סיכום שבועי

סיכום שבועי

שיר השבוע שלכם?
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
מאכל השבוע שלכם?
בילוי השבוע שלכם?
ציטוט השבוע שלכם?
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:
פאדיחת השבוע שלכם? שבוע נעים לכולם

1mayush

New member
../images/Emo221.gif

שיר השבוע שלכם? "אם זאת האהבה שלך" - מירי מסיקה תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
מאכל השבוע שלכם?
בילוי השבוע שלכם?
ציטוט השבוע שלכם?
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: כל מיני משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ים עם מלאא חברים.. לפני שחוזרים ללמוד פאדיחת השבוע שלכם? דפקתי ת'ראש במדף זכוכית בחנות נעליים בקניון.. עבר בצלקת קטנה שלא רואים בגלל השיער למזלי

../images/Emo192.gifאני

שיר השבוע שלכם?''יונתן שפירא''-איה כורם תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: מהיירספריי משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- high school musical 2 סרט בהחלט שווה להורדה! מאכל השבוע שלכם?-תפוחי אדמה אפויים בילוי השבוע שלכם?מוזיאון ישראל+גמ''ח(זה לא ממש בילוי אבל זה הדבר הכי מענייןשהיה לי השבוע ציטוט השבוע שלכם? אין דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:שטיפת כלים(סוף סוף בלי לשטוף) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שיהיה עוד יותר טוב פאדיחת השבוע שלכם-לא היה(אהה. גיליתי שחברה שלי מהכיתה היא בת דודה של בועז מעודה איזה פאדיחות וכתבתי עליו סתם משהו מעליב בבלוג שלי)

shay08

New member
../images/Emo42.gif

שיר השבוע שלכם? וואי היו ממש מלא תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: תמונת האלבום החדש של ניקול
משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- שעת שיא 3
אחד הסרטים המצחיקים ביותר !! מאכל השבוע שלכם? אמממ .. הרבה אוכל
בילוי השבוע שלכם? בר מצווה, עליה לתורה ושבת חתן! ציטוט השבוע שלכם?
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: היה שבוע מושלם 555 משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אין משהו מיוחד פאדיחת השבוע שלכם? בבר מצווה.. שתיתי ודיברתי קצת שטויות

למעלה