סיכום שבועי

שלי פאר

New member
סיכום שבועי

שיר השבוע של דודו- שיר השבוע לא של דודו- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- משהו מעניין

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו- תריב אני אוטרוך שיר השבוע לא של דודו- britney spears - gimme more justin - lovestoned beyonce - listen vanilla sky - umbrella כפיר אפשטיין - אמונה כפיר אפשטיין - יש לך כוח משהו שעשה את השבוע- לא היה משהו מיוחד משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- עוד לא היה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם - הספר "פוקר שקרנים" מה קניתם השבוע?- "חברי לנארד" (ספר) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שום דבר תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- נועה משהו מעניין

שלי פאר

New member
:):):)

שיר השבוע של דודו- מעליות שיר השבוע לא של דודו- כל מיניי של עופר ניסים משהו שעשה את השבוע- לונההההההההההההההההההההה משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- לונההההההההההה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שנות ה70 (לא ראיתי) מה קניתם השבוע?- בגדים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- חכו שניה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- משהו מעניין-

למעלה