=+=סיכום שבועי=+=

orianush

New member
=+=סיכום שבועי=+=

שיר השבוע שלכם:
בילוי השבוע: |אבטיח סרט/תוכנית/סדרת השבוע:
תמונת השבוע:
עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו:
תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם?
משהו שהרס לכם את השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:
פגשת את יוסי השבוע? איך היה?

1mayush

New member
../images/Emo105.gif ../images/Emo55.gif ../images/Emo15.gif ../images/Emo204.gif ../images/Emo110.gif

שיר השבוע שלכם: "הבוקר יאיר" - שירה גבריאלוב
בילוי השבוע: הייתי בקניון 3 פעמים
סרט/תוכנית/סדרת השבוע:
תמונת השבוע:
עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו:
תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם?
משהו שהרס לכם את השבוע: מזל, לא היה כזה
הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: כ
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: סטייג' .. ומסיבה ..
פגשת את יוסי השבוע? איך היה? לא .. בקרוב אני מקווה [=

saray 19

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע שלכם: נוצה ברוח בילוי השבוע: |אבטיח סרט/תוכנית/סדרת השבוע: סדרה - סאם סון המתוקה וסרט הסודות! תמונת השבוע: עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: - - - תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? כל מה שתיכננתי השבוע לא יצא לי .... משהו שהרס לכם את השבוע: הכל היה מושלם תודה לאל הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: חברות שלי.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שיהיה לי קצת פחות עבודה ויותר זמן לעצמי פגשת את יוסי השבוע? איך היה? - - - - -

"ואולי יבוא יום, ונהפוך שוווים...."

שיר השבוע שלכם:תישאר-הילה זיתון בילוי השבוע:יום שלישי-אחים שלי לקחו אותי לקרטינג ואחרי זה לאכול וופל בלגי.. סרט/תוכנית/סדרת השבוע:האנטומיה של גריי תמונת השבוע: עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו:צופים-תנסו פעם אחת ואתם רק תרצו לחזור שוב תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם?אמ...לא זוכרת משהו שהרס לכם את השבוע:איזה אחת קרציה בצופים הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע:ריאתי הבורר-יש שמה קטעים ממש מצחיקים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שבוע הבא אני טסה..אבל אני ממש לא מתרגשת,אבל אני יודעת שיגיע היום אני ממש אתרגש פגשת את יוסי השבוע? איך היה? לא...

שgal0

New member
עונה../images/Emo26.gif

שיר השבוע שלכם: נגמר בחזרה - יפתח קרזנר(יפתי)
בילוי השבוע:וואלה לא הייה יש בגרויות...
סרט/תוכנית/סדרת השבוע:גבר מי שמטפלת
תמונת השבוע:
עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: נצלו ת'חופש
תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם?לבלות קצת
משהו שהרס לכם את השבוע: בגרויות
הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: קצרים
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: יתחיל החופש הגדול אחרי כל הבגרויות......
פגשת את יוסי השבוע? איך היה? וואלה לא

bu1li

New member
:]]

שיר השבוע: בינונימי-אריק ברמן בילוי השבוע:ים, פעמיים קניון והמווון צופים סרט/תכנית/סדרת השבוע: מבצע סבתא תמונת השבוע:- משהו שעשה לכם את השבוע ואתם רוצים להמליץ עליו:יםםם-כיףף מטורףףףף תכננתם לשות השבוע משהו ולא יצא לכם:אממ לא נראה לי משהו שהרס לכם את השבוע:להיפרד מהכיתה המדהימהה!!אני כל כך עומדת להתגעגע:((( הדבר שהכי הצחיק אתכם השבוע: הערסים באוטובוס משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:יום שבת הבא-להדריך בפעם הראשונהה! פגשת את יוסי השבוע?:הלוואי..חחח

למעלה