סיכום שבועי

סיכום שבועי

מה דעתכם שנעשה כל שבוע 'סיכום שבועי'? מודה שלקחתי את הרעיון מפורום אחר... -שיר השבוע של קולדפליי? -שיר השבוע לא של קולדפליי? -אלבום השבוע? -משהו טוב שעבר עליכם השבוע? -משהו רע שעבר עליכם השבוע? -תמונת השבוע? -שבוע טוב (-:

en li shem 7

New member
סיכום

-שיר השבוע של קולדפליי?אין -שיר השבוע לא של קולדפליי?radiohead - sulk -אלבום השבוע?the bends - radiohead -משהו טוב שעבר עליכם השבוע?הייתי כל השבוע האחרון עם החבר שלי כל יום.. -משהו רע שעבר עליכם השבוע?והיום הוא התגייס... -תמונת השבוע?אין -שבוע טוב (-: שבוע מצוין :)

Snorka01

New member
יואו! הדר!

חבר?! מתי זה קרה?! את רואה, זה באמת מוכיח שאנחנו לא מדברות כבר יותר מידי זמן. צרי קשר ומהר.

eietmo

New member
ok

-שיר השבוע לא של קולדפליי? je t'aim by LARA FABIAN . -אלבום השבוע? i dunno, michael buble i guess -משהו טוב שעבר עליכם השבוע? i bought my bf presents for our 2 years anniversary -משהו רע שעבר עליכם השבוע? my stomach hurts -תמונת השבוע? uh, something with pigs.

ליאני2

New member
מחר אני יענה.. מבטיחה חחח פשוט היום ואתמול

לא היה לי זמן =]]....

MushrooMush

New member
אממ זה היה מיזמן בפורום D:

אבל ממש מיזמן XD מה דעתכם שנעשה כל שבוע 'סיכום שבועי'? מודה שלקחתי את הרעיון מפורום אחר... -שיר השבוע של קולדפליי?fix you -שיר השבוע לא של קולדפליי?קניה וואסט stronger -אלבום השבוע?אממ אין D: {?@? -משהו טוב שעבר עליכם השבוע?אממ ~~ חחעעחע -משהו רע שעבר עליכם השבוע?אממ נהרס לי הפלאפון ואיןן לי כסףף ליחיות :/ -תמונת השבוע?אני D:

Snorka01

New member
../images/Emo13.gif

לדעתי זה רעיון מצוין, כבר ניסינו לעשות את זה אבל זה אפעם לא הצליח באמת חח.
שיר השבוע של קולדפליי? See You Soon
שיר השבוע לא של קולדפליי? מממ..Weezer - Island In The Sun
אלבום השבוע? These Streets - Paolo Nutini
משהו טוב שעבר עליכם השבוע? אממ..תחילת החורף. וההפגנה בכיכר רבין שהייתה ממש כיפית (למרות שבעיקרון היא לא הייתה השבוע). ושכל השיעורי ריקוד הלכו לי ממש טוב
משהו רע שעבר עליכם השבוע? ממ שקבעתי עם חברה ושכחתי ועכשיו היא שונאת אותי
תמונת השבוע? נחשוב עליכם.
שבוע טוב (-:
גם לך!

למעלה