סיכום שבועי

סיכום שבועי ../images/Emo9.gif

אולי הלהקה נעלמה, אבל אנחנו לא... ועדיין צריך להתעדכן קצת במה שקורה. כן, קצת מבאס שאין ממש עדכונים מהם,ואז הכל נהיה כאן קצת.. שומם, כי תכל'ס... על כמה דברים כבר אפשר לדבר ועל איזה דברים שקשורים בלהקה כבר לא דוברו כאן? אני מניחה שזאת תקופה כזה של כל פורום.. פשוט יצא לי לחשוב על זה יותר עכשיו כי אני רואה את כאן הודעות פרסום של כל מיני להקות בולט, פוב.. ואני תוהה אם לקדם גם את שלנו, אבל קצת קשה לקדם להקה שכרגע, כל כך שקטה שזה פשוט משפיע גם עלינו.. למישהו מכם יש רעיונות לשרשורים ודברים כאלה?.. כי אני אובדת עיצות
אניווי, כמו שאמרתי.. סיכום שבועי.. האמתי יצא לי לשמוע קצת 30 בשבועיים האחרונים וזה התחזיר לי כאלה נוסטלגיות, שלא לדבר על זה שהחל מיום שני אני ועוד כמה וכמהאנשים מרישמי, הולכות לספור שנה לסיבוב הופעות באנגליה. ש נ ה. אתן קולטות מה זה?! איך הזמן טס לנו הא? אז הנה הנה השאלון, אני יפסיק לבלבל במוח השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

etmiys

New member
../images/Emo113.gifאני!!../images/Emo113.gif

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30:eek:ld blues song
שיר השבוע: summertime- Janis Joplin & Jimmy Hendrix
להקת השבוע:Iron Maiden
אלבום השבוע:Smash Hits- Jimmy Hendrix
מאכל השבוע:חג'פורי!! משהו מגניב כזה של גרוזינים בפריסת שחרור של מישהי מהבסיס... גם לבבות גומי חייבים להכנס לכאן..
משהו טוב שקרה השבוע:ראיתי מישהו שלא ראיתי המון זמן. חבל שאני לא יכולה לראות אותו בתדירות קצת יותר גבוהה.
משהו רע שקרה השבוע:יש לי מפקדת פסיכופתית. מצד שני- ידעתי את זה מזמן.
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:"G.P ASS!!"
אתר השבוע:myspace
ספר/סרט/סדרת השבוע:תמרות עשן
תמונת השבוע :אני לא פטריוטית, ובדרך כלל זה ממש לא עושה לי את זה, אבל כנראה שכל העיסוק בזה ממש מקרוב בזמן האחרון גרם לתמונה הזו לגעת בי. חוצמזה שהיא מהממת.. השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:שיגמר. ושיהייה כיף בשטח.
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):שלא יהייה כיף בשטח ואני אהייה תקועה עם זה עד סוף השבוע..

adiiiXD

New member
שניה ../images/Emo13.gif

כשייצא האלבום יהיה טוב
השבוע שהיה: רגוע ונחמד שיר השבוע של 30: from yesterday שיר השבוע: read my mind- the killers להקת השבוע: coldplay אלבום השבוע: - מאכל השבוע: הרבה עוגות יומולדת, כנ"ל השבוע
משהו טוב שקרה השבוע: לא היו שום מבחנים משהו רע שקרה השבוע: לא עשיתי בו כמעט כלום ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: " היום ימולדת היום יומולדת היום יומולדת ל...." אתר השבוע: youtube! ספר/סרט/סדרת השבוע: עמודי תבל- קן פולט תמונת השבוע : - השבוע שיבוא: גגגאאד איזה שבוע ! משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: סיור לת"א וטיסה לנאס"א ווורלד דיסני !!! ייאי ^ משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שאני אמות בטיסה [?] סתם סתם, שהטיסה תתבטל או משהו ..

Rock Terri

New member
ME ME ME!!!

השבוע שהיה: נחמד ביותר! שיר השבוע של 30: Buddha for Marry שיר השבוע:Skillet- Rebirth להקת השבוע: Skillet אלבום השבוע:Skillet- Comatose מאכל השבוע:... אין. משהו טוב שקרה השבוע:היומולדת של חברה שלי משהו רע שקרה השבוע:לא היה ממש... אולי הזאתי שאני נורא שונאת שגם הייתה ביומולדת של חברה שלי... ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: בשיעור פיזיקה- המורה: "וכשהקרניים מקבילות אז לא נוצרת דמות" אני: "אז בעצם ערפדים משדרים קרניים מקבילות??? זה הסוד הגדול שלהם???" לא יודעת מה לקחתי באותו היום XD אתר השבוע: animecrazy.net ספר/סרט/סדרת השבוע: Celeb to Binbo Taro תמונת השבוע : זהו קושקה, חתול פרסי ממש ממש חמוד שענברושקה מצאה ברחוב. אם מישהי רוצה לאמץ אותו אצן מוזמנות לכתוב לי מסר. יש לי עוד מלא תמונות שלו, אם תרצו השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שאחרי הבגרות בתנ"ך אני סוף סוף אוכל להמשיך את הסיפור שאני מתכוונת להוציא לאור... מתישהו משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): הבגרות בתנך. איכסה ~ויקי קושקה ===================================================>

i am777

New member
../images/Emo89.gifאלוהה../images/Emo90.gif

מה שלומכם? ולשאלון! השבוע שהיה: סביר , בשישי היה מאוד כיף חברה שלי נגמר לה המלווה אז יכלנו לנסוע עם האוטו ,נחמד מאוד.. שיר השבוע של 30: (30Seconds To Mars - Buddha for Mary (unofficial שיר השבוע: Leona Lewis - Run להקת השבוע: X אלבום השבוע:X מאכל השבוע: הום-=רייז , פיצה , שניצל מאמא עוף..(טעים!) משהו טוב שקרה השבוע: הכרתי חבורת אנשים מדהימים ומצחיקים משהו רע שקרה השבוע: תעודה...
.......ממש עצוב לי ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: חברה שלי : אני בוחרת בש"ס!, אני:ואללה..., למה?" חברה: כי הפירוש של שס זה שבוע סוףףףף"....אני:"כן........" אתר השבוע: יוטיוב ספר/סרט/סדרת השבוע: בולט! - מי שלא ראה - חייב! תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: יש לי איזה משהו....(קצת אישי)....מקווה שזה יהיה מצויין
לי משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): אני תמיד לא יודעת מה לענות כאן....

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|

אפשר לעשות "זהה את הסלב" ולשבש תמונה של מפורסמ\ת (שחקן\ית,להקה וזמר\ת וכו'..) ועוד.. אפשר לחטט בפורומים אחרים והעתיק מהם בפינות XDD השבוע שהיה:חביב .. = \ שיר השבוע של 30:The kill שיר השבוע:Hawthorne Heights - Ohio Is For Lovers להקת השבוע: all time low אלבום השבוע: אין . מאכל השבוע:שניצל תירס וקרמבו
משהו טוב שקרה השבוע:לא משהו מיוחד .. משהו רע שקרה השבוע:הייתה לי פגישה אם היועצת ואני לא ידעתי איך היא מגדירה מילים אז אמרתי דברים לא נכונים כנראה ויצאתי מטוטמת ואבא שלי לא מדבר איתי >< ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: המורה:הנה זה האשכים מבפנים ילד מהכיתה שלי:של הבנים או של הבנות? ~אידיוט XDDDD~ ~הרצאה על אכילה נכונה או משהו כזה ..~ המרצאה:"את מכירים ת'שיר פיפי צהוב זה עכחעגח בצופים? כולם:"הא? אהה כןן \בטח ~וכו'..~ המרצאה:"נוו פיפי צהוב זה לא טוב,פיפי שקוף אתה אלוף,פיפי לבן המצב מצוין,פיפי כתום המצב האיום ~זה החלק הפחות מצחיק ..~ המרצאה :"ממשיכה :פיפי אדום ..." ילדה:"פיפי אדום את במחזור" ~XDDDDDD~ ילד:"פיפי שחור אתה טחור" ~XD~ _________________ המרצאה:"אתם יודעים מה קורה לנו בלילה?" ילד:"ק \ טרי לילה!!"מי שלא יודעת זה חלום רטוב .. ומי שעוד יותר לא יודע הוא אידיוט XDDD XDDDDDDDD _____________ בהמשך ההרצאה .. היתה יציאה הכי סתומה בעולם XDD ~ טוב לא ממש..~ ילד:"ברמת השרון יש ת'הומלסים הכי עשירים .. " אתר השבוע:יוטיוב D: ספר/סרט/סדרת השבוע: חברים XD תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:ללכת לדיזינגוף ולא ידוע מתי >< משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):שאני לא יצאה מהבית ><

למעלה