סיכום שבועי

סיכום שבועי../images/Emo77.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: היום הכי הכי של השבוע: שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

מסכמתת D:

משהו טוב שקרה לך השבוע: התחיל החופש!! וסיימתי יסודי (סופסוףף!) [בבצפר שלי יסודי זה עד ח'...] משהו רע שקרה לך השבוע:נפרדים מכל החברריםם ... וגם מישהי משהי מהמושב שלי נפטרה (זה כלכך עצובב!...) היום הכי הכי של השבוע:שישי שיר השבוע של ביט 69:לא שמעתי Oo שיר השבוע לא של ביט 69:i kissed a girl - katy perry סרט השבוע:לא ראיתי סרטים השבועע.. סדרת השבוע:בוב ספוג XD ספר השבוע:לא קראתי מאכל השבוע:מנגו [: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: כל החברים שנפגשנו ביום שישי [: התחדשות השבוע:חולצה ומכנסיים מ- blue bird יציאת/בילוי השבוע: יום שישי - נפגשנו כמה ילדים ... ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"גילי, בואי מהר לשרותים! הקצף גילוח של אבא זז!!!!!!"XD (אחותי צעקה לי ...) פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: קצת עצוב:[ והרבה שמח [:

מישהו זוכר אותי כאן? :) אם לא,אני חדשה(?)חח

משהו טוב שקרה לך השבוע: המורה לאנגלית בתיכון מדעים התקשרה אלי ואמרה שעשיתי את המבחן כניסה באנגלית מעולה והיא רצתה שאני אלך לדיבייט לרמה הכי גבוה [אלה שעולים לי' אבל אני עולה לט'] אבל אני לא הולכת... כי אפחד לא הולך חח משהו רע שקרה לך השבוע:אממ.. רבתי עם חברה שלי ^^ היום הכי הכי של השבוע: יום שני! מחזור כ"ובש :) חח נפרדנו כי סיימנו יסודי [אצלנו עד כיתה ח' ><] שיר השבוע של ביט 69:אין ^____^ שיר השבוע לא של ביט 69:אוו מלאא :) Helter skelter-bealtes I am the walrus-beatles I'v just seen a face-beatles חח הרבה ביטלס סרט השבוע:acrosss the universe חח סוף סוף ראיתי סדרת השבוע:הפיג'מות :) ספר השבוע:בתו של שומר הזיכרון מאכל השבוע:צ'ילי מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:סבא שלי חח חולה עליו :):):):):):):):):):) התחדשות השבוע:בקבוק נביעות פלוס חח יציאת/בילוי השבוע:אין.. :| ציטוט\יציאת\מילת השבוע:זה מוזר,עכשיו אין לי.. אהה לא,בעצם יש לי:מחזור כ"ו שולטט!שנה הבאה.הבנתם? ט' שנה הבאה?? חח פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת שסיימתי תבצפר עם ממוצע 96? תמונת השבוע:- ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה אגוזים חח

איפה את גרה?

אני מכירה מלא ילדים שהולכים ללמוד עכשיו במדעים (הם עולים ל-ט') את בטח גרה באזור שלי ! וגם אני סיימתי יסודי עכשיו (גם אצלנו זה עד ח'..)

בשער המדינה,בעיר הנרקומנים.

קיצר,בעיר של מדעים,נחשי חח :) אבל.. שמעתי שבאו למדעים השנה ערסים יצורים כאלה וכל מיני פרחות :(

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרתי לדבר איתו והייתי בת''א. משהו רע שקרה לך השבוע: לא יודעת. היום הכי הכי של השבוע: אממ, הלילה של ה3.7. [כשזה כבר היה נחשב ל3.7, לא ל4.7. ] שיר השבוע של ביט 69: שיר 6. שיר השבוע לא של ביט 69: מלא. סרט השבוע: זוהן. סדרת השבוע: איש משפחה. ספר השבוע: - מאכל השבוע: פוטטוווווווססססססססססס.
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: רוי, אבי, קטני, ציצי. :] התחדשות השבוע: דיסק של ג'נגו ובגדים. יציאת/בילוי השבוע: ת''א ומודיעין. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: - פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : לא יודעת. תמונת השבוע: - ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נהדר. D:

Maayan Peleg

New member
השבוע הזה עבר מהר לאללה!!!

משהו טוב שקרה לך השבוע: מלאאא משהו רע שקרה לך השבוע: כולם כל היום בחזרות של החוגים שלהם ומשעמם היום הכי הכי של השבוע: שישי!!!!! שיר השבוע של ביט 69: את לא רוצה! אח שלי הביא לי את הסינגל עם עטיפה והכל שיר השבוע לא של ביט 69: teen Idols- 20 below סרט השבוע: מבול של צרות או משו כזה סדרת השבוע: ספר השבוע: --- מאכל השבוע: צ'יפס מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: כל הצוות התחדשות השבוע: מלאאא דברים
יציאת/בילוי השבוע: אתמול, טל, אור וכל החארטות שאפשר לעשות ברעות ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה! :]

מזמן לא סיכמתי..

משהו טוב שקרה לך השבוע: יצאתי אחרי הרבה זמן שרק למדתי לבגרויות..והלכתי לכמה סניפים של מזון מהיר כדי להתקבל לעבוד שם והם צריכים להתקשר אליי.. משהו רע שקרה לך השבוע: לא הספקתי לסיים את כל העבודות בגרפיקה והמתכונת ביום שני!!! היום הכי הכי של השבוע: שני שיר השבוע של ביט 69: 'בנות אוהבות בנים חזקים' שיר השבוע לא של ביט 69: 'פרח נתתי לנורית'-שייגעצ סרט השבוע: 'אל תתעסקו עם הזוהן' סדרת השבוע: שום סידרה.. ספר השבוע: שום ספר.. מאכל השבוע: שוקולד.. מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: חברה טובה.. התחדשות השבוע: הדיסק החדש של הביט.. יציאת/בילוי השבוע: סרט.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "את תיפלי ותשברי את הפנים"..משעשע.. פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת, הוויכוח "האם עגבניה היא פרי או ירק" הגיע עד לבית המשפט בארה''ב ושם קבעו שהעגבניה היא ירק..קראתי את זה איפשהו.. תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד..

tal2452

New member
מסכמת../images/Emo66.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא יודעת
משהו רע שקרה לך השבוע: כלום... היום הכי הכי של השבוע: שני? שיר השבוע של ביט 69: לא שמעתי שיר השבוע לא של ביט 69: battery סרט השבוע: טיטאניק והאופה סדרת השבוע: האנטומייה!!!! נגמר
וטורצ'ווד ספר השבוע: מעורב ירושלמי מאכל השבוע: פרלינים:) ועל האש2X מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: לא יודעת התחדשות השבוע: כלום נראה לי... יציאת/בילוי השבוע: על האש אצל יונתן, שיעור אצל שאול בבית חחח
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זוכרת
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : --- תמונת השבוע: --- ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה...

Arctiic Monkeys

New member
לחעךחלףריעמכלגדכלת

משהו טוב שקרה לך השבוע: שנה הבאה אני בכיתת ביוטכנוליגה
משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי עם איזה מורה אחד והוא קרא לי כלבה '-' היום הכי הכי של השבוע: היום ואתמול
שיר השבוע של ביט 69:
שיר השבוע לא של ביט 69: אנטושקה אנטושקה פדייום קאפט קרטושקו טילי טילי טרלי ואלי להלהלה (יש פה מישהו רוסי? חח) *ואנילארוסיה* סרט השבוע: דיסטרביה סדרת השבוע: שידורים חוזרים של סמולוויל
ספר השבוע:
מאכל השבוע: מילקשייק שוקולד מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: חנ
התחדשות השבוע: כלום
יציאת/בילוי השבוע: אתמול בערב
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אישה טיפשה מטבח מיטה!"
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : לא באלי תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פסדר

הא?-.-

וואו פאק. פשוט חייבים לעשות סנון דחוף של מורים. צריך לעשות דילול רציני של אוכלוסיית המורים.

ליעתע

New member
../images/Emo192.gif וווואעעעעעה

משהו טוב שקרה לך השבוע: ירדתי 3 קילו משהו רע שקרה לך השבוע:עליתי 2.5 היום הכי הכי של השבוע: בהחלט רביעי. והוא גם הכי גרוע. שיר השבוע של ביט 69: לא שמעתי שיר השבוע לא של ביט 69: לא שומעת שירים נו אנלא בבית בכלל סרט השבוע: נו.. היה אתמול ב22 סרט יפה על מישהי בקומנדו או משהו כזה בארה"ב משו מגניב. סדרת השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: רודף העפיפונים מאכל השבוע: סלט חצילים ועגבניות שהכנתי וקציצות עדשים יאמממ מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: עודדי ברור. והגרעין
התחדשות השבוע:אין יציאת/בילוי השבוע: בית עלמין? ציטוט\יציאת\מילת השבוע:דיי אנלא יכולה לחשוב אני רעבה פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : באנקג'י יש פול קלוריות! תמונת השבוע: אין ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר

סיכמוש ../images/Emo77.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:היה מלא! משהו רע שקרה לך השבוע:המתכונת בלשון, לא הייתי בסוף בהופעה של סייפרס היום הכי הכי של השבוע: שבת שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: Cypress Hill-Dr. Greenthumb סרט השבוע: 21 סדרת השבוע: אז הרצל אמר? ספר השבוע: אל תיגע בזמיר מאכל השבוע: העוגיות שליאור הכינה לי P: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: מיכל התחדשות השבוע: הסתפרתי יציאת/בילוי השבוע: עם עדני וליאור לסרט ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זוכרת P: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : לא בא לי תמונת השבוע: אני ואחיינית שלי :) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

למעלה