++סיכום שבועי++

orianush

New member
++סיכום שבועי++

שיר השבוע שלכם (לא חייב של שלומי):
בילוי השבוע:
סרט/תוכנית/סדרת השבוע:
תמונת השבוע:
עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו:
תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם?
משהו שהרס לכם את השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:
פגשת את יוסי השבוע? איך היה?

אניי

שיר השבוע שלכם (לא חייב של שלומי): את יפה בילוי השבוע: אילת? סרט/תוכנית/סדרת השבוע: לרדת בגדול הגמר תמונת השבוע: אחרי זה אולי אני ישים עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: אממ היו מלא תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? ת'אמת שלא.. משהו שהרס לכם את השבוע: לא יודעת.. הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: חחח באילת? משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אממ ההופעה של הראל פגשת את יוסי השבוע? איך היה? לא..

orianush

New member
זה אמור להיות לא חייב של יוסי לא שלומי חח

בטעות.. כי העתקתי.. שיר השבוע שלכם (לא חייב של יוסי): "באה אליי"- הראל מויאל, "אהבה ראשונה"- דודו אהרון, ,מרגיש"- מורן קריתי בילוי השבוע: הופעה של שלומי שבת סרט/תוכנית/סדרת השבוע: אין.. תמונת השבוע: -- עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: שיחת טלפון משלומי שבת וההופעה חח תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? לא משהו שהרס לכם את השבוע: הפסיכומטרי הזה.. הרוס לי את כל השבועות.. הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: חח שלומי הוא אחד המצחיקים חח משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אממ... הופעה של הראל בירושלים, הילה חוזרת מפולין.. פגשת את יוסי השבוע? איך היה? לא..

saray 19

New member
אני...

שיר השבוע שלכם (לא חייב של יוסי):באה אליי - הראל מויאל \mi vida eres tu- rogelio martihes בילוי השבוע:בטיילת של תל אביב... סרט/תוכנית/סדרת השבוע: טלנובלה- רק אתה תמונת השבוע: עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: - תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם?- משהו שהרס לכם את השבוע: - הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: - חברות שלי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: - - - פגשת את יוסי השבוע? איך היה? - - -

שgal0

New member
עונה...

שיר השבוע שלכם (לא חייב של יוסי):"כמה חסר לי" יציק שמלי בילוי השבוע:עבודה:( סרט/תוכנית/סדרת השבוע: שישי הפוך תמונת השבוע: עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו:לישון!!!!!!!!!!!!!!! תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם?אילת:( משהו שהרס לכם את השבוע:עבודה הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: איך פרסי מגיש גלידה??.................... ב----אפרופו משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: עבודה חחחח פגשת את יוסי השבוע? איך היה?וואלה .....לא

למעלה