סיכום שבועי :]

סיכום שבועי :]

בגלל שאני לא יודעת איפה דיללל [ \ : ] מוווווזר D = אז אפתח במקומה , שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע? שבת שלום בנות :)

../images/Emo94.gifבדיוק באתי לפתוח.

שיר השבוע? צל כבד - נדב קדמון. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הנצים. האלופה. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ספר: דרך עלמה. עיתון: ראש 1. חוויה שעברתם השבוע? יום הולדת לחני הנסיכה שלי :] הופעה של איל גולן. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? היום בערב אני הולכת לדודים שלי :) + לקנות בגדים עם סבתא : ) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? - מה קניתם השבוע? אייס שוקו. כרטיס רכבת D; מתנה עם הפורום הרשמי לחן :) אדם השבוע? חן !!! 3> - אני אוהבת אותך ילדה. דגדגני החרמן שלי :) והדוב שלי - שרית . ציטוט\סקופ\משפט השבוע? " בנ[נ]ות חרמניות " D =

שריתיXD

New member
D=

שיר השבוע? הילה זיתון-תישאר תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אין. סרט\סדרה\תוכנית TV? הנפילים. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום הולדת לחן :) משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ללכת מחר לקריוןD: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? להתחיל ת'קורס באנגלית ביום ראשון \ ; מה קניתם השבוע? מתנה לחן היפה:) אדם השבוע? דילב הדוב הכי שמן בעולםD= ציטוט\סקופ\משפט השבוע? איני יודעת O:

עונה+דילב אני יודעת שזה התפ]קיד שלך

אבל כולה פתחתי שירשור חשבתי שאת אצל סבתא , ולא תוכלי ליפתוח שיר השבוע? אין כוח לפרט תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? > אנוכי D= סרט\סדרה\תוכנית TV? מונית הכסף , כוכב נולד היום אחד נגד מאה ויותר חכם מתלמיד כיתה ו' ספר\עיתון\כתבה כלשהי? -- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הופעה של אייל :]]]]]!!11 ושעשיתי משהו , שידעתי שהוא יקרה ;] ואני מרגישה שלמה עם עצמי D = משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אממ כןן המון ( ; משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ישלי קורס:S מה קניתם השבוע? קניייתי אדידס יאיי D = אממ , עגילים מתנה לחן עם הרישמי אממממ ,,,,, אזרח ותיק מים ... אייס קפה , לאפה DD = ברדD: המוון אוכל :) וסיני , דיללב זה היה דוחה !11 חןן באשמך DD= אדם השבוע? הדר :) תודה חיימ'שלי ,!!11 חחנוווש ננההנתי הכי בעולם !:] ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "אם אתם לא שלמים עם עצמכם אל תעשו צעד משמעותי בחיים ואל תיקחו סיכון אבל ברגע שאתם שלמים עם עצמכם , תעשו את זה !!11" אווויזה כזה נכון "כווווולם פלורסנטים" והיו מלא מצחיקים אין לי כוח ליכתוב D:

lililulu

New member
עונה [:

שיר השבוע? שלומי בראל - אהבה בוערת, בית הבובות - אל תדאג, שבק ס' [
] - נופל וקם & תתקעו בחצוצרה תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אין סרט\סדרה\תוכנית TV? הנפילים, אולי הפעם ספר\עיתון\כתבה כלשהי? איפקטד מאשרום במעריב לנוער חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אתמול היה כיף לראות את כולם ויום שלישי על האש גם עם כולם היה כיף [: והיום נראה לי כלום בסוף משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שיגיעו כבר הכיתות לשנה הבאה גאד דמאט!!!! שמעתי שתקעו אותה בכיתת שאריותD; משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לא נראה לי שיש מה קניתם השבוע? נראה לי כלום אדם השבוע? חברה שלי, אמא ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "הוא נכנס לקנות שתייה ושאלו אותו אם הוא מדבר עברית כי חשבו שהוא ערבי" DDDDD: והיו עוד מלא היה אחד השבועות היותר מצחיקים של החופשXD

מסכמת [[:

שיר השבוע? כול השירים של דניאל בן חיים , חן אהרוני ושלומי בראל , וכמובן הבויז [: , 3> תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? => סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה [: ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? עשיתי עגיל באף [: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום רביעי = בריכה עם חברות , [: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? = מה קניתם השבוע? שרשרת , עגיל , וסלט יווני D= אדם השבוע? הדר [: , וחברה שלי [: ציטוט\סקופ\משפט השבוע? " שאתה מכיר את הבנאדם שמכניס את האושר הכי גדול לחיים שלך , אין לך מושג איזה חושך הוא ישאיר שהולא - י ל ך ! , @ $ "

../images/Emo141.gifעונהההה=]

שיר השבוע? שיר שדודה שלי וחברה שלה המציאו:D תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?מאתמול אחרי עכוווו====> סרט\סדרה\תוכנית TV?אממממ נמלטיםםםםם!!!!! ספר\עיתון\כתבה כלשהי?לא=\ חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אייל גולן=]בטייילת מייקל לואיס אבל לא היתי בהופעה חח ואתמול בעכו הכי כיף היה! משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?עוד ועוד הופעותתתת
אה ול-15 לחודש! משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?לתשובה שלילית מאיזה משו:| מה קניתם השבוע?אממ שרשרת שחורה ארוכהההה!
אדם השבוע?מורקה שלי בת דודה שלי ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"אין הגיון באהבה אליך"השלט במשחק של בייתר הענק של ידיד שלי
עזבו לא תבינו:D

MaStuLa76

New member
"..לו רק היה ניתן להשיב אלי,את אהבת נעוריי.."

שיר השבוע? טוקיו הוטל - אהבה מתה. מטרופולין ודנה עדיני - אין לי מקום . פיטר רוט - צחוק הגורל. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אהבת חיי
סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה (:) ספר\עיתון\כתבה כלשהי? סופשבוע. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? חחח נסעתי לדודים בצפת .. [: חן נדנדה אותי וכמעט הרגה אותי
ממש חוויה ]: ושיחות מעניינות עד מאד עם עמית D; משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? סוד
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?
מה קניתם השבוע? שמלה + טייצ' . ארטיק,ארוחה במק' . [: אדם השבוע? רותם הסקסית 3> [תודה על הכל
] דגדגני הזנותי
עמית התחמנית
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "שימי לו גקלוביץ במקום מים בנרגילה וטעם מנטה הוא נחנק ומת"
-- ' ומולי ישב יניב מכוער חננה אחד מהכיתה שלי ! D: אז אמרתי לו "יניב תוריד ת'ראש !!" אז הוא עשה בכוונה והתיישר כזה שאני לא יראה ! אז צעקתי למורעה "הינדדדדדדדה תיראי יניב בכוונה מתרומם שאני לא יראה !!!!" '

../images/Emo204.gif עונה D=

שיר השבוע? בועז מעודה - אל תכעסי זה לא אסון, בועז מעודה - ילדותי השנייה, כל השירים של דנידין בן חיים [[; תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד, האלופה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? מעריב לנוער חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? נמנמנמנ ... משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ^^ משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כלום . מה קניתם השבוע? מעריב לנוער D; אדם השבוע? אדם יוסף, דניאל בן חיים
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? נמנמנ ... אין P;

איזה תור ארוך למקלחת יאללה :/

שיר השבוע? כל מיני לא זוכרת חעD= תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? חחח XD סרט\סדרה\תוכנית TV?האלופה, רובוטריקים ועוד מלאא!! ספר\עיתון\כתבה כלשהי?צמרמורת חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הייתי עם בני דודים שלי בסרט ופעמיים בים
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שבני דודים שלי יסעו
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?= מה קניתם השבוע?מתנה לאחותי, חולצות,ג'ינס ומגנום מריר :] אדם השבוע?נופר,מיכל,אוראל,שני..בני דודים שלי,אבא שלי ו..זהו
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?-

איזה תור ארוך למקלחת יאללה :/

שיר השבוע? כל מיני לא זוכרת חעD= תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? חחח XD סרט\סדרה\תוכנית TV?האלופה, רובוטריקים ועוד מלאא!! ספר\עיתון\כתבה כלשהי?צמרמורת חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הייתי עם בני דודים שלי בסרט ופעמיים בים
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שבני דודים שלי יסעו
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?= מה קניתם השבוע?מתנה לאחותי, חולצות,ג'ינס ומגנום מריר :] אדם השבוע?נופר,מיכל,אוראל,שני..בני דודים שלי,אבא שלי ו..זהו
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? נופר מיכל אוראל ושני ?! אני אוהבת אותכן 3>

../images/Emo108.gifעונה=]

שיר השבוע? Ashley Tisdale - Be Good To Me תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?-->
סרט\סדרה\תוכנית TV?פבלו ואנדראה,רק אתה,החיים היפים של זאק וקודי. ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ויוה פלוס.. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?איןן... משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?יום ראשון-בת דודה שלי חוזרתתת!!! יום חמישי-ההופעה של הגיים בויז באשקלון בע"ה.. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?אין.. מה קניתם השבוע?אממ...כלום.. אדם השבוע?שרון,באטיסטה,קול ודילן ספראוס,נופר והדר.(יש עוד מישו\מישהי ושכחתי מי כשאני יזכר אני ירשום) ציטוט\סקופ\משפט השבוע?--

חן XD

New member
עונה .

שיר השבוע? אני שר בשבילך-אופיר. שבי בר-בת צוענייה. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד הישרדותת נגמר ): ספר\עיתון\כתבה כלשהי? \: חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?יום הולדת נחמדת.וחתונה של בן דוד שלי :] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אממ כלום. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כנ"ל מה קניתם השבוע? חולצה,ג'ינס , שרשרת,נעלי אדידס חעחעחעח אדם השבוע? כולם.חחח ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "אנה הבונהההההההה" "אווי יש לה את נוי במסנג'ר!" "ישהו אותי מהפורום \: " "לא זאת אנה אברמוביץ'" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עונה.../images/Emo105.gif

שיר השבוע? מכונת השירים הגדולה - כל האלבום. וכל האלבום של עידן רייכל. שלום חנוך-אהבת נעוריי. והשירים של אביב ונינה וגבסו מניצנים . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? הוא כ"כ מלך. סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד דה. ! DDD: מי שלא מצביע לנדב הוא טיפש. :) משפחת סימפסון-הסרט. שרק 3. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לא. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הו ! כןכןכן יש ויש. בשפיים היה כל כך מצחיק D= שכנעתי אנשים להצביע לנדבי
חחחחחחחחחחחחחח ובמגלשה צעקתי שיצביעו לו D: כל שפיים שמעו XD נאמ. ואז יום שלישי ניצנים !! מילה שלי, אין דברים כאלה. זה כזה כיף. ג'וני הדביל הזמין אותי למשפחת סימפסון XDDD והיום ימית 2000. אה וגם הלכתי לבריכה של חני ^_______^ משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? חנה בננה עושה מסיבת בריכה ! D: לג'וני יש יומהולדת :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אין. מה קניתם השבוע? ארטיקים. D: כפכפים, טייץ ו-3 גופיות. אדם השבוע? ירדני, שירק שלי, עומרי וג'ון. אה ואביב גפן האגדי! למרות שהפלייליסט היה כ"כ עצוב בהופעה |: אוף. ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "תחשבו על מישהו שאהבתם ומת לכם. ואזז... "לא הספקתי לומר לך שלום,שירי לי שיר עצוב." אביב חולה נפש!!!11111 DDDDD: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo126.gifעונה . [:

שיר השבוע? כול מיני . :) תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אינלי כוח . P = סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד . [: ספר\עיתון\כתבה כלשהי? כתבה על משה פרץ . :) חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום חמישי , שני .. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? מחר בע"ה - ים המלח . P; משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? יום שלישי בערב - אני חוזרת .
מה קניתם השבוע? האמת שאני לא זוכרת ,, D; אדם השבוע? הראליק .
הדר .
אוראל .
1417 .
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? --- שבוע טוב . [:

למעלה