סיכום שבועי

שלי פאר

New member
סיכום שבועי

שיר השבוע של דודו- שיר השבוע לא של דודו- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- משהו מעניין-

שלי פאר

New member
יא הפורום לא זז לי

שיר השבוע של דודו- שיר השבוע לא של דודו- עידן יניב- את יפה מירי מסיקה- שלום לאמונות משהו שעשה את השבוע- הגבר שלי, המנהלת שלי, העבודה משהו שהרס את השבוע- החום והשיעמום בילוי השבוע- לישון...לישון...לישון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ממדיון בחינם תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-איבבבבב משהו מעניין-

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו- דבר פתוח והשיר העיראקי עם ברי סחרוף שיר השבוע לא של דודו- דנה עדיני - הסודות, כפיר אפשטיין - יש לך כוח, דנה אינטרנשיונל - לאב בוי, הדיסק של גוסטו, הדיסק של שרית חדד, אוהד בן אבי/מארינה מ. בלומין - בית ספר למשחק, מירי מסיקה - אסופים ועוד.. משהו שעשה את השבוע- ההופעה של הדורבנים וההופעה של כפיר אפשטיין והשיעור עם קרן משהו שהרס את השבוע- השיבוץ בצבא בילוי השבוע- הופעה של הדורבנים וכפיר אפשטיין סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה מה קניתם השבוע?- דיסק של רונית רולנד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מקווה שאוכל לבוא להופעה של קרן אבראשי תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- שלי משהו מעניין-

למעלה