../images/Emo79.gif
האמת שאני לא הכי זוכרת מה שמעתי השבוע. ממה שאני כן- יצא לי לשמוע את הסינגל האחרון של ניקלבק,
Rockstar, והוא פשוט מצויין! שמעתי אותו בלופים הרבה זמן והוא פשוט לא נמאס! עוד שירים טובים של ניקלבק: How You Remind Me (כמובן), If Everyone Cared ו Savin' Me (שממש כדאי גם לראות את הקליפ המקסים שלו בלחיצה קטנה
כאן, שאמנם הוא באיכות די גרועה אבל בTV הוא נראה פשוט מדהים ומרגש). עוד שיר שהושמע בלופים במחשב הוא
Forever Love של אנה נאליק, שהוא פשוט שיר מדהים! מה עוד? Newton Faulkner נשמע אחרי זמן רב שבו הוא רבץ על ההארד דיסק. הוא בהחלט חביב ומעולה והוא יישאר שם, כיוון שדיסק שלו לא יצא לי לראות בארץ ואמזון לא בא בחשבון (כרגע). היום רציתי לעשות סיבוב בכמה חנויות בת"א, אבל הגשם פוצץ את הבועה הזאת ויצא לי להיות רק בדיסק סנטר בדיזינגוף סנטר. קניתי שלושה דיסקים שאני ממש מרוצה מהם ובמחיר מצויין. השגתי את
Passing Stranger האחרון!!!!! (לפי מה שראיתי) ויצאתי משם עם חיוך על הפנים. עוד 2 דיסקים שגרמו לי לחייך כשיצאתי מהחנות:
Vehicles&Animals של אטלט, דיסק שאותו עוד לא יצא לי להכיר בכלל וקניתי אותו על בליינד בגלל הדיסק השני שלהם, Tourist, שנמצא בהזמנה. לדיסק האחרון שלהם רמזתי רמזים גדולים מאוד לחברים, ונשאר לחכות
. בדרך לקופה עיינתי בדיסקים שנמצאים ממש בתחילת החנות, ויש להם מחירים זולים כל כך. שם מצאתי EP של
רם אוריון, אמנם אמן שלא יצא לי להכיר כל כך אבל בהחלט שווא שמיעה. 'קר' הוא בהחלט EP חביב מאוד לאוהבי רוק ישראלי. אז אני חושבת שזהו... תודה לירן, שבזכותך יש לי עותק של פסינג סטריינג'ר ביד!!!