סיכום שבועי

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
סיכום שבועי

1)שירי השבוע? 2)דיסק השבוע 3)המלצה מוזיקלית\הופעה 4)סיפור מהחיים האישים והמשך שנה טובה ומלאה בחיוכים

האמת שהיה אחלה שבוע

שמעתי בעצתו של לירן ושמעתי את the weepies הרכב מקסים וממש התמכרתי. שמעתי את האלבום השני של socalled בריטי שעושה היפ הופ יהודי, אחד הדברים המומלצים. שמעתי את האלבום של ההרכב the sons and the daughters שהוא גם מוצלח במיוחד עבדתי ולמדתי קשה השבוע, כרגיל, בלי יותר מידי זמן לנשום, גם זה כרגיל.

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif לא מוותר....

1. שיר השבוע שלכם David Ford - Go To Hell Matt Wertz - 5:19 דני רובס - משהו חדש מתחיל Incubus - Love Hurts Patrick Watson - Luscious Life Magnet - She's gone Magnet - Slice of heaven Safri Duo – Played a Live Thom Hell – Why do I feel Katie Melua - Mary Pickford The Weepies - Simple Life Tina Dico - My Mirror Tina Dico - warm sands Amit Erez - Clever and strong 2. אלבום השבוע שלכם
Magnet - the simple life אלבום גדול! 3. השיר הגרוע/ מאוס של השבוע מבחינתכם הגרןע- אייל גולן - הוזה אותך מולי 5. סיפור מהחיים האישיים השבוע/ משפט השבוע/ פתגם השבוע היה שבוע מוזר.... העלתי פוסט סופ"ש נוסף בבלוג שלי- קורי עכביש. מוזמנים. 6. תמונה: קייטי מלואה היא פשוט זמרת יפה....יש לה יופי נערי כזה...והיא נראת גם לא שוויצרית....נראת..בכל אופן - היא יפה וזהו.

galoosh33

New member
הסופ"ש עבר מהר מדי ../images/Emo10.gif

1)שירי השבוע? יש שניים - Dark Blue - Jack's Manequien Dream Catch Me - Newton Faulkner שניהם -וואו ! שירים מעולים. 2)דיסק השבוע - לא שמעתי אלבום השבוע
3)המלצה מוזיקלית\הופעה - הכרתי את ג'ק'ס מנקין, אמן\הרכב שעד היום רק שמעתי בשם אבל אף פעם לא יחסתי לו יותר מדי חשיבות.. יש לו שירים מהממים, בייחוד דרק בלו..
. אני עוד אמליץ עליו כמו שצריך בהזמדנות
ופאניק! שיחררו טעימה מהאלבום החדש. הם עכשיו באולפני אבי רואד בלונדון להקלטה הסופית של כל השירים באלבום
4)סיפור מהחיים האישים - nothing interesting

NewtonRules

New member
היי אני חדש כאן ../images/Emo13.gif

1)שירי השבוע? - so far - הבנות נחמה 2)דיסק השבוע - מקבץ נוקטורנים מקסימים של שופן
3)המלצה מוזיקלית\הופעה - ניגנתי בקונצרט בקונסרבטוריון ת"א ביום שישי האחרון... חבל שפספסתם היה כיף
4)סיפור מהחיים האישים - אני משתתף בתחרות בניית כספות של מכון ויצמן... ויש לנו כספת ממש טובה! והמשך שנה טובה ומלאה בחיוכים

למעלה