סיכום שבועי

סיכום שבועי../images/Emo9.gif

השיר שעשה את השבוע שלכם: תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע: הספר שעשה לכם את השבוע: החוויה שעשתה לכם את השבוע: החוויה שהרסה לכם את השבוע: התמונה של מיה שעשתה לכם את השבוע: מסר לאומה: *קרדיט לפורום רן דנקר עם שינוי קטן*

עונה../images/Emo3.gif

השיר שעשה את השבוע שלכם: Evanescence - Call Me When Your're Sober תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע: השיר שלנו
אה וחנה לסלאו של היום
הספר שעשה לכם את השבוע: לא קראתי השבוע חח החוויה שעשתה לכם את השבוע: אממ לא היה משהו מיוחד החוויה שהרסה לכם את השבוע: אני במחזור
התמונה של מיה שעשתה לכם את השבוע: אין.. מסר לאומה: תאכלו - זה בריא!

SHANIELICIOUS

New member
../images/Emo8.gifעונה../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

השיר שעשה את השבוע שלכם:GIRLFRIEND של אבריל לאבין שיר שולטטט
תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע:
מועדון לילוש הספר שעשה לכם את השבוע:
הספר מתמטיקה היה חבר שלי השבוע החוויה שעשתה לכם את השבוע:
מסי מסי תעשה לי חולצה עם הגדשה
החוויה שהרסה לכם את השבוע:
הידעיה ששבוע הבא כולו רק מבחנים שלא עשיתי שהייתי בחול
התמונה של מיה שעשתה לכם את השבוע:http://web.msn.co.il/NR/rdonlyres/esz5keoobbbsyn4vw26zniywxtz2isjpg6kenuazkxi5z2paiqrmyjrqbp3rs36l2d36jkimj5gysf/se-mia.jpg זה סאן ואל קאם אאוט טומורו
מסר לאומה:
מיה דגן שליטה

idanias

New member
עונה../images/Emo3.gif

השיר שעשה את השבוע שלכם:Evanescence-Your Star תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע:אמממ לא יודעP: הספר שעשה לכם את השבוע:איכ ספרים החוויה שעשתה לכם את השבוע:אין משהו מיוחד החוויה שהרסה לכם את השבוע:הבשורה שיש לי 5 שליליים
התמונה של מיה שעשתה לכם את השבוע:חחח מה שאורפז הביאה:] מסר לאומה:אוונסנס שולטים לא משנה מה יקרה!@324253454543

מסכמת ..

השיר שעשה את השבוע שלכם: Famous Last Words ו Girlfriend תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע: אממ לע דעת הספר שעשה לכם את השבוע: אין .. החוויה שעשתה לכם את השבוע: לא יכולה לחשוב על אחת כזאת עכשיו
החוויה שהרסה לכם את השבוע:
התמונה של מיה שעשתה לכם את השבוע: כל תמונה שלה .. מסר לאומה: תחיו כל עוד אפשר
ותנצלו את זהה

עונה

השיר שעשה את השבוע שלכם:מבול-קרן פלס תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע:24 הספר שעשה לכם את השבוע:אין החוויה שעשתה לכם את השבוע:אין החוויה שהרסה לכם את השבוע:המחלה שלי התמונה של מיה שעשתה לכם את השבוע:אין מסר לאומה:תסעו לאט!!!!

spukipuki

New member
:] ../images/Emo203.gif

השיר שעשה את השבוע שלכם: breakfast at tiffany's תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע: פרייז'ר XDD הספר שעשה לכם את השבוע: לא קוראת :/ החוויה שעשתה לכם את השבוע: דודה שלי באה מארה"ב ^____^ החוויה שהרסה לכם את השבוע: מבחן בביולוגיה XDD התמונה של מיה שעשתה לכם את השבוע: וואו, אממ, הרבה מסר לאומה: אל תיישבו על קקטוס

Amaia17

New member
עונה :]

השיר שעשה את השבוע שלכם: nickelback-hew you remind me תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע: לא יצא לי לראות כ"כ הרבה טלויזיה , אבל מועדון לילה :] הספר שעשה לכם את השבוע: לא קראתי
החוויה שעשתה לכם את השבוע: הנסיעה לצילומים של מועדון לילה לכל המגמה . היה פאנן לאללה . ושקיבלתי 90 בבגרות D: החוויה שהרסה לכם את השבוע: ממ , מזג האוויר :-\ התמונה של מיה שעשתה לכם את השבוע: התמונה שצילמתי מהצילומים ( יש סיפור מאחורי התמונה
) מסר לאומה: שימו גי'ל בפוני ותהיו בקשר טלפוני :)

למעלה