הסיכום השבועי שלי, בקצרהההההההההההההה
ברגע שהחלטתי לעשות שינוי בגישה שלי, לצאת ממצב של דיכדוך קל לנמרצות , לפעילות, לחזרה מלאה לחיים, ואף לחזור פה לפורום, היקום זימן עבורי את כל טוב מהשפע שיש בו, אני רק הייתי צריכה להיות זמינה לקבל, ברגע שהרגשתי שאני ראויה והרשתי לעצמי, הדברים זרמו אליי והגיעו בזה אחר זה, מלהכיר חברים חדשים שהתמגנטו אליי כמו בכוח בלתי מוסבר, ומבילויים מהנים וכייפים שהיו לי השבוע לאחר שזמן רב לא יצאתי וביליתי, ומתחושה פנימית כזאת שבעסק הקטן שלי הכל יסתדר ויתאושש, וזה מבחינתי הכי חשוב, הידיעה שלי והמחשבה שלי שהכל יהיה נפלא ויסתדר, אני סמוכה ובטוחה שהיקום היקר ימצא עבורי את הדרכים באופן המדוייק ביותר שיסתדרו עבורי, אני זמינה ופתוחה לכל, כך שהכל פתוח עבורי.... חוצמזה, כאן בפורום- הסיכום הקצר שלי- חבלזזזזזזזזז, איזה אנשים גם הישנים וגם החדשים מדהימים, כל אחד בדרכו שלו מנסה לחקור וללמד כיצד הסוד ישפיע ויעזור עבורו ועבור כולנו, מדהים, חברה , להמשיך להאמין, והניסים מתרחשים.אין דרך אחרת טובה יותר מגישה חיובית ואופטימיות ולהאמין בעצמך,יחד עם פעולות ממוקדות להגשמת המטרות, כל דרך אחרת שניסיתי לא עבדה לטובתי.חישבו חיובי.