BuddhaForScarlett
New member
סיכום שבועי ../images/Emo9.gif
אולי הלהקה נעלמה, אבל אנחנו לא... ועדיין צריך להתעדכן קצת במה שקורה. כן, קצת מבאס שאין ממש עדכונים מהם,ואז הכל נהיה כאן קצת.. שומם, כי תכל'ס... על כמה דברים כבר אפשר לדבר ועל איזה דברים שקשורים בלהקה כבר לא דוברו כאן? אני מניחה שזאת תקופה כזה של כל פורום.. פשוט יצא לי לחשוב על זה יותר עכשיו כי אני רואה את כאן הודעות פרסום של כל מיני להקות בולט, פוב.. ואני תוהה אם לקדם גם את שלנו, אבל קצת קשה לקדם להקה שכרגע, כל כך שקטה שזה פשוט משפיע גם עלינו.. למישהו מכם יש רעיונות לשרשורים ודברים כאלה?.. כי אני אובדת עיצות
אניווי, כמו שאמרתי.. סיכום שבועי.. האמתי יצא לי לשמוע קצת 30 בשבועיים האחרונים וזה התחזיר לי כאלה נוסטלגיות, שלא לדבר על זה שהחל מיום שני אני ועוד כמה וכמהאנשים מרישמי, הולכות לספור שנה לסיבוב הופעות באנגליה. ש נ ה. אתן קולטות מה זה?! איך הזמן טס לנו הא? אז הנה הנה השאלון, אני יפסיק לבלבל במוח השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):
אולי הלהקה נעלמה, אבל אנחנו לא... ועדיין צריך להתעדכן קצת במה שקורה. כן, קצת מבאס שאין ממש עדכונים מהם,ואז הכל נהיה כאן קצת.. שומם, כי תכל'ס... על כמה דברים כבר אפשר לדבר ועל איזה דברים שקשורים בלהקה כבר לא דוברו כאן? אני מניחה שזאת תקופה כזה של כל פורום.. פשוט יצא לי לחשוב על זה יותר עכשיו כי אני רואה את כאן הודעות פרסום של כל מיני להקות בולט, פוב.. ואני תוהה אם לקדם גם את שלנו, אבל קצת קשה לקדם להקה שכרגע, כל כך שקטה שזה פשוט משפיע גם עלינו.. למישהו מכם יש רעיונות לשרשורים ודברים כאלה?.. כי אני אובדת עיצות