=סיכום שבועי=

orianush

New member
=סיכום שבועי=

שיר השבוע שלכם: בילוי השבוע: סרט/תוכנית/סדרת השבוע: תמונת השבוע: עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? משהו שהרס לכם את השבוע: הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פגשת את גיא השבוע? איך היה? שבת שלום!

hili2006

New member
חח ראשונה?

שיר השבוע שלכם: because of you-קלי קלארקסון בילוי השבוע: טיול עם אבא ואחותי סרט/תוכנית/סדרת השבוע: פלוריסיינטה תמונת השבוע:
(הגעתי למסקנה הזו השבוע..) עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: קנו לי אולסטאר!! תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? כן.. להחזיר תצמי ללימודים משהו שהרס לכם את השבוע: הממ שומדבר..
הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: יש הרבה חוקים עם אבא ואחותי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: עוד שבוע ללכת עם האלוסטאר שלי..
פגשת את גיא השבוע? איך היה? הלוואי!

../images/Emo142.gifעוננה ../images/Emo73.gif

שיר השבוע שלכם:עד סוף עולם למי שמכיר בילוי השבוע:הממ קניון סרט/תוכנית/סדרת השבוע:הממ יש כמה תמונת השבוע:>> של גיא עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו:.. תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם?.. משהו שהרס לכם את השבוע:אין הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע:איןןן משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:לא יודעת אלוהים גדול חח פגשת את גיא השבוע? איך היה?הלוווווווווווואי א=מ=ן!

מסכמתת../images/Emo136.gif../images/Emo66.gif

שיר השבוע שלכם: בן ארצי- לחיות את החלום בילוי השבוע:אתמול כמה שתיתי חחח..
סרט/תוכנית/סדרת השבוע: תשוקת הנצים.. תמונת השבוע: --> אני חע..
עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: אממ אורטל כפעלייה.. היא לא בהמלצה.. חח תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? ממ הכל יצא.. משהו שהרס לכם את השבוע: היום העבודה.. :/ אני גמורה מעייפות והיום בלילה אני צריכה לצאת.. הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: אממ באה אלי חברה ולא זכרתי איך קוראים לה איזה לא נעים..! :/ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מחר המישחק של בי"תר אני הולכתת
ופגישה עם כל החברים מהכיתה ביום שלישי פגשת את גיא השבוע? איך היה? ממממ לא..!

SAPIROS5

New member
עונהה:] ושבתת שלום ניראה לי אני לא יהיה במחשב

שיר השבוע שלכם:איןן אחד חחח בילוי השבוע:אממממ לא משהו מיוחד חחח הלכתי קניתי בגדים סרט/תוכנית/סדרת השבוע:אממ החיים זה לא הכל תמונת השבוע:איןן עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו:אין תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם?לא משהו שהרס לכם את השבוע:אין הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע:לא זוכרת חח הרבה דברים אני כל היום צוחקת משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אין משהו מיוחד פגשת את גיא השבוע? איך היה?לא פגשתייי יבוא היום בעזרת השם..!!!

למעלה