סיכום שבועי =]

HeNoOsH

New member
סיכום שבועי =]

תעשו טובה, תענו..גם ככה הפורום יבש משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט/יציאת/מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

חחחח , מה השעמום עושה !:/

משהו טוב שקרה לך השבוע:חזרתי להיות בקשר עם ידיד מאוד חשוב לי משהו רע שקרה לך השבוע: לאקס שלי יש חברה ! שיר שלא הפסקת לשמוע:Bleeding Love - Leona Lewis התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: השרדות . .חחח סרט השבוע:אמירקן פאי . . חחחחחחח ספר השבוע: מלך החומוס ומלכת האמבטיה :) מאכל השבוע: ממממ . . במבה יציאת השבוע: הייתי חולה , אז לא בידיוק יצאתי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לצאת לטיול השנתי :) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט/יציאת/מילת השבוע: "חברה זה לא קיר וגם אם כן נעים להכיר - אני קספר ":) חחחחחחחחחח תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע נחמד, חבל שאני חולה :(

טינקר12

New member
עונה..

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה לי חבר. הוא רצה לחזור משהו רע שקרה לך השבוע: הוא נפרד ממני. ואז החליט שלא. שיר שלא הפסקת לשמוע:"הוא מסתכל בה כל הזמן" התחדשות השבוע: היה אמור להיות, עגיל חדש להליקס. תוכנית השבוע: בובות.. סרט השבוע: אני מ-ת-ה לראות את across the universe ספר השבוע: נשים קטנות מאכל השבוע: לא יודעת... יציאת השבוע: מסיבת פיג'מות אצל חברה, לכבוד יום האהבה. כדי לא להיות בודדות. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא לשים *** על המניאק אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את הבן **** ציטוט/יציאת/מילת השבוע: סבתא אסתר!! חח תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לסדר את החדר, לחרוש על הגיטרה, להתקדם עם העבודת שורשים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: דיי נוראי.

עונהה

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי משכורת חח משהו רע שקרה לך השבוע: הרעידת אדמה..מפחיד.. שיר שלא הפסקת לשמוע: יש שתיים careless whisper של ג'ורג' מייקל ו-always של בון ג'ובי התחדשות השבוע: שעון חדש.. תוכנית השבוע: הישרדות סרט השבוע: wedding daze ספר השבוע: לא יוצא לי לקרוא כרגע חח מאכל השבוע: אממ מרק איטריות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: זה עדיין לא בטוח אבל אולי חבר שלי יבוא אליי אחרי מלא זמן שלא ראיתי אותו אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: סיימון שליייי ציטוט/יציאת/מילת השבוע: יוסי הקרועע- זה מסרטןןן חחח התוכניות שלי לשבוע הבא: אין לי בינתיים ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה כזה..חח שבוע טוב!!

HeNoOsH

New member
עונה..

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ אין משהו כזה משהו רע שקרה לך השבוע: - שיר שלא הפסקת לשמוע: חח אני שומעת בלופים כבר שבועיים את אותם 20 שירים שיש לי במחשב =\ אבל בעיקר Savage Garden - Truly, Madly, Deeply שיר ענתיקה אבל יפה..ו-Sean Kingston - Take You There התחדשות השבוע: חח מיקוד..המצב קשה =\ תוכנית השבוע: בובות והישרדות סרט השבוע: ג'ונו או ג'וניור..חח עדיין לא הבנתי איך קוראים לזה. סרט ממש יפה ספר השבוע: לא קראתי שנים מאכל השבוע: מפרום :] יציאת השבוע: ממ לא זוכרת.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא שאני מצפה לזה, אבל יש אסיפת הורים ומחכה שזה יגיע ויעבור אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ידיד שלי שאני רואה אותו פעם ביובל ציטוט/יציאת/מילת השבוע: חחח וואלה אתמול היה משהו מצחיק אבל קשה להסביר אותו תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: מבחן, אסיפת הורים וקיצר דברים לא כיפיים כאלה חח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סתם שבוע רגיל ומשעמם..טוב שעבר :] חח וואו יש לי חיים כ"כ משעממים.. שבוע טוב =]

נראה לי הראשונה שעונה אחרי הרבה זמן

משהו טוב שקרה לך השבוע:אממ קיבלתי 100 בחשבון זה טוב לא? משהו רע שקרה לך השבוע:שירה מנדלוביץ האישה והרשעות... שיר שלא הפסקת לשמוע:נגמר בחזרה התחדשות השבוע:כתבי עוד שיר תוכנית השבוע:הישרדות דה... סרט השבוע:סינדרלה מן ספר השבוע:ממ לא קראתי.. מאכל השבוע:פסטה יציאת השבוע:הוצאת העצבים שלי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:משו טוב אני מקווה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:יפתי.. הלואי.. ציטוט/יציאת/מילת השבוע:מכבי תל אביב מוזיקה-יפתי!!- ואוכל הדברים שבשבילם אני חיה.. וכמובן בשביל שיעור כימיה ..יפתי הוא המלך!!! ותמונת השבוע:מרכוס פיזר נפצע אוףףף התוכניות שלי לשבוע הבא:עדין לא סגורה על זה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:טוב דורש שיפור כמו תמיד אנשים אני כותבת שירים היתי מתה לדעת עם מעניין את מישו שאני ישים את זה פה.. להכניס קצת חיים..-

NoAm1238

New member
אני בעד:)

תכתבי כאן את השירים שלך
זה באמת יכניס חיים לפורום ^___^

עונה..

משהו טוב שקרה לך השבוע: שהוא נגמר משהו רע שקרה לך השבוע: שהוא התחיל שיר שלא הפסקת לשמוע: נדבקתי בשיר של אשתו של ארקדי דוכין..סימה לוי דוכין..לא יודעת אם שמעתם עליה..היא נהדרת...פתחו לה גם לא מזמן פורום בתפוז ואני גם... התחדשות השבוע: קיבלתי קצת דואר מתפוז...סינגלים וכאלו... תוכנית השבוע: הישרדות חחח...משגע כמה שזה מבויים סרט השבוע: מגרש השדים...נורא מפחיד...בוא נגיד את זה ככה...אם תפחדו מהסרט תתפללו שהרעידת אדמה הבאה לא תתפוס אתכם במיטה... ספר השבוע: לא קוראת מאכל השבוע: שוקולד יציאת השבוע: אני סתם אוהבת לצאת עם חברים,המקום לא מה שמעניין אותי כל כך... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הנה הוא מתחיל...נראה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: היתי רוצה לבוא להופעה של יפתי..נוו יפתי מתי אתה מופיע(שוב) בצפון? ציטוט/יציאת/מילת השבוע: היום אלוהים הוא האינטרנט תמונת השבוע: אני בהוספת תגובה מהירה חח... התוכניות שלי לשבוע הבא: אין לי כרגע.... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ציון טוב במבחן במתמטיקה שהיה לי בחמישי

NoAm1238

New member
עונה ^^

משהו טוב שקרה לך השבוע: צחקתי יותר מחצי שעה ברצף על הדבר הכי דפוק בעולםXD משהו רע שקרה לך השבוע: עזבו -____-" שיר שלא הפסקת לשמוע: me love - sean kingston התחדשות השבוע: ---- תוכנית השבוע: הישרדות!!!D: סרט השבוע: איך להיפטר מבחור בעשרה ימים :):):):) ספר השבוע: לא קוראת \; מאכל השבוע: פיייצה ^__^ יציאת השבוע: ממ לא היה לי כח S= משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא רוצה לצפות לכלווום מראש...!... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ררררר את הנסיך שלייי ^^ ציטוט/יציאת/מילת השבוע: שוקו - "עשה לי חשמל" חחחחחחחחחח xD תמונת השבוע: ---- התוכניות שלי לשבוע הבא: לא יודעים לא יודעים.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אעע...אנערף\;

השיר הראשון שאני כותבת הוא קצת מעפן

אני מביטה החוצה/ונפל עוד כוכב/אולי זה הכוכב/שיביא לי שביב של מזל/אותך/איתך מאבדת כל תחושה /הלב כבר נרגע /כי מאז שהלכת/הכל השתנה/אז אמרת לי כן /מה פה בכלל השאלה?!-מה אתה מבין באהבה1?! פזמון הם לא מבינים מה עובר עלי/חושבים רק מה שבא להם/ולא יודעים מה קורה בפנים/מנסים לבדוק במקומות הלא נכונים בית !! הלב כבר דועך/כשאתה מסתכל/מביט בי מרחוק/ולא מעיזה להתקרב/לא בטוחה/במה שבפנים מרגישה/אז היה כיף/לראות מרחוק/תמשיך לצחוק/אולי יותר לא אתאהב/אבל הגיע שוב הזמן/ להקשיב ללב /אני אתרחק/אתה שוב תתאהב/בזאת הראשונה שתעבור/יום יבוא ולכלום לא יהיה יותר שחור... תגיבו זה כל כך יוסיף לי לפעם הבאה...;)

אממ...

א: למה לא ? ב: יפתי גם כותב ככה.. ג: אם ממש הפריע לכם אז קבלו חדש... אני מביטה החוצה ונפל עוד כוכב אולי זה הכוכב שיביא לי שביב של מזל אותך איתך מאבדת כל תחושה הלב כבר נרגע כי מאז שהלכת הכל השתנה אז אמרת לי כן מה פה בכלל השאלה?! מה אתה מבין באהבה?! פזמון הם לא מבינים מה עובר עלי,חושבים רק מה שבא להם,ולא יודעים מה קורה בפנים, מנסים לבדוק במקומות הלא נכונים. בית !! הלב כבר דועך כשאתה מסתכל מביט בי מרחוק ולא מעיזה להתקרב לא בטוחה במה שבפנים מרגישה אז היה כיף לראות מרחוק תמשיך לצחוק אולי יותר לא אתאהב אבל הגיע שוב הזמן להקשיב ללב אני אתרחק אתה שוב תתאהב בזאת הראשונה שתעבור יום יבוא ולכלום לא יהיה יותר שחור...

S16 זה אני

New member
יפתי כותב ככה כי

הסלשים באים לבטא ירידת שורה, או פתיחת בר חדש... בדרך כלל נכתבים בגלל שאין מקום בחוברות הקטנות של הדיסקים לרדת שורה כל שניה... אבל כאן יש לך את כל המקום שתרצי, אז תתפרעי :p

אם כאלה פירגונים ...

פעם הבאה שיכתבו מה הדבר הכי טוב השבוע אני יכתוב שפירגנו לי על שיר .. עשיתם אותי מאושרת....

למעלה