=~=סיכום שבועי=~=

orianush

New member
=~=סיכום שבועי=~=

שיר השבוע שלכם: בילוי השבוע: סרט/תוכנית/סדרת השבוע: תמונת השבוע: עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? משהו שהרס לכם את השבוע: הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פגשת את שלומי השבוע? איך היה?

orianush

New member
../images/Emo27.gif

שיר השבוע שלכם: "אבא" בילוי השבוע:-- סרט/תוכנית/סדרת השבוע:-- בקושי ראיתי טלוויזיה השבוע.. תמונת השבוע:
עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: הפגישה עם שלומי תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? לא משהו שהרס לכם את השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: חחחח שלומי, יש לו יציאות כאלה... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פגשת את שלומי השבוע? איך היה? כן, היה מאוד כיף!

אני חח

שיר השבוע שלכם: אממ "ואני מול עצבך" זה שיר כזה יפההה בילוי השבוע: לא יצא כ"כ חח סרט/תוכנית/סדרת השבוע: הדבר הגדול הבא תמונת השבוע: אחרי זה אולי אני ישים עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: אממ לא משו מיוחד.. תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? לישון? משהו שהרס לכם את השבוע: לא יודעת.. הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: ממ חברה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: חג חח פגשת את יוסי השבוע? איך היה? לא..

למעלה