סיכום שבועי

kikona126

New member
סיכום שבועי

מישהו רוצה לסכם את השבוע שעברנו? מבחינת הפורום - אילו דיונים היו ומה היה מעניין? מבחינת הגולשים - מי עבר/ה התקדמות? מבחינת השנה - איך אנחנו מתכוננים לשנה החדשה?

MAGIC39

New member
הסיכום השבועי שלי, בקצרהההההההההההההה

ברגע שהחלטתי לעשות שינוי בגישה שלי, לצאת ממצב של דיכדוך קל לנמרצות , לפעילות, לחזרה מלאה לחיים, ואף לחזור פה לפורום, היקום זימן עבורי את כל טוב מהשפע שיש בו, אני רק הייתי צריכה להיות זמינה לקבל, ברגע שהרגשתי שאני ראויה והרשתי לעצמי, הדברים זרמו אליי והגיעו בזה אחר זה, מלהכיר חברים חדשים שהתמגנטו אליי כמו בכוח בלתי מוסבר, ומבילויים מהנים וכייפים שהיו לי השבוע לאחר שזמן רב לא יצאתי וביליתי, ומתחושה פנימית כזאת שבעסק הקטן שלי הכל יסתדר ויתאושש, וזה מבחינתי הכי חשוב, הידיעה שלי והמחשבה שלי שהכל יהיה נפלא ויסתדר, אני סמוכה ובטוחה שהיקום היקר ימצא עבורי את הדרכים באופן המדוייק ביותר שיסתדרו עבורי, אני זמינה ופתוחה לכל, כך שהכל פתוח עבורי.... חוצמזה, כאן בפורום- הסיכום הקצר שלי- חבלזזזזזזזזז, איזה אנשים גם הישנים וגם החדשים מדהימים, כל אחד בדרכו שלו מנסה לחקור וללמד כיצד הסוד ישפיע ויעזור עבורו ועבור כולנו, מדהים, חברה , להמשיך להאמין, והניסים מתרחשים.אין דרך אחרת טובה יותר מגישה חיובית ואופטימיות ולהאמין בעצמך,יחד עם פעולות ממוקדות להגשמת המטרות, כל דרך אחרת שניסיתי לא עבדה לטובתי.חישבו חיובי.

סחטן

מאוד אהבתי את החתימה שלך

kikona126

New member
../images/Emo24.gif

ממשיכים תמיד להאמין!!! וכל יום מגלים הפתעות חדשות
אמרו משפט יפה לילדה של בת דודה שלי בגן השבוע, מאוד שמחתי לשמוע את זה כי אני חושבת להוסיף אותו לספר שלי
"בבית כנסת יש מלאכים, וכשיוצאים משם עם כל אחד מאיתנו יוצא גם מלאך, והוא בא איתנו הביתה ושומר עלינו, ושר לנו" ככה זה נשמע מפיה של ילדה קטנה. אבל יש במשפט הזה הרבה יותר. אני תמיד הסתכלתי על הילדים כמלאכים בלי כנפיים, אבל במקרה הזה המלאכים הם בעצם ההורים. או כל דבר אחד שמחזק את האמונה של הילדים שהם לא לבד... בכל מקרה הייתי צריכה איזה משפט בסגנון לספר שלי, והכי מצחיק זה שאיך שאני מתחילה לכתוב עולים לי כל כך הרבה רעיונות... שיש לי הרבה דפים במחברת עם הרבה רישומים שלא קשורים אחד לשני... זהו אז השבוע חזרתי לכתוב, אחרי תקופה ארוכה שלא כתבתי בה... החלטתי לקרוא לאחת הדמויות על שם מישהי שאני מכירה, חשבתי שהיא תגיב בשלילה לרעיון, אבל להפך היא התלהבה ולא הפסיקה לבקש ממני תודה. בכלל היא התלהבה שהדמות מזכירה אותה...

kikona126

New member
תודה! ../images/Emo24.gif

אני רק צריחה למצוא את הטיפ מנהלים שלי ואז, הכל יהיה טוב... יש לי נטייה לחשוב על רעיונות בזמן הנהיגה... ואני צריכה להקליט את זה, אבל לא מוצאת את התיק שזה היה בו....

kikona126

New member
תוספת

גילס 33 חזר עם הודעה מרגשת מומלץ להכנס ולקרוא! וכמובן שכולנו מאחלים רפואה שלמה

למעלה