סיכום שבועי:

nuna19

New member
סיכום שבועי:

שיר השבוע של דודו: שיר השבוע לא של דודו: משהו שעשה את השבוע: משהו שהרס את השבוע: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: תמונה שבא לשים: תנו פרח למישהו (לא חייב מהפורום): הערות/טענות/מענות/שאלות לסיום:

עונה

שיר השבוע של דודו:הלילה לא שיר השבוע לא של דודו:האלופה
היתמכרתי לשיר כי ראיתי את הפרקים של כל השבוע משהו שעשה את השבוע:שישי שבת אצל סבתא,כל פרקי השבוע של האלופה,המסיבה של הלייף אצל עינב והודיה במועדון קפה שחור חזק משהו שהרס את השבוע:לא הייתי יומיים בביצפר הולכים לאכול אותי ולהשאיר אותי כיתה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא:שהמורה לא תבוא לביצפר מחר,עוד שישי שבת אצל סבתא תמונה שבא לשים: תנו פרח למישהו (לא חייב מהפורום):לארתור ולנועה וללירז צ'רכי
הערות/טענות/מענות/שאלות לסיום:

nuna19

New member
מסכמת:

שיר השבוע של דודו:פוג אל נאחל (בגירסה של "מתוך בחירה"-השותפה שלי ממש אוהבת את השיר הזה.) שיר השבוע לא של דודו:אמונה-כפיר אפשטיין,בטי-רק רוח,קצת ירוק-להקת נובמבר,הידעת?!-הדורבנים ועוד שיר שנדבקתי אליו אתמול ושכחתי מה שמו... משהו שעשה את השבוע:הציון בסטטיסטיקה,שדוחים את המבחן בסוציולוגיה משהו שהרס את השבוע:שבסוף השאירו את המבחן בסוציולוגיה בתאריך שלו... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא:לסיים כבר עם המבחן הזה,ללכת למחזמר:"מייק" עם דן שפירא...
תמונה שבא לשים: תנו פרח למישהו (לא חייב מהפורום):לארתור ואתי הערות/טענות/מענות/שאלות לסיום:אין.

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו: תריב אני אותרוך שיר השבוע לא של דודו: שירי מימון - יותר טוב לסלוח. חרשתי עליו הכי הרבה. משהו שעשה את השבוע: האפטר השבוע היה מצויין משהו שהרס את השבוע: כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: הופעה, הקלטות תמונה שבא לשים: תנו פרח למישהו (לא חייב מהפורום): לאתי שהצטרפה לפורום והצליחה להכניס בו חיים.. איכשהו הערות/טענות/מענות/שאלות לסיום: איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה צליל? (על משקל "איפה העוגה" מילים ולחן: אורנה ומשה דץ)

למעלה