סיכום שבועי

חנוש124

New member
סיכום שבועי

שיר השבוע (של גילת ) : שיר השבוע (לא של גילת ) : תוכנית השבוע : משהו שעשה את השבוע : משהו שהרס את השבוע : תמונה : תוכניות לשבוע הבא :

חנוש124

New member
מסכמת

שיר השבוע (של גילת ) :ממריאים שיר השבוע (לא של גילת ) : ואז תבואי - הראל מויאל תוכנית השבוע : כוכב נולד --> ישראל בר און המלךך :] (גילת יותר !) משהו שעשה את השבוע : הסינגל של ממריאים משהו שהרס את השבוע :"ושבו בנים"....... תמונה : תוכניות לשבוע הבא :הופעה של גילתייי :]]]]]]]]]]]]]]]]

oOosapiroOo

New member
מסכמת

שיר השבוע (של גילת ) :שוב שיר השבוע (לא של גילת ) :אממ לא שמעתי הרבה השבוע אבל אם כבר אז של ישראל בר אוןןן:) תוכנית השבוע :כוכב נולד,החיים זה לא הכל.. משהו שעשה את השבוע :אין משהו מיוחד משהו שהרס את השבוע :שבו בנים לגבולם-אודי ואלדד:'( תמונה :איייןן תוכניות לשבוע הבא :עדיין אין..

לילו BD

New member
מסכמת : ]

שיר השבוע (של גילת ) : לשקר לעצמי שיר השבוע (לא של גילת ) : forever - כריס בראון תוכנית השבוע : אין לי ממש תוכנית :/ משהו שעשה את השבוע : אין משהו מיוחדד .. משהו שהרס את השבוע : שאהוד גולדווסר ואלדד רגב אינם בין החיים : [ תמונה : -- תוכניות לשבוע הבא : שינה ZZ

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifעווווונה D:

שיר השבוע (של גילת ) :לשקר לעצמי שיר השבוע (לא של גילת ) :אממ הרבה חח תוכנית השבוע :פרדייז הוטל משהו שעשה את השבוע :חופש משהו שהרס את השבוע :כלום תמונה :
תוכניות לשבוע הבא :קניון D:

מסכמת ../images/Emo9.gif

שיר השבוע (של גילת ) : 'מתי כבר תלמד לאהוב', השיר שהכי אהבתי של גילת
. שיר השבוע (לא של גילת ) : 'משוגעת' - דנה לפידות תוכנית השבוע :לא היה משהו מיוחד:) משהו שעשה את השבוע : ^^ משהו שהרס את השבוע :מתמטיקה
| תוכניות לשבוע הבא : אין משהו מיוחד

Fine.

שיר השבוע (של גילת ) :
שיר השבוע (לא של גילת ) : 'נמשים' של אמילי
תוכנית השבוע : האנטומיה של גריי
.
משהו שעשה את השבוע : הבייביסיט. ולסיפור המלא...
אני מטפלת קבוע בשני ילדים, בן עודמעט 4, ובת עודמעט 2. אז דיברתי עם אלה הקטנה
, ואמרתי לה "אלה, את יודעת שלי ולך יש יום הולדת יחד? וזה מתקרב! את תהיי בת שנתיים" אז היא אמרה משהו בג'יבריש של תינוקות
, ופשוט נתנה לי נשיקה וחיבוק.
מתה על הילדים האלה! איך כל חיוך קטן שלהם יכול לגרום לך לאושר..
משהו שהרס את השבוע :
תמונה : בעלי, והאישה היחידה שאני מסכימה שהוא יהיה איתה והיא לא אני
אלן פומפאו.
[ולא, היא לא אשתו
]
תוכניות לשבוע הבא : לילה לבן בפורוני
מוזמנים. עבודה עבודה עבודה, לימודים.. עבודות
אני מריחה בגרויות. וזה מסריח.
הצילו
שבוע טוב

למעלה