סיכום שבועי

סיכום שבועי

שיר השבוע של ג'סטין: שיר השבוע לא של ג'סטין: קליפ השבוע של ג'סטין: קליפ השבוע לא של ג'סטין: דבר טוב שקרה לי השבוע: דבר רע שקרה השבוע: :-Oדבר שמצפים לו בשבוע הבא?: ספר/סרט/סדרה השבוע: קניית השבוע: מאכל השבוע: משקה השבוע: תוכניות לשבוע הבא?: תמונת השבוע: שאלה ג'סטינית השבועית! איזה תכונה אתה הכי אוהב בג'סטין?

עונה!

שיר השבוע של ג'סטין: sexy ladies שיר השבוע לא של ג'סטין: every what you like קליפ השבוע של ג'סטין: לא ראיתי קליפים קליפ השבוע לא של ג'סטין: dont stop the music דבר טוב שקרה לי השבוע: שסיימתי אותו דבר רע שקרה השבוע: ברבה מבחנים :-Oדבר שמצפים לו בשבוע הבא?: זה יותר נכון ביום שבת לנסוע לים המלח ספר/סרט/סדרה השבוע: זיכרונותיה של גיישה סרט מומלץ קניית השבוע: לא קניתי כלום מאכל השבוע: טוסט שאני אקנה משקה השבוע: תה תוכניות לשבוע הבא?: ללכת לים המלך לעשות הרצאה באנגלית מבחן בטריגונומטריה ואלגברה [בעעע....] תמונת השבוע: שאלה ג'סטינית השבועית! איזה תכונה אתה הכי אוהב בג'סטין? שהוא מצחיק ומטומטם

עונה

שיר השבוע של ג'סטין: ביי ביי ביי שיר השבוע לא של ג'סטין:HIP HPO POLICE קליפ השבוע של ג'סטין:SEXY BACK קליפ השבוע לא של ג'סטין:HIP HOP POLICE דבר טוב שקרה לי השבוע:אממ שום דבר דבר רע שקרה השבוע:אישי :-Oדבר שמצפים לו בשבוע הבא?:שום דבר ספר/סרט/סדרה השבוע:הארי פוטר 7 קניית השבוע:אין מאכל השבוע:פיצה משקה השבוע:מים תוכניות לשבוע הבא?:אממ ללמוד? תמונת השבוע: שאלה ג'סטינית השבועית! איזה תכונה אתה הכי אוהב בג'סטין?כולם

למעלה