סיכום שבועי!

סיכום שבועי! ../images/Emo79.gif

סליחה על האיחור.. שיר השבוע של ג'ף: שיר השבוע של אמן אחר: אלבום השבוע: אמן השבוע: תמונת השבוע: משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שבוע טוב

MogaY

New member
מסכמת =]

שיר השבוע של ג'ף: Forget Her-מכורה! שיר השבוע של אמן אחר: * Avenged Sevenfold-Afterlife * Elliott Smith-Angeles * Elliott Smith-Between The Bars אלבום השבוע: האחרון של AX7 אמן השבוע: אליוט סמית', ג'ף באקלי ו-AX7 תמונת השבוע: => המשקפי שמש שלי ז"ל => משהו טוב שקרה לך השבוע: שיעורי נהיגה. משהו רע שקרה לך השבוע: יותר מידי... המון אי הבנות, המון וידויים, נשברו לי המשקפי שמש [ראה תמונה מצורפת]. הודגש באמצעות מדגישומטיק

STU XD

New member
מסכמת..

שיר השבוע של ג'ף:the other woman, forget her שיר השבוע של אמן אחר:ברי סבחרוף-מפנה מקום אלבום השבוע:ג'ף באקלי אמן השבוע:ג'ף, פורטיסחרוף תמונת השבוע: משהו טוב שקרה לך השבוע:שיעור נהיגה לירושלים, שיחות הטלפון הליליות. משהו רע שקרה לך השבוע:התפטרתי כי יש לי חרא בוס, געגועים לאבא.

Shemesh161

New member
סיכום :)

שיר השבוע של ג'ף: dream brother שיר השבוע של אמן אחר: Aic - down in a hole Aic - angry chair Placebo - protege moi אלבום השבוע: אעע. מיסטרי וויטבוי של ג'ף\ who we are של לייפהאוס. אמן השבוע: אעע. לייפהאוס,ג'ף,אליס תמונת השבוע: משהו טוב שקרה לך השבוע: בשבוע הקודם...שהוא היה חסר מבחנים חח. משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי חולה, מתחיל לוח מבחנים. :\\

loving angel

New member
מסכמת ../images/Emo113.gif

שיר השבוע של ג'ף: " Last Goodbye " שיר השבוע של אמן אחר: " Alter Bridge - " Watch Over You (שיר פשוט מדהים! להקה מצויינת!) אלבום השבוע: " Alter Bridge - " Blackbird (אחד האלבומים הכי טובים שיצא לי לשמוע) אמן השבוע: Chris Cornell משהו טוב שקרה לך השבוע: הפקת איפור מאוד נחמדה :) משהו רע שקרה לך השבוע: מממ....נפלתי חחח (ככה זה שאין שיווי משקל) שבוע מצויין שיהיה!!! :)

Aline In Chains

New member
ואללק.

שיר השבוע של ג'ף: Jeff Buckley - Opened Once שיר השבוע של אמן אחר: יזהר אשדות-מתאהב בך מחדש. אלבום השבוע: סקטצ'ס... אמן השבוע: ג'ימי הנדריקס. תמונת השבוע: > ליין:] משהו טוב שקרה לך השבוע: רותם
,וציוניםטוביםסוףסוף. משהו רע שקרה לך השבוע: כלום:)

למעלה