סיכום שבועי

סיכום שבועי

שיר השבוע של ג'סטין: שיר השבוע לא של ג'סטין: קליפ השבוע של ג'סטין: קליפ השבוע לא של ג'סטין: להקת השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא?: ספר/סדרה/סרט השבוע: קניית השבוע: ציטוט השבוע: מאכל השבוע: משקה השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: תמונת השבוע: בכמה קטוגוריות ג'סטין ינצח בגראמי: שבת ג'סטינית לכולם

עונה!

שיר השבוע של ג'סטין: sexy ladies שיר השבוע לא של ג'סטין: bleed it out של לינקין פארק קליפ השבוע של ג'סטין: like i love you קליפ השבוע לא של ג'סטין: bleed it out להקת השבוע: לינקין פארק דבר טוב שקרה השבוע: שהלך לי טוב בבוחן בגיאומטריה דבר רע שקרה השבוע: יום חמישי שונאת את יום חמישי ושנגמרו כרטיסים לסרט אבל בסוף השגנו למועד אחר משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא?: שהוא יגמר סדרה השבוע: מגרש ביתי איזה חתיך צ'אדדדדד קניית השבוע: נעלי בית מזה חמודות ציטוט השבוע: damnnnnnnnnnnnn!!!!!!!! מאכל השבוע: קוראסון יאמי משקה השבוע:תה התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד למבחנים תמונת השבוע:===> תמוןנה מווושלמת בכמה קטוגוריות ג'סטין ינצח בגראמי: בכל הקטוגוריות כי הוא מלך שבת ג'סטינית לכולם

אני ::

שיר השבוע של ג'סטין:נמממ : damm girl שיר השבוע לא של ג'סטין:dont stop the music קליפ השבוע של ג'סטין:sexyback קליפ השבוע לא של ג'סטין:השיר הזה של אלי ואיי ג'יי....Potential break up song להקת השבוע:-- דבר טוב שקרה השבוע:נגמרה השביתה ..התחיל לשעמם S: דבר רע שקרה השבוע:לא מצאתי תגופייה שלי מקנדה O: משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא?:לחזור לביצפרר ! ספר/סדרה/סרט השבוע:בובות -התמכרתי ! קניית השבוע:ספרר :להיות הכי מקובל-סיפורו של דין ..מהסדרה להתבגר ציטוט השבוע:"עוד כמה דקות נדע האם חוזרים ללמוד "ואחרי שעתיים ידעו (= מאכל השבוע:חביתה עם פטריות !חעחע משקה השבוע:מים :p התוכניות שלי לשבוע הבא:ביצפרר ! תמונת השבוע: בכמה קטוגוריות ג'סטין ינצח בגראמי:הכללללל !חתיךך שלי .. חבל שלא עשו חתיך השנה >>הוא היה לוקח גם בגיל 87

עונה :)

שיר השבוע של ג'סטין: lovestoned שיר השבוע לא של ג'סטין: foo fighters-the pretender קליפ השבוע של ג'סטין: like i love you קליפ השבוע לא של ג'סטין: good charlotte- the river להקת השבוע: good charlotte דבר טוב שקרה השבוע: חזרנו ללמוד, כבר היה משעמם בשביתה. דבר רע שקרה השבוע: חזרנו ללמוד, צריך להשלים את כל החומר :\ משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא?: לפגוש חברים ואלי שישבת מסיבת יומולדת לידיד. ספר/סדרה/סרט השבוע: האנטומיה של גריי קניית השבוע: ג'ינס, אולסטאר שחור, 3 חולצות [וסווטשר בי"ס חח] ציטוט השבוע: המורה להיסטוריה:"המדע והרפואה גרם להפחתה בתמותה, הפחתה מהמילה פחות" חח מטומטמת! מאכל השבוע: גלידה במקדונלדס/שניצלים של מאמא עוף/מלוואח משקה השבוע: מיץ אננס התוכניות שלי לשבוע הבא: אולי לירושלים לפגוש חברים, בי"ס, הנוע"ל תמונת השבוע: [
ג'סטין כוסון תעשה לי ילד
] בכמה קטוגוריות ג'סטין ינצח בגראמי: אין לי מושג בכמה הוא מתמודד ועל מה אבל מקווה שיזכה בכמה שיותר!

עונה

שיר השבוע של ג'סטין:WHERE IS THE LOVE שיר השבוע לא של ג'סטין:DANGER ZONE קליפ השבוע של ג'סטין:WHAT GOES קליפ השבוע לא של ג'סטין:אממ HOT להקת השבוע:FOB דבר טוב שקרה השבוע:אממ שום דבר XD דבר רע שקרה השבוע:נלמד כנרא יום שישי משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא?: ספר/סדרה/סרט השבוע:מצפן הזהב קניית השבוע:חולצות ציטוט השבוע:אין מאכל השבוע:אממ שוקולד משקה השבוע:קולה התוכניות שלי לשבוע הבא:ללמוד תמונת השבוע: בכמה קטוגוריות ג'סטין ינצח בגראמי:בכול מה שהוא מתמודד

אנייי

שיר השבוע של ג'סטין: damn girl שיר השבוע לא של ג'סטין: אממ baby love קליפ השבוע של ג'סטין:cry me a river קליפ השבוע לא של ג'סטין:אמממ no one להקת השבוע: fall out boys דבר טוב שקרה השבוע:אממ בוא ניראה ראיתי את גסטין מלא פעמיים הצלחתי די טופ ב"עבודה הכייפית" בגיאומטריה הייתי מאושרת והמורה שלי לאנגלית לא ישבה עליי כמו שחשבתי אז בסך הכל היה פסדר דבר רע שקרה השבוע: חזרתי ללמודי אחרי החופש... וגיליתי שכל חנוכה הייתה לי סופגניה עם שוקולד במקרר ולא ידעתי!!וכל חנוכה התפללתי לאכול אחת כזאת!!!!!!!!!!!!!! משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא?: אני צריכה ללכת לאיזה מקום שירצו לי על אלכוהול לשכנע ילדים שזה חראא למרות שאם גסטין אוהב את זה אז זה כנראה פסדר אני אשמח ללמוד קצת... ספר/סדרה/סרט השבוע: מצפן הזהב ראיתי אתמוללל והארי פוטר קנו לי אבל עוד לא הספקתי לקרוא בגלל החיים החרא שלי כל הזמן מבחנים ועבודות!! קניית השבוע: אממ הייתי על סבתא שלי באיזה שוק וקניתי מלא דברים יפיםםםם סריגים ומתנות אבל עברתי שם טראומה... ציטוט השבוע: מאכל השבוע: אממ קניידלך הכי כייפפפ בחורףףף משקה השבוע: תה חם.. התוכניות שלי לשבוע הבא:לחיות ולא להתאבד מהעומס של השיעורים לימודים ומבחנים תמונת השבוע:לקח לי המון זמן אבל--------------- בכמה קטוגוריות ג'סטין ינצח בגראמי: בכל אחת שקיימת הבן אדם מושלם!! לאב יו גסטין אתה הכי טוב!!!!!!

למעלה