סיכום שבועי:

just adiki

New member
סיכום שבועי:

סרט השבוע: תוכנית השבוע: קליפ/סרטון השבוע: שיר השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר לא טוב שקרה השבוע: ציטוט השבוע: מאכל השבוע: בילוי השבוע: תכנונים לסופ"ש: תכנונים לשבוע הבא: שבוע טוב

Robin Sparkles

New member
אני ערה מ-8 וחצי!

סרט השבוע: לא זוכרת את השם תוכנית השבוע: המפץ הגדול,איי לאב ניו יורק קליפ/סרטון השבוע: שיר השבוע: stay with me דבר טוב שקרה השבוע: סוף סוף הייתי באורנג' וסידרו לי את הפלאפון!!!
אה והיום נסעתי לסידורים על אח שלי ובני דודים שלי.. דבר לא טוב שקרה השבוע:נראה..אנשים צבועים,שקרנים,טיפשים ותככנים. אה ולרגע חשבתי שאיבדתי את הת.ז שהכרטיס אשראי היה שם..אה ואתמול בלילה לא היה אינטרנט והשתעממתי ציטוט השבוע: הציטוט שהעליב אותי מאכל השבוע: ריזוטו! בילוי השבוע: אתמול אצל דודים שלי תכנונים לסופ"ש:אולי אולי אולי אולי אולי לסדר את הארון תכנונים לשבוע הבא:יומולדת לאבא

Robin Sparkles

New member
אה שכחתי..

דבר טוב שקרה השבוע: אתמול כשהיינו אצל דודים שלי בנדוד שלי אמר לי שפעם אח שלי אמר לו שאני מכינה את האוכל הכי טעים
דבר לא טוב שקרה השבוע: גם אנשים שמעירים הערות לא לעניין

NITSAN6

New member
מסכמת../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

סרט השבוע:לא ראיתי תוכנית השבוע:גם לא ראיתי
קליפ/סרטון השבוע:אין שיר השבוע:כל מיני שירי מורל של החטיבה דבר טוב שקרה השבוע:מסע פלמ"ח
דבר לא טוב שקרה השבוע:הייתי צריכה לקום ב-5 כל יום ציטוט השבוע:כל מיני מהמסע מאכל השבוע:לא יודעת בילוי השבוע:המסע
תכנונים לסופ"ש:להשלים שעות שינה
תכנונים לשבוע הבא:ביום רביעי אני טסה לטוסקנה

linoy7

New member
יאא תהניייייי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

just adiki

New member
טקס הפתיחה של האוליפידה מרשים!

קצת מעצבן לראות את זה שאתה יודע על כל הקורבנות ווהסבל שלהם כדי שאני אהנה עכשיו מטקס גדול ויפה..
. כך שאני לא ממש יכולה להגיד כל הכבוד לסינים אבל בסדר... סרט השבוע:לא ראיתי
. אני חושבת. בעצם כן ראיתי משהו! זה היה אבל שבוע שעבר... "ארץ קשוחה" אהה ואת איי לייק טוב מוב איט מוב איט
ענק!. תוכנית השבוע:"חברים" קליפ/סרטון השבוע:"זכיתי לאהוב" של כרמל אקמן. [לינוי-זה יימשך ויימשך ויימשך....] שיר השבוע:"אילו הייתי איתך"
. דבר טוב שקרה השבוע:הבילויים עם אחי. דבר לא טוב שקרה השבוע:אח שלי עזב היום את הארץ חזרה להולנד
. הוא חוזר עוד חודשיים בעזרת השם אבל אני אחרי יומיים כבר מתגייסת... ציטוט השבוע:לא עולה לי כרגע... מאכל השבוע:עוגיות שוקולד צ'יפס
. בילוי השבוע:יצאתי עם אחים שלי לדאנס בר אירוויזיון בת"א היה כ"כ מעולההההההה אחיר זה הלכנו לבריסרי חזרנו באיזה 5 הביתה, לילה מושלם
. תכנונים לסופ"ש:חברים באים אליי היום. כלומר, לחברה שלי. כלומר... תכנונים לשבוע הבא:להפסיק להיות עצלנית

just adiki

New member
הסינים כאלה חתיכים../images/Emo99.gif.

ושאני אומרת חתיכים אני מתכוונת שאחד מהם חתיך, וזה לא משנה מי-כי כולם דומים לו
.

RayoDeLuz

New member
חחחח... לי יש סינים בלי הגבלה...

רוצה אחד?P: סתם סתם.. אבל באמת איפה שאני גרה יש מלא סינים... יותר מכל שאר קנדה!

linoy7

New member
../images/Emo6.gif גם אצלנו לא חסר../images/Emo2.gif../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

Robin Sparkles

New member
רק אצלנו יש תאילאנדים../images/Emo6.gif

לפי כמה שנים (4 בערך..) בדרך הביתה עברו לידי תאילאנדי ותאילאנדית והם אמרו לי "סוואדי קאפ"
זה היה כלכך מצחיק!!

למעלה