבוע:מרפאה פרטית ספר השבוע: מאכל השבוע:עוגת גבינה למרות שלא אכלתי ובא לי אבל אני לא יכולה לאכול כי אני אקיא את זה וזה לא כיף
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: ת"א
התחדשות השבוע: מלא בגדים ודברים מת"א
יציאת/בילוי השבוע:4 ימים בת"א! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "what's the time" "חמש וחצי" איזה אמא
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :הידעת שאתה יכול להקיא גם כשאין לך מה להקיא? תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמדיישן
אהה כן לקבוע לקנות דיסק בת"א זה נחמד אבל זה לא נחמד לא לדעת איפה יש חנות דיסקים
אני מקווה שיש עוד דיסקים בקריון כי אם אין אני ארצח מישהו. דוויק יש מצב שהיית בסנטר יום שבת בערב? כי אני לא בטוחה אם זה היית אתה או לא.

dweck2k

New member
לא.

בשבת ראיתי נרניה ונרדמתי מוקדם ממש.
חנון גאלור. אבל אחלה תמונה.

למעלה