סיכום שבועי

סיכום שבועי

ושוב מגיע סוף השבוע אתם מוזמנים לחלוק איתנו את מה שהיה לכם השבוע העליות והמורדות המוזיקה והאלבומים שהשפיעו עליכם סיפורים וחוויות קליפים שעשו לכם את השבוע ובכלל מה שעולה לכם לראש

Miss Small Talk

New member
../images/Emo79.gif

האמת שאני לא הכי זוכרת מה שמעתי השבוע. ממה שאני כן- יצא לי לשמוע את הסינגל האחרון של ניקלבק, Rockstar, והוא פשוט מצויין! שמעתי אותו בלופים הרבה זמן והוא פשוט לא נמאס! עוד שירים טובים של ניקלבק: How You Remind Me (כמובן), If Everyone Cared ו Savin' Me (שממש כדאי גם לראות את הקליפ המקסים שלו בלחיצה קטנה כאן, שאמנם הוא באיכות די גרועה אבל בTV הוא נראה פשוט מדהים ומרגש). עוד שיר שהושמע בלופים במחשב הוא Forever Love של אנה נאליק, שהוא פשוט שיר מדהים! מה עוד? Newton Faulkner נשמע אחרי זמן רב שבו הוא רבץ על ההארד דיסק. הוא בהחלט חביב ומעולה והוא יישאר שם, כיוון שדיסק שלו לא יצא לי לראות בארץ ואמזון לא בא בחשבון (כרגע). היום רציתי לעשות סיבוב בכמה חנויות בת"א, אבל הגשם פוצץ את הבועה הזאת ויצא לי להיות רק בדיסק סנטר בדיזינגוף סנטר. קניתי שלושה דיסקים שאני ממש מרוצה מהם ובמחיר מצויין. השגתי את Passing Stranger האחרון!!!!! (לפי מה שראיתי) ויצאתי משם עם חיוך על הפנים. עוד 2 דיסקים שגרמו לי לחייך כשיצאתי מהחנות: Vehicles&Animals של אטלט, דיסק שאותו עוד לא יצא לי להכיר בכלל וקניתי אותו על בליינד בגלל הדיסק השני שלהם, Tourist, שנמצא בהזמנה. לדיסק האחרון שלהם רמזתי רמזים גדולים מאוד לחברים, ונשאר לחכות :). בדרך לקופה עיינתי בדיסקים שנמצאים ממש בתחילת החנות, ויש להם מחירים זולים כל כך. שם מצאתי EP של רם אוריון, אמנם אמן שלא יצא לי להכיר כל כך אבל בהחלט שווא שמיעה. 'קר' הוא בהחלט EP חביב מאוד לאוהבי רוק ישראלי. אז אני חושבת שזהו... תודה לירן, שבזכותך יש לי עותק של פסינג סטריינג'ר ביד!!!

העכביש2

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הו מיי פאקינג שיט הולי גאד!!!!!!!!!!!!!!#$%##%^@!!
זה הסיכום השבועי הכי טוב שקראתי אי-פעם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואגיב על הכל! קודם כל ניקלבק: אכן שיר טוב שלהם ("Rockstar") אבל אני הכי הכי אוהב את "Far Away" שלהם - ענק! "Forever Love" של אנה נאליק מעולה מעולה! אבל- לא להזניח את שאר האלבום המצויין שלה- "Wreck of the Day" שכולל רצועות לכל זמן.
Newton Faulkner - זמר משכמו ומעלה! השבוע שמעתי את האלבום שלו (אלבום השבוע שלי) והוא אדיר. בקרוב אכתוב עליו כמה דברים בנפרד ואתן עליו קצת יותר פוקוס (הדיסק שלו אגב- עולה 31 דולר!!!! באמאזון, וזה מאוד מאוד יקר). "Passing Stranger" - אלבום הבכורה של סקוט מתיאוז הוא ממומלצי אלבומי הפולק של 3 השנים האחרונות ללא ספק. אני שמח שבעקבות ההמלצה הספציפית שלי הלכת וקנית - הוכחת שאת אוהבת מוזיקה אמיתית וגם הרווחת דיסק גדול!
(אני קניתי אותו מאמאזון לשם השוואה לפני כ-7 חודשים ואת השגת אותו כאן בארץ במחיר הרבה יותר זול
). אז לסיכום: את גדולה!!!! (מותר לכתוב את השם שלך בפורום?
). את שומעת פשוט מוזיקה מעולה ואני שמח שיצא לי להמליץ לך על הרבה דברים שאת אוהבת!!

ואי לפני שנה וחצי ככה או יותר לא זוכרת

הייתי חורשת על אנה נאליק.. אבל הבעיה היא שהיא קצת חוזרת על עצמה

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif רק אתה וחתיכת שמיים

שירי השבוע שלי: Elbow - Forget Myself Newton faulkner - teardrop Newton faulkner - feels like home Newton faulkner - straight towards the sun Patrick Watson - Giver Patrick Watson - Luscious Life Patrick Watson - Man Under the Sea Bread - If Bread - Aubrey Bread - It Don't Matter To Me John Mayer - Say Lifehouse - Whatever It Takes Jack Johnson - If I Had Eyes אלבום השבוע: Newton Faulkner - Hand Built By Robots חשבתי שאוותר על לקנות אותו, אבל אחרי ששמעתי אין ברירה אלא לקנות. אחד מאלבומי 2007 שלי. חוץ מזה: לא להאמין אבל ביום שלישי שרית חדד באה להופיע אצלנו בקייטרינג אני חושב שיש לי סחרחורת וכמובן
משפט השבוע: רק אתה וחתיכת שמיים (שם פוסט הסופ"ש שלי בבלוג קורי עכביש) ובתמונה: טל על הקורים...

העכביש2

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo122.gif שרית חדד ../images/Emo5.gif

כתבתי וכמובן
על שרית חדד
אז לא!!!!! התכוונתי- וכמובן
- הדיסקים החדשים של פטריק ווטסון ומגנט הגיעו אלי אתמול מחו"ל!!!!!!!!!!

galoosh33

New member
../images/Emo9.gif

היה שבוע די רגיל, הכנתי דיסק נחמד לאמא שלי [היא ממש לא מכירה הרבה שירים אז זה בעיקר שירים מוכרים כאלה..] ולאחותי [יותר דברים שאני אוהבת]. שמעתי הרבה מוזיקה חדשה [כלומר, לאו דווקא חדשה, אלא בקטע שהיא לא הייתה לי על המחשב
]. אני חושבת שאני אעשה מצעד שנתי אז אני אנסה לפנות לזה זמן השבוע, כל עוד חנוכה.. ובינתיים אני אחשוב על הקונספט והשירים שאדרג...

סיכום שבועי בשעת לילה מאוחרת

אז השבוע כלל הרבה מוזיקה. שמעתי את האלבום השני של גבע אלון אחרי תקופה ארוכה שלא שמעתי אותו, הכרתי את טריסטן שהצגתי בפורום ואת שרה ברליז על שני האלבומים חרשתי בימים האחרונים. אני מרגישה שאני עובדת קשה יותר מתמיד בתקופה האחרונה, מקווה שהלחץ ירד בסוף חודש הבא קצת... (איכשהו אני תמיד אומרת את זה ואז נופל עלי יותר לחץ) עליתי על כמה רעיונות בשבוע האחרון, גם לגבי הפורום וגם לגבי בכלל, אז צפו להפתעות. שיהיה לכולנו שבוע מקסים ואנשים - תגיבו למסרים או לפחות כאן על גבי הפורום, אני מציקה לכם לא בשבילי אלא בגביל המפגש!

שבוע נחמד..

Damien Rice - Coconut Skins Bright Eyes - Easy - Lucky - Free Bright Eyes - First Day Of My Life Jeff Buckley - Halleluja John Mayer - Say John Mayer- Why Georgia John Mayer - Neon patrick watson - giver Patrick Watson - Luscious Life Patrick Watson - The Storm scott_matthews-_elusive scott matthews- passing stranger Silverbird- Glass Houses Umbrellas - The City Lights Augustana - Boston keane- Early Winter אחלה שבוע לכולם!

למעלה