סיכום שבועי

סיכום שבועי

חשבתי שיהיה נחמד לעשות בפורום שלנו שיר השבוע של ג'סטין: שיר השבוע לא של ג'סטין: קליפ השבוע של ג'סטין: קליפ השבוע לא של ג'סטין: להקת השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא?: ספר/סדרה/סרט השבוע: קניית השבוע: ציטוט השבוע: מאכל השבוע: משקה השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: כמה סופגניות כבר אכלת?: שבת שלום וחנוכה שמח

עונה!!

שיר השבוע של ג'סטין:until the end of the time שיר השבוע לא של ג'סטין:clumsy של פרגי נראה לי ככה כותבים לא זוכרת קליפ השבוע של ג'סטין:סניוריטה קליפ השבוע לא של ג'סטין:clumsy להקת השבוע:טוקיו הוטל בגלל טום דבר טוב שקרה השבוע:שברתי למישהו צנצנת מגיע לו דבר רע שקרה השבוע: לא נראה לי קרה משו כזה משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא?: לחגוג לניק יומולדת ספר/סדרה/סרט השבוע:אלפא דוגגגגגגג קניית השבוע: מגפיים ציטוט השבוע: Gentlemen, good night Ladies, good morning מאכל השבוע: ספגניות וחלומי יאמי משקה השבוע: נס קפה התוכניות שלי לשבוע הבא: לחגוג לניקוש יומולדת כמה סופגניות כבר אכלת?:עדיף לכם לא לדעת

אני ::

שיר השבוע של ג'סטין:CHOP ME UP שיר השבוע לא של ג'סטין:DO IT WELL קליפ השבוע של ג'סטין:מיי לאב ! קליפ השבוע לא של ג'סטין:דונט סטופ דה מיוזיק -ריאנה להקת השבוע:MAROON 5 דבר טוב שקרה השבוע:יומולדת לי !3> דבר רע שקרה השבוע:נהייתה לי דלקת קטנה בצלקת .. משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא?:מתחילים לברר על כלב :p ספר/סדרה/סרט השבוע: קניית השבוע:חולצות חמודות מהונינגמן ציטוט השבוע: >< מאכל השבוע:סופגניית ריבת חלב ![: משקה השבוע:מי אפרסק (= התוכניות שלי לשבוע הבא:לצאת יותר מהבית ,הצגה עם בני דודים וכל מיניי CX כמה סופגניות כבר אכלת?:2 !עם ריבה [בעע] ועם ריבת חלב ![יאמיי !3/>]

עונה :

שיר השבוע של ג'סטין: פיוצר ( את ההמשך אין לי כוח .. חח ) שיר השבוע לא של ג'סטין: Hot של אברילל [: קליפ השבוע של ג'סטין: סניוריטה חח .. קליפ השבוע לא של ג'סטין: פרגי clumsy להקת השבוע: מארון 5 דבר טוב שקרה השבוע: הלכתי לפסטיגל (היום) דבר רע שקרה השבוע: הייתי חולה ): משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא?:להנוותתת :) ספר/סדרה/סרט השבוע: לא יודעת חח ^^ קניית השבוע: בגדים [?] ציטוט השבוע: בלה בלה בלה .... מאכל השבוע: סופגנייות P = משקה השבוע: שוקו התוכניות שלי לשבוע הבא: אין /; כמה סופגניות כבר אכלת?: 1

מסכמת=]

שיר השבוע של ג'סטין: קשה לבחור אחד...אמ...טוב נו מיי לאב...שמעתי את זה כל הזמן באוטובוס
שיר השבוע לא של ג'סטין: i dont want a miss a thing-שיר מומלץ,של אירוסמית' קליפ השבוע של ג'סטין: ואלה לא ראיתי שום קליפ שלו השבוע... קליפ השבוע לא של ג'סטין: אמ..של בן ארצי-לחיות את החלום להקת השבוע: אירוסמית דבר טוב שקרה השבוע: נסעתי לערד דבר רע שקרה השבוע: אני צריכה לחזור לקריית שמונה משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא?: לימודים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!סופסוף!!! ספר/סדרה/סרט השבוע: יש הרבה קניית השבוע: שוקולד
אה כן גם עוגיות אוזני פיל(מוזר שפעם קראתי להם אוזני חזיר
טוב נו אולי כי אהבתי את החיה הזאת) ציטוט השבוע: "אני שונא את הוט" (חחחח כתבו בגוגל אני שונא את הוט,קטעיםםם) מאכל השבוע: צ'יפס משקה השבוע: יין שסבא שלי הכין,בואנהה לקחתי ממנו כוס שלמה חחחחח הורס!(ואני עוד בכלל לא אוהבת אלכוהול חוץ מיין לבן מוסקט,זה רק מראה עד כמה זה טעים
) התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד!! כמה סופגניות כבר אכלת?:חצי(החזקתי אה???)

אני

שיר השבוע של ג'סטין:GIVE IT TO ME שיר השבוע לא של ג'סטין:HOT קליפ השבוע של ג'סטין:LIKE I LOVE U קליפ השבוע לא של ג'סטין:HOT להקת השבוע:אין דבר טוב שקרה השבוע:מאיה באה! דבר רע שקרה השבוע:אממ לא יודעת משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא?:אממ לא ספר/סדרה/סרט השבוע: קניית השבוע:אין ציטוט השבוע:מה שג'ס אמר בטקס! "בשביל לזכות באמן השנה צרך חהיות בן ואמן מזל שנאי שניהם" מאכל השבוע:סופגניה משקה השבוע:קולה התוכניות שלי לשבוע הבא:ללכת לקולנע כמה סופגניות כבר אכלת?:4 ><

אנייי

שיר השבוע של ג'סטין:summer love אמממ יש מלא יפים אבל השבוע שמעתי מלא סמאר לאב שיר השבוע לא של ג'סטין:אמממממ אבריל hot או baby love קליפ השבוע של ג'סטין:lovestoned עוד לא ניגמלתי... קליפ השבוע לא של ג'סטין: baby love /no one/ hot להקת השבוע:maroon 5 דבר טוב שקרה השבוע:קיבלתי את הדיוידי של גסטין-חמוד שיילי ואכלתי מלאא סופגניות דבר רע שקרה השבוע:אממ לא יודעת.. נראה לי היה פסדר משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא?: לישון הרבה הרבה מה שלא הספקתי עדיין ולראות את גסטין כל השבוע בדיוידי של ההופעה ובכלל ספר/סדרה/סרט השבוע: אממ ראיתי מכושפת סרט חמוד.. ועוד מעט קונים לי את הארי פוטר קניית השבוע:קניתי סקיני כל כך יפה עד שמצאתי!! ציטוט השבוע:לא יודעת אני אשאל את גסטין ואחזור אליכן מאכל השבוע:סופגניות עם ריבה וריבת חלב משקה השבוע:אממממ לא יודעת השוקו שהבאתי מלונדון בכל מיקרה משו חם התוכניות שלי לשבוע הבא:לישון ולראות את גסטין כמה סופגניות כבר אכלת?:אממממ 3 נראה לי

שללללללללייייי

שיר השבוע של ג'סטין: סקסיבאק!!! שיר השבוע לא של ג'סטין: ביוטיפול גירלס- שון קינגסטון קליפ השבוע של ג'סטין: לאס סטונד קליפ השבוע לא של ג'סטין: the way i areשל טימברלנד הגדול מכולם! להקת השבוע: פו פייטרס המעולים!! דבר טוב שקרה השבוע: מצאתי רינגטון שממש חיפשתי דבר רע שקרה השבוע: הייתי חולה=\ משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא?: לפגוש את כל החברים שלא ראיתי ספר/סדרה/סרט השבוע: אני אתה והוא! קניית השבוע: חולצה ציטוט השבוע: אממ=\ מאכל השבוע: סופגניה!! משקה השבוע: תה! הייתי חולה התוכניות שלי לשבוע הבא: יומולדת לחברה כמה סופגניות כבר אכלת?: 2 קטנות!

אלינור93

New member
סיכום שבועי תשובות!

שיר השבוע של ג'סטין: סאמר לאב! שיר השבוע לא של ג'סטין:אהה אני חושבת שביבי לאב של ניקול או השיר cry של ריהאנה שיר מומלץ! או השיר bleeding love שיר שמאוד מומלץ!!!!! קליפ השבוע של ג'סטין:love stoned קליפ השבוע לא של ג'סטין: דונט סטופ דה מיוזיק של רהיאנה להקת השבוע: לינקין פארק דבר טוב שקרה השבוע: היה לי יום הולדת חח...ביום שבת! דבר רע שקרה השבוע: אחותי הקטנה עיצנה אותי משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא?: יום הולדת לאחותי הגדולה המשפחה באה לבקר! ספר/סדרה/סרט השבוע: ספר- הארי פוטר ואוצרות המוות סדרה- נמלטים גיבורים יש מלא! סרט- מצפן הזהב למרות שלא ראיתי! קניית השבוע: מתנה! ציטוט השבוע: הספר השביעי של הארי פוטר יוצא לחנויות! מאכל השבוע: סופגניות! משקה השבוע: תה התוכניות שלי לשבוע הבא: לחגוג יום הולדת לאחותי! כמה סופגניות כבר אכלת?:2-3 חג שמח לכולם!!

למעלה