סיכום שבועי

Robin Sparkles

New member
סיכום שבועי

סרט השבוע: תוכנית השבוע: קליפ/סרטון השבוע: שיר השבוע: דיסק השבוע: בילוי השבוע: מאכל השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר לא טוב שקרה השבוע: תכנונים לסופ"ש: תכנונים לשבוע הקרוב: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

Robin Sparkles

New member
עונה

סרט השבוע:12 במחיר אחד 2
תוכנית השבוע:אממ..אהבה זה אמורה קליפ/סרטון השבוע: שיר השבוע:the corrs angel
דיסק השבוע:הפסקול של מאמא מיה בילוי השבוע:במסעדה עם המשפחה מאכל השבוע:היום הכנתי מאפינס מיוחדים
דבר טוב שקרה השבוע:לא יודעת.. דבר לא טוב שקרה השבוע:אני לא ישנה כמו שצריך תכנונים לסופ"ש:לישון תכנונים לשבוע הקרוב:אבא ואמא טסים!!
אז שיקו לי בושם ואת השוקולדים שאני אוהבת ומחכה להם כבר חודש
ציטוט השבוע:כתבתי בשרשור אוף תמונת השבוע: ציירתי את הכלב שלי מצחיק ואני לא יודעת אם להעלות..

Galuush

New member
אני../images/Emo13.gif

סרט השבוע: נסיכת הקרח תוכנית השבוע: בטי קליפ/סרטון השבוע: כל מיני ריאיונות עם סלין
שיר השבוע: Destin של סלין דיסק השבוע: seul של גארו בילוי השבוע: לראות סרטים בבית מאכל השבוע: פסטה של אמא
דבר טוב שקרה השבוע: החליפו לי פלאפון!! דבר לא טוב שקרה השבוע: לא יודעת תכנונים לסופ"ש: להשתעמם ואולי לסדר קצת תכנונים לשבוע הקרוב: אותו כנ"ל ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע:
שני הזמרים האהובים עליי

linoy7

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

הדבר הטוב של השבוע: חברה שלי התגייסה
הדבר הפחות טוב של השבוע: הכל קורה כ"כ מהר...
שיר השבוע: Michelle Branch - All You Wanted
התחדשות השבוע: --
בילוי השבוע: שני- מסיבת גיוס לחברה שלי
חמישי- בבקו"ם
מוצ"ש- הופעה של משה פרץ ורגב הוד
תכנית השבוע: חשופים
סרט השבוע: --
ספר השבוע: --
מאכל השבוע: גלידה
יש תכנונים מיוחדים לשבוע הבא? בעז"ה
ציטוט//יציאת//מילת השבוע: >>>אני: "היום ישר חזרתי הביתה אז הבאתי את התיק של הדואר הביתה..." אמא: "אה יופי, עכשיו תוכלי לצאת איתו"
>>>*אמא שלי מדפדפת בעיתון ומגיעה לדף של 'כפר השעשועים': "מחשבון מדעי ב-10 שקלים.. מעניין איזה מדע ייצא ממנו..."
>>>אחי הקטן: "אמא, מתי תתחילי לדבר יידיש..?" אמא שלי: "
למה שאני אתחיל לדבר יידיש?" אחי הקטן: "כי כל הזקנים באיזשהו שלב מתחילים לדבר יידיש.."
תמונת השבוע: התמונות מהמסיבת גיוס

Galuush

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אחיך הקטן הרג אותי
. תמיד יש לך ציטוטים מצחיקים מהבית!!!

linoy7

New member
כן הא?../images/Emo6.gif וואי, זה היה גדול../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

ועוד באמצע הרחוב!

just adiki

New member
../images/Emo6.gifהציטוט של אחיך הקטן באמת מעולה!

וגם הראשון של אמא שלך. זה כזה אמא להגיד את זה...

just adiki

New member
אענה:

בימים האחרונים המחשב שלי היה תקוע ומעצבן. עכשיו הוא קצת חזר לעצמו ואני מקווה שזה ימשיך כך... סרט השבוע:אין תוכנית השבוע:"כוכב נולד" קליפ/סרטון השבוע:"שלח את עמי" |משפילה ראש|. שיר השבוע:"טלפני טלפני" דיסק השבוע:צרבתי דיסק עם כל הביצועים של כרמל אקמן חח... בילוי השבוע:הפתעתי את בת דודה שלי וקניתי לנו כרטיסים להופעה של רן דנקר. היא בת 13 וחצי והיא אוהבת אותו עוד מאז שהתפרסם וזאת הפעם הראשונה שהיא ראתה אותו. היא מאוד נהנתה וזה היה שווה את הכל. מאכל השבוע:על האש היום
ופוקצ'ה אתמול. דבר טוב שקרה השבוע:היום הייתי עם משפחה של חברה בעל האש באחד היערות, היה מדהים! אבא של חברה שלי שלפך עליי מים קרים מאחורה אחרי כמה דק':"אוף!! נוו כל התחת שלי עכשיו רטוב!" הוא:"אז הנה שגם הציצי שלך יתרטב" ושפך עליי בקבוק בירה!
. דבר לא טוב שקרה השבוע:אנשים מתגייסים!
. כאילו זה טוב-אבל זה מוזר. תכנונים לסופ"ש:עבר הסופ"ש
. תכנונים לשבוע הקרוב:לנסוע לת"א, לעשות קצת כיף אני מקווה... שיעבור השבוע טוב עם מצב רוח
. ציטוט השבוע:"פנמונלית". תמונת השבוע:עוד לא העלתי למחשב...

למעלה