סיכום שבועי

חנוש124

New member
סיכום שבועי

שיר השבוע (של גילת): שיר השבוע (לא של גילת ): תוכנית השבוע : סרט השבוע : תמונה :(אם יש ) בילוי השבוע : משהו שהרס את השבוע: תוכניות לשבוע הבא :

oOosapiroOo

New member
מסכמת

שיר השבוע (של גילת):בגללך שיר השבוע (לא של גילת ):יש מלאא-תשאלו את חן חח גם חצי מהשירים של הראל סקעת ומויאל תוכנית השבוע :אממ החיים זה לא הכל,ראש בקיר סרט השבוע :אין תמונה :(אם יש ) בילוי השבוע :אין משהו שהרס את השבוע:אין תוכניות לשבוע הבא :עדיין איןן ליי..חחח מה שיהיה יהיה

חנוש124

New member
מסכמת

שיר השבוע (של גילת):שוב שיר השבוע (לא של גילת ): נשארתי נורמלי -ג'קו אייזנברג תוכנית השבוע : ראש בקיר ! סרט השבוע :--- תמונה :(אם יש ) לא להתייחס לכיעור אני מבקשת חח בילוי השבוע :קניון משהו שהרס את השבוע:הרבה חח תוכניות לשבוע הבא :הופעה של גילתי ולנסוע לאשדוד :]

doshie

New member
מסכמת איזה באסההה חחח :)

שיר השבוע של גילת:שוב שיר השבוע לא של גילת:לא יודעת יש מלא...חח תוכנית השבוע:הלוחשת לרוחות 3 ואי סדרה אחת החזקות סרט השבוע:300 תמונה: [= בילוי השבוע:יצאתי עם אמא שלי וחברה טובה שלה שאני חולה עלייה ואם הבת שלה המותק הזאת לקניון משהו שהרס את השבוע:שאבא שלי לא יכל לקחת אותי לסבתא שלי בגלל שהיה לנו את הבריתה איך התבאסתי תוכניות לשבוע הבא:לפגוש את סבתא שלי!!!!!!!

SIash

New member
מסכם..

שיר השבוע (של גילת): "ממריאים".. אחח השיר הזה יהיה שיר השנה שלי..S: שיר השבוע (לא של גילת ): Sweet Child O' Mine - Gunz N' Rosses. תוכנית השבוע : החיים הפשוטיםD: (זה בערוץ ביפ.. עם פאריס הילטון וניקול משהו) סרט השבוע : Mean Girls (יש את זה עכשיו בהוט גולדD: ) תמונה :(אם יש ) נמנמ אני יחפש מש'ו בילוי השבוע : יםםD: וזה שהייתי חולה.. סופסוף יכלתי לישון.. לראות טלויזיה.. ליהיות בחופש מהאחים שלי יום שלםD: משהו שהרס את השבוע: היום.. שנזכרתי כמה חרא עם האחים האלה.. תוכניות לשבוע הבא : מקווה ליהיות חולה שוב. (לא רציני, כמו שהיה לי אתמולD: ) חח איזה מוזר אנניS:

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאאאאאני D:

שיר השבוע (של גילת):בגגלך שיר השבוע (לא של גילת ):יש יותר מידיי , Your love is lie-Simple plan תוכנית השבוע :לרדת בגדול , ראש בקיר סרט השבוע :
תמונה :(אם יש )
היום שלחו לי בילוי השבוע :יומולדת של חברה D: משהו שהרס את השבוע:שביום חמישי רסיטל בפיתוח קול
תוכניות לשבוע הבא :לעבור תרסיטל בשלום , יומולדת של חברה.

למעלה